Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Završen Turnir opšteg znanja 2013. Pobednik - deja ideja  (Pročitano 10536 puta)
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Deja sve cestitke, ako je iko zasluzio, ti si :) Majnheme ili kako vec, ispada da je uslov da se udje u finale, znati sta je fuler, bez toga izgleda ne ide nikako xD On je znao neke stvari koje ti nisi i nema tu ljubomore, ili je bolje guglao nego ti, nesto je presudilo, sta je bilo bilo je :) Za pitanja imam malu zamjerku, sve je super, samo da su malo bolje rasporedjena, 80% je bio film, i to pitanja koja znaju samo filmski zaludjenici, normalan covjek se nije mogao susrest sa 90% onih podataka.  Swarc takodje brate cestitke, nije bilo srece, sa Dejom si napravio najdramaticnije finale u zadnje 3-4 godine, (ja dalje ne pamtim) tako da glavu gore, super si bio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Majnheme ili kako vec, ispada da je uslov da se udje u finale, znati sta je fuler, bez toga izgleda ne ide nikako xD 
Fuleren/Futelen/Fudbalen(zove se ovako zbog strukutre koja lici na fudbalsku loptu)
Ovo se uci u osnovnoj skoli, osmi razred. Ne mora se znati formula, osobine, ali bar prepoznati o cemu se radi, da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Avatar ne lici na mene ali je previse simpa :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 434
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Najdramaticnije finale u istoriji kviza, pojedini bi sad bili u Lazi zbog tako pretrpljenog poraza  Smile
IP sačuvana
social share
Penzija, nema me.
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 677
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
ha ha, tatjana je ucvrstila gradivo sto se fulerena tice, pa je nelogicno da se to ne zna Smile  Smile
« Poslednja izmena: 02. Sep 2013, 14:44:03 od Cleopatra- »
IP sačuvana
social share
Dobitak mami, ali.. nikad nema tako velikog dobitka kao sto to gubitak moze biti Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 129
Zastava Milano
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Hvala Dejo, Maestro, BojDoo i svima ostalima  Smile
A sto se tice pitanja, mnogo je bas bilo za film, muziku i knjizevnost, i bilo je nekih gresaka. Npr. u jednom pitanju pise U koga je pucao kada je dobio dve godine zatvora, ili tako nesto, a ne pise ko je pucao Smile
I da dodam samo, nadam se da sam sad dokazao da mogu i bez skripte da ostvarim dobar rezultat, sa potpuno novim pitanjima.
« Poslednja izmena: 02. Sep 2013, 20:27:38 od Schwarzmuller »
IP sačuvana
social share
Rekorder Conquiztador.rs-a
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
I da,zaista vrlo,vrlo dramaticno na samom kraju,bukvalno mi je Cica omogucio razigravanje,jer sam imao 100 poena manje od Milosa,i sretno pogodio nekog predsednika Ruande iz 2000. godine. Smile                                                       Ali,na samom pocetku zicer-pitanje,i sva trojica naravno pomoc,ja najbrzi,ali i najnespretniji,i umesto 1992.kucam 1993,i tu u startu poklanjam 400 poena,u ovako tesnoj igri,strasno brzopleto,nema sta.Ko zna sta bi bilo kasnije,mozda bih imao malo komforniju zavrsnicu,a mozda i ne bih,jer bi me obojica napala,vrv.                                   U svakom slucaju,jos jednom cestitke,Schwarz,da,pokazao si se,ali eto cela igra ,od pocetka do kraja,zbog ogromnog % broja novih i nepoznatih pitanja,isla mi je naruku,i na kraju srecna i dramaticna pobeda,ruku na srce. :DSve cestitke Alexu za veliki rad i trud,za sva ona pitanja,koja je trebalo pripremiti,nije bilo nimalo lako,siguran sam...                                                                                                                                        I na kraju,pozdrav za bojDoojca,Armadilla,Alexa,i sve ostale rasne istoricare. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 129
Zastava Milano
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Hvala Dejo jos jednom, a mislim da je ono predsednik Ugande bio na kraju, i stavio si 1991 umesto 1992 za prvo pitanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
mob
Ericsson t10
Ajmo sad jedan sportski turnir  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 129
Zastava Milano
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Zeleo bih da cestitam i Njupi, koja je uprkos 173. mestu, imala najbolji PO na turniru, 8321 cak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 91
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.0
mob
SonyEricsson Xperia Arc S
Cestitam Dejo, zasluzeno si pobedio, trebao si i na prethodnom turniru ali nema veze dodje sve na svoje mesto kad tad. Zao mi je samo sto Gladiator nije uspeo da udje u borbu za prvo mesto ali i ovako je pobedio fer igrac tako da je sve superiska. 

Posebna cestitka za najlepsu devojcicu na kvizu i osvojeno 100. mesto, moglo je mnogo bolje da je srece malo vise bilo.   

Je t'aime le plus que tout au monde sanjitakv!!! 
« Poslednja izmena: 02. Sep 2013, 22:44:52 od Marjan031 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.