ko ce ako ne Vojvodina. najsvetlija tacka Srbije. Bravo
Canak nije nikakav predstavnik Vojvodine. U Vojvodini najvecu podrsku imaju SRS,potom DS i DSS,a ne Cankova LSDV(koja ne predstavlja nista sem njega,njegovog kuma Kostica i prijatelja narko-dilera Opacica koji je u corci ).
poshto te poznajem ti bi imao odredjene povlastice - mogao bi da se prijavish u specijalni kaznjenichki padobranski bataljon za (skoro)samoubilachke akcije
hvala, imacu to na umu kada budemo resili da procitstimo drustvo od onih ciji IQ je manji od 60!
vidis ti koje su to nebuloze i gluposti....produkti slobizma su cudo....ali ipak....nije on kriv....on je samo jos jedan dokaz koliko su ovi zatrovali naciju...
poshto te poznajem ti bi imao odredjene povlastice - mogao bi da se prijavish u specijalni kaznjenichki padobranski bataljon za (skoro)samoubilachke akcije
hvala, imacu to na umu kada budemo resili da procitstimo drustvo od onih ciji IQ je manji od 60!
s takvim ljudima volim da radim . sami prepoznaju da su problem i spremni su da se zrtvuju zbog opshte dobrobiti
Dragi moji istomisljenici,ne dajte se uzrujati od strane ovih beskicmenjaka....Oni neke stvari nikad nece razumeti.Srbi nisu nizasta krivi.Ma da.Bajke za maloumnu decu ciji mozak je isprala centrifuga devedesetih. Zlocince u Hag
Dragi moji istomisljenici,ne dajte se uzrujati od strane ovih beskicmenjaka....Oni neke stvari nikad nece razumeti.Srbi nisu nizasta krivi.Ma da.Bajke za maloumnu decu ciji mozak je isprala centrifuga devedesetih. Zlocince u Hag
Zanima me samo 1 stvar da mi odgovoris.Da li ti imas snage da kazes ovako:"Hasim Taci,Alija Izetbegovic,Franjo Tudjman,Bil Klinton.... su zlocinci koji treba da odgovaraju za zlocine".Nemoj da mi sad kazes to je pogresna politika Slobodana Milosevica.Pokusaj na trenutak da izbacis iz neke recenice Slobu,Seselja..... Ponavljas reci Nenada Canka koji se svaki put teskom mukom osvne na zlocine koji su pocinjeni nad Srpskim narodom.Nemoj molim te meni pricati o podrzavanju Seseljeve ili Slobine politike jer vrlo dobro znas sta sam rekao na raznim temam na ovom forumu
nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine
Hasim Taci,Alija Izetbegovic,Franjo Tudjman,Bil Klinton.... su zlocinci
Apsolutno. Najveci problem je sto bas ti Amerikanci odredjuju po svom ukusu koga treba optuziti za zlicine. Da su zaista ti sudovi beskrajno pravedni Naser Oric ne bi dobio manju kaznu od klinca iz moje ulice koji se nasao pametan i preprodavao falcifikovane bonove za topli obrok. Sve je jasno, oni nas smatraju gubitnicima u ratu a i sasvim je poznata nasa "umesnost" u diplomatiji.......
Da svi razmisljaju kao ti,ja, i drugi nasi istomisljenici na ovom forumu, radikala ne bi ni bilo , i svi ovi drugi kriminalci,ratni profiteri i trovaci davno bi bili lustrirani!
« Poslednja izmena: 02. Jun 2007, 16:29:23 od petar_86 »
Zanima me samo 1 stvar da mi odgovoris.Da li ti imas snage da kazes ovako:"Hasim Taci,Alija Izetbegovic,Franjo Tudjman,Bil Klinton.... su zlocinci koji treba da odgovaraju za zlocine".Nemoj da mi sad kazes to je pogresna politika Slobodana Milosevica.Pokusaj na trenutak da izbacis iz neke recenice Slobu,Seselja..... Ponavljas reci Nenada Canka koji se svaki put teskom mukom osvne na zlocine koji su pocinjeni nad Srpskim narodom.Nemoj molim te meni pricati o podrzavanju Seseljeve ili Slobine politike jer vrlo dobro znas sta sam rekao na raznim temam na ovom forumu
alo covece sta tebe briga za druge? pocisti svoje dvoriste pa onda imas pravo da trazis i da drugi to urade. Vi ste zapoceli sve, od vas treba i da podje