Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zavrsiti fakultet...da li to znaci biti pametan  (Pročitano 60590 puta)
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 17.0.963.78
Sustina upravo lezi u toj rijeci "ocekivati".Od mnogih fakultetlija se ocekuje da magistriraju, zatim i doktoriraju.Koliko njih ispuni ta ocekivanja,i oni koji nisu zasto nisu ispunili ono sto se od njih ocekuje...Svaki normalan covjek ce gledati fakultetliju kao pametnog covjeka sto bi i trebalo da bude,ali opet su to samo ocekivanja.Jer svaki fakultet nauci covjeka jednoj struci ili zvanju gdje je najjaci,ali nikada svemu.Ja sam uistinu glup za zidara jer fakat neznam ciglu na ciglu postaviti,dok je on glup za mene u nekoj drugoj sferi zivota i rada.Osnovna skola nije uzalud prozvana "osnovnom" ,a nakon nje sta dolazi samo je usavrasavanje nas  za dio u kojem zelimo egzistenciju zivota napraviti. Koji fakultet je obuhvatio medicinske,tehnicke,filozofske,pravne i ine druge vidove usavrsavanja pod jednu kapu...nije niti jedan,jer to moze samo zivot.Po meni,covjek koji je u zivotu radio vise stvari uvijek ce biti pametniji od onog koji zna samo jednu
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
Nokia 
Na konto rečenice-pametnji(ne obavezno i obrazovaniji)  obično ostaju tu gdje jesu i rijetko kad se obogate--<tako nam je baš rekao jedan od profesora prošle nedelje,kao: oni znaju moguće rizike i realniji su,pa se ne igraju mnogo i ne iskušavaju sreću. manje  rizikuju i samim tim ne gube puno,ali isto tako ne dobijaju puno
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 23:34:24 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG Google Nexus 5
Na konto rečenice-pametnji(ne obavezno i obrazovaniji)  obično ostaju tu gdje jesu i rijetko kad se obogate--<tako nam je baš rekao jedan od profesora prošle nedelje,kao: oni znaju moguće rizike i realniji su,pa se ne igraju mnogo i ne iskušavaju sreću. manje  rizikuju i samim tim ne gube puno,ali isto tako ne dobijaju puno

hmmm, ili nauce biti skromni da zive skromno, ali srecno.  Smile

htedoh dodati:

naravno priustiti sebi sve, ali ne preterivati sa isticanjem
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 23:49:50 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
Nokia 
kaže nama taj isti-ma ko sam bre ja da vas učim kako da dodjete do para,plata mi je manja nego konobaru u Buda baru (jedan naš lokal)--ali vas učim nekom načinu razmišljanja.
jedan nam kaže-idiot je svako ko zaradi grdne pare i da za auto preko 10% sume.
recimo da dosta ljudi koji taj novac nisu stekli onako polako,u znoju lica svog,upravo to i radi-ulaže u materijalno,u simbole dobrog života-a samim tim imaju i pogrešnu predstavu šta su i koji su zapravo ti  simboli . to je jedna od korisnih stvari koju sam na svom fakultetu čula.
čuješ i ako se okružiš malo pametnijima od sebe,pa makar nemao ni dana vosokog obrazovanja iza sebe-ako znaš da slušaš,možeš da pokupiš dosta korisnog od onoga ko zna i možeš postići i više nego on,a time ne pokazuješ da si pametan nego vješt
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Samsung Galaxy S4 mini
I...jesu li se utešili svi koji mudrost života vide na ulici ? Smile
Pa to je bila poenta teme, zar ne? Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 17.0.963.78
kaže nama taj isti-ma ko sam bre ja da vas učim kako da dodjete do para,plata mi je manja nego konobaru u Buda baru (jedan naš lokal)--ali vas učim nekom načinu razmišljanja.
recimo da dosta ljudi koji taj novac nisu stekli onako polako,u znoju lica svog,upravo to i radi-ulaže u materijalno,u simbole dobrog života-a samim tim imaju i pogrešnu predstavu šta su i koji su zapravo ti  simboli . to je jedna od korisnih stvari koju sam na svom fakultetu čula.
čuješ i ako se okružiš malo pametnijima od sebe,pa makar nemao ni dana vosokog obrazovanja iza sebe-ako znaš da slušaš,možeš da pokupiš dosta korisnog od onoga ko zna i možeš postići i više nego on,a time ne pokazuješ da si pametan nego vješt

Svaka cast na ovom komentaru Smile Bez ljutnje ,ali bih to ponaski uprostio.Fakultetlije ce uvijek raditi za platu i siguran posao,a mozda zivot trazi rizik mnogo vise od pameti...

Ulica je zivot,a ne cetiri zida,knjige i TV
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
све је релативно, не постоји такво нешто као стопостотна истина  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 17.0.963.78
Istina je ono u sto zelimo da vjerujemo,pa makar bila i laz...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
све је релативно, не постоји такво нешто као стопостотна истина  Smile
Upravo to.

Al zaborave ljudi da ne moras biti nesto posebno pametan da zavrsis faks, niti da se snadjes pa da imas milione i kamione. Smile
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
HTC One

Svaka cast na ovom komentaru Smile Bez ljutnje ,ali bih to ponaski uprostio.Fakultetlije ce uvijek raditi za platu i siguran posao,a mozda zivot trazi rizik mnogo vise od pameti...

Ulica je zivot,a ne cetiri zida,knjige i TV

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... pa da, kako nisam to ranije shvatio.  Smile Smile Smile

Sad idemo na pricu - jeste on zavrsio fakultet, ali nece se snaci u zivotu.  Smile

Samo pratim i pitam se dokle cemo stici.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.