Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 05:23:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog čega se klinci seku?  (Pročitano 19031 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
Ofujete umesto da priznate što se sečete, pečete, bodete, utežete u tesne farmerke i bruseve...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
Eto! A sad ti smeta sto te malo Z ((:

Ne, ma jok, nisam ukapirao da se Z  Smile ne laži lažova, ne varaj prevaranta...

samo... ne bitno... resice njih 2 nadam se...  nego... jel si sechesh u poslednje vreme?! Ja nesto isprobavam onaj Wilkinson ostali mi iritiraju kozu... inace najbolje se sechem uz narodnjake... ti? Jel imas neku playlistu?  Smile  Smile

Edit:
E kad se vas dve koje toliko umete pruziti ovom delu foruma svadjate, onda stvarno coveku dodje da se ne vraca vise... Smile  Smile
Samo nemoj da pocnes da se seces  Smile ..................... (ustvari to i nije lose za temu, licna iskustva Smile)
Da pocnem?! Pa ja sam vec pro!  Smile

Kakvi ludaci...  Smile  Osma jel smeju da me nerviraju klinci koji vape za paznjom ili se predaju olako?  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081029
mob
Nokia 
Ofujete umesto da priznate što se sečete, pečete, bodete, utežete u tesne farmerke i bruseve...

Ja nista od toga, osim bruseva i tesnih topova...Jbg, mora se.  Zamisli koliko bi bilo glupo stepovati i sKakati bez brusa. ((:

nego... jel si sechesh u poslednje vreme?!

Ja se sechem, tj. odsecam samo od sveta, ostalo...jok.. (: Previse volim svoju kozHu da bih joj to radila (:
« Poslednja izmena: 06. Dec 2008, 13:40:22 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Frizider
Tetovaze su prevazidjene, sad treba biti umetnik i izrezbariti tribal na faci recimo.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
ja sam se seko 2/3 puta....Imam izlive besa i bol mi skrene misli...Ili to ili zagrejem upaljac i onda onim metalnim delom pritisnem na rame...Nije to tako cesto , imam 2 oziljka od noza na levoj ruci prema ramenu i na istom ramenu nekoliko oziljak od upaljaca..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 107
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
Mnogi to rade da osecaju olaksanje.  Ima i starijih koji se secu.
« Poslednja izmena: 06. Dec 2008, 14:08:22 od karusel »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
ja sam se seko 2/3 puta....Imam izlive besa i bol mi skrene misli...Ili to ili zagrejem upaljac i onda onim metalnim delom pritisnem na rame...Nije to tako cesto , imam 2 oziljka od noza na levoj ruci prema ramenu i na istom ramenu nekoliko oziljak od upaljaca..

besa na koga, na sebe ili nekog drugog? Na koji način ti bol odvlači misli sa besa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Frizider
Bolje da malo recne sebe nago nekom da odsrafi lobanju.........znam za primer da neko nije mogao sam pa ga "seckao" ortak, na ramenu uglavnom se svi seku kao sto rece jasikasi
« Poslednja izmena: 06. Dec 2008, 15:13:53 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Imao sam u svom okruzenju nekoliko ljudi koji su se samopovredjivali... sa nekima od njih sam bio veoma blizak... nazalost ni sa jednim od njih danas nisam u kontaktu zbog raznih okolnosti... ali neki moj utisak u vezi svega toga je bio da oni to rade da bi na neki cudan nacin skrenuli paznju na sebe...
Cudne porodicne okolnosti u svakoj od prica...

I ja sam jednom ugasio cigaretu na ruku Smiley Tudju... i osoba je zbog toga prestala pusiti... Mission accomplished.

Inace... sto se tice Emo price... klinci su se sekli i pre nego sto su poceli da se cudno sisaju i oblace....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111

besa na koga, na sebe ili nekog drugog? Na koji način ti bol odvlači misli sa besa?
Pa na sebe naravno?!?!Kad negde pogresis a nemozes da ispravis dodje ti da pojedes samog sebe!
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 05:23:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.