Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zavidan nivo zdravstvene usluge!  (Pročitano 3778 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Ćale je imao moždani udar i te analize ne priznaje bolnice što su njemu trebale, misliš da nisamo zvali, jer su ga doveli u petak poslepodne kada je bila vejavica i rekli da u ponedeljak treba tu tu i tu da ide, pitali ih da li može da šeta, rekli su nije na nama da to znamo.. Uostalom zubar, analize, testovi, pregledi sitniji sve radimo kod privatnika, ovde pričam o krupnijim stvarima, ne misliš da odvajam od plate a da sve jbn plaćam?
« Poslednja izmena: 29. Okt 2012, 14:01:48 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
ne misliš da odvajam od plate a da sve jbn plaćam?

зато и кажем...треба законски увести да здравствено осигурање није обавезно Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7
Zdravstveno osiguranje mora da bude obavezno. I da se placa. Bolinice i doktori da dobijaju pare tipa baza plus extra po ucinku. Baza da bude minimalac a veci deo plate da se ostvaruje kroz ucinak. Onda nece doktor da kaze ja sam svojih 10 pacijenata odradio - dovoljno mi je ispunio sam kvotu za platu. Nego dobije recimo 40 000 za deset pacijenata, a ako primi jos 10 onda 80 000 din platu, pa da vidimo kako ce da se utrkuju bolnice i doktori koja ce vise pacijenata da primi i tretira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
Zdravstveno osiguranje mora da bude obavezno.

наравно да не мора Smile

пример ти је колевка демократије америка Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 5
Odgledah onaj dokumentarac "sicko" po preporuci. Jes da je dokumentarac od one jajare Majkl Mura i neka je samo 30% od onoga istina, ja sam i dalje zaprepascen i sokiran. Ljudi bez zdravstvenog osiguranja sami sebe usivaju, usivanje srednjeg prsta kosta 60 000 dolara, prosto ne mogu da vjerujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7
Citat
Zdravstveno osiguranje mora da bude obavezno.

наравно да не мора Smile

пример ти је колевка демократије америка Smile

Pa sta nas interesuje amerika, nisu oni jedini niti su neki primer kako jedno normalno drustvo treba da funkcionise. Eto imas primere po evropi kako je to uredjeno i funkcionise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Da bi imao dobru zdravstvenu zastitu trebaju ti dobri strucnjaci koji umeju da dobro rade i visok nivo opremljenosti. U zemlji gde je jedna od najvecih stopa korupcije upravo na medicinskom fakultetu od svih fakulteta, gde se doktori zaposljavaju preko veze i stranke a masine stare i po 30 godina, tesko da se taj visok nivo moze  ikada dostici. Zato i ovakvi problemi gde jednom malom mestu kakvo je Svrljig treba 7 vozaca saniteta a nijedan ne radi svoj posao. Ajd, pa nek ih i ima sedmorica, al smiluj se pa uradi posao za koji nisi malo placen.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
Da bi imao dobru zdravstvenu zastitu trebaju ti dobri strucnjaci koji umeju da dobro rade i visok nivo opremljenosti.

нетачно...треба ти огроман буџет а то значи да имаш добру индустрију која ради и запошљава пуно људи,добру пољопривреду и сређене све сфере живота...а србија,гле чуда,то нема Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2012, 19:50:03 od mrgec »
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
masine stare i po 30 godina
Ja sam kao dete pao sa bajsa i doktor je sumnjao da mi je slezina naprsla pa me je poslao na ultrazvuk (valjda, davno je to bilo) i otisli mi tamo kad na vratima pise "donacija naroda Japana, donacija vredna ne znam ja koliko stotina hiljada eura" da bi mi tamo rekli da taj aparat niko ne zna da koristi i da stoji tako u bubble wrap-u vec par meseci. Mi napravili face Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Ma ima i toga. Zato ti i trebaju oni silni seminari i strucna usavrsavanja na kojima usvajas nova znanja za struku koja ce ti pomoci u daljem radu. Al nasi to vrlo slabo rade. Ono sto naucis u skoli ili uspes da nadjes da procitas negde i to je to...

Citat
Da bi imao dobru zdravstvenu zastitu trebaju ti dobri strucnjaci koji umeju da dobro rade i visok nivo opremljenosti.

нетачно...треба ти огроман буџет а то значи да имаш добру индустрију која ради и запошљава пуно људи,добру пољопривреду и сређене све сфере живота...а србија,гле чуда,то нема Smile
Pa sad, Kuba ima dosta dobar zdravstveni sistem i bez toga. Ali da treba da budemo sredjeniji sto se tice privrede da bi sve ostalo islo nekim boljim tokom, i treba...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.