Tebe nisam nista pitao i ne zanima me tvoj odgovor.Ti pojma nemas o nicemu i dosao si ovde samo da provociras.Zaista nemam nameru da se spustam na tvoj nivo jer su ti odgovori poput deteta od 10 godina.Ovde ima ljudi koji ne misle kao ja ali se sa njima moze polemisati a ti svakako nisi na tom nivou i zato uzmi jednu i smiri se
nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine
Istu zatvorsku kaznu Vojvođanski poslanici su predložili za krivično delo proizvodnje, skladištenja, distribucije i javnog izlaganja slika, crteža, bedževa, znački, grafita, letaka, delova odeće i drugih predmeta u vezi sa licima optuženim ili osuđenim pred haškim Tribunalom.
овај ЛСВ му дође нешто попут циркуса ''Кловн Чанак и његови пајаци''
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Radikali su trenutno skoro svuda najjaci.A za Vojvodinu mi nista ne pricajte.Vojvodina je takva kakva jeste zato sto je planski etnicki promenjena,i to izbeglicama iz Bosne,protiv kojih ja licno nemam nista,ali to su sve radikalski glasaci.Napacen narod koji zeli osvetu,a kojim planski manipulise SRS pricama za malu decu poput "Ne sme vas niko da bije" koja nam je svima dobro poznata.....I da Boro,imam snage da kazem sa svakog ko jeste zlocinac da je zlocinac.Ali posto zivim u Srbiji,reci cu prvo da je Mladic zlocinac,da se ne bih poistovecivala sa likovima koji su jaki na pljuvanju tudjih,a svoje greske ne priznaju.A sto se tice tih batina na ulici za takvo priznanje...Ne bih se slozila.Ja to svakom prilikom dosta javno naglasavam,i nikad nisam imala problema.Ako zbog retarda koji u nedostatku razumnih argumenata upotrebljavaju silu svi mi koji zdravo razmisljamo treba da cutimo,onda zajebi drzavu.
Koliko znamu u Vojvodini su Radikali najjaca stranka,i bas me interesuje kako ce to proci u skupstini. Mogu to da obese macku o rep.
moderator a ovako pise.
kada su poslednji put radikali bili vlast u vojvodini? pa i u NS_u su pobedili za 250 glasova.
dakle, radikali su i u srbiji najjaci pa su daleko od vlasti. oni mogu samo da se dernjaju u skupstini i tako pomere donosenje zakona za nekih 2-3 sata.
inace, taj zakon ce se doneti u skupstini srbije (ako se donese) pa ni nema veze koliko ih je u vojvodini.
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
kada su poslednji put radikali bili vlast u vojvodini? pa i u NS_u su pobedili za 250 glasova.
dakle, radikali su i u srbiji najjaci pa su daleko od vlasti. oni mogu samo da se dernjaju u skupstini i tako pomere donosenje zakona za nekih 2-3 sata.
inace, taj zakon ce se doneti u skupstini srbije (ako se donese) pa ni nema veze koliko ih je u vojvodin
Ne lupaj.Da bi se glasalo za izmenu krivicnog zakona Srbije potrebno je da bude 126 poslanika za.Od opozicionih stranaka SRS i SPS nema teorije da glasaju a od vlasti DSS nece glasati.Znaci pored LDP,LSV,Bosnjaka,Madjara,Siptara glasace mozda jos i DS i G17 a to opet nije dovoljno da bude usvojen Cak je i Canak izjavio da nece proci ali da se nada da ce DS glasati za to.... U principu Canak je to uradio u propagandne svhe jer mu je takva politika.
@marshalka
Opet nisi rekla za pomenute osobe da su zlocinci nego samo za Mladica. Niko ti nije rekao da pominjes samo Albance,Hrvate.... ali ako hoces da budes realna onda pomeni sve strane.Ali vidim da si ti zaslepljena Cankovom politikom i mislim da su realniji Hrvati koji dolaze na ovaj forum nego ti.
nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine