Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 14:45:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto volim NATO?  (Pročitano 47513 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
pa zato sto oni nemaju problema sa duhovnim vertikalama kao i mi

Који то ви?
Твоја једина вертикала је да слушаш газде, који уваљују директиве преко "невладиних" организација. Ето, то је нека хијерархија.
У свему другоме си у хоризонтали Smile

Ne bas, o tome smo pricali , ne postoje nosaci slika sluzbenika EU, to samo ima
na vasoj maloruskoj strani  Smile
Ne može to da se poredi, svakom pravom Srbinu srce zaigra kad vidi da Rusiji ide bato. Ako je Putin podigao Rusiju sa kolena, pa normalno da je čovek među Srbima dobio određeni rejting. Nema to veze sa politikom Srbije, što se mene tiče možemo i u Nato, al ako počneš da gotiviš Ameriku umesto Rusije, ti si se pozdravio sa nacionalnim identitetom. Ja recimo ne sporim da je Amerikanac danas jači, ali srpski je brate nadati se i priželjkivati da ga Rus prestigne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat

Који то ви?
Твоја једина вертикала је да слушаш газде, који уваљују директиве преко "невладиних" организација. Ето, то је нека хијерархија.

Ne bas, o tome smo pricali , ne postoje nosaci slika sluzbenika EU, to samo ima
na vasoj maloruskoj strani  Smile
Ne može to da se poredi, svakom pravom Srbinu srce zaigra kad vidi da Rusiji ide bato. Ako je Putin podigao Rusiju sa kolena, pa normalno da je čovek među Srbima dobio određeni rejting. Nema to veze sa politikom Srbije, što se mene tiče možemo i u Nato, al ako počneš da gotiviš Ameriku umesto Rusije, ti si se pozdravio sa nacionalnim identitetom. Ja recimo ne sporim da je Amerikanac danas jači, ali srpski je brate nadati se i priželjkivati da ga Rus prestigne.

Nema "gotivljenja" USA. Jednostavno, pogledaj na karti sveta gde se nalazi Srbija, pogledaj susedne zemlje
sa kojima se ona  granici , a zatim pogledaj udeljenost zmedju Srbije i Rusije.

Posle toga se informisi o Varsavskome paktu i o tome kako su Rus iscrpljivali istocnu evropu.

Pogledaj kako zivi prosecan rus "srednje kalse", ako to i postoji tamo.

IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Da li ijole normalan covek posle svega moze da gotivi Severno Atlandske dusmane.?

treba reci ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Imao sam potrebu da sve one koji svoje opredeljenje vide u pravcu severoatlantskih integracija identifikujem i razumem ne samo iz odnosa negacije prema Rusiji, Mraku Srbije, Lažnim Patriotama, Slobodanu Miloševiću, SPC, Radikalima,... Nego i iz ugla svog pozitivnog opredeljenja prema vrednostima Zapada kojem teže.

Želeo sam da mi kažu šta najviše vole i zbog čega žele tamo. Posebno danas, kada se sprema viteški poduhvat Vlade da najsiromašniji građani Srbije plate od svojih skromnih primanja rupu koja je nastala u budžetu zbog Jednostranog ukidanja Carina na robu iz EU.

Znači ipak ćemo korenje da jedemo zbog nečijih ciljeva, mene interesuje zašto? Da mi bude lakše...

Dakle zašto volite Zapad..., tako slepo?
Volim zapad zbog koka kole, marlbora i suzukija a za najsiromasnije me bas zabole, uostalom ko i vecinu u Srbiji.

Citat

Који то ви?
Sve u svemu, no east, no west, budi gde jesi, i cuti, inace ce se opet potuci Rusi i Ameri, preko srpskih ledja

Penzijski fond i u komunizmu je bio "investicioni".  Smile  Investirali su u izgradnju Sava centra, koji je izgrađen namenski za samit nesvrstanih.  Nikada se srpski penzijski fond nije oporavio od te "investicije".

Što se tiče privatnih penzionih fondova, oni i sada postoje, samo što država ne dozvoljava da se čovek opredeli hoće li da uplaćuje u privatni ili državni fond. To je problem, i da se osnuje "zdrav" penzioni fond, država bi stavila šapu na njega, a i ko bi punio postojeći penzioni fond. Iz kojih prihoda.

Mnogo važnije pitanje je ono o našoj deci. Moramo mi da ih pripremimo za konkurentnost, a ne da im pričamo bajke "kako se lepo živelo kod Kardelja". I ne brini, neće oni vraćati naše dugove, već će reprogramirati i prebaciti glavnicu svojoj deci, kao što i mi radimo. Otplaćivaće samo kamate. Smile 

Na kraju, koja god vlast da dođe, ništa se neće promeniti bez svežeg kapitala, tako da bio režim prozapadni ili proruski, bez para za investiranje u ekonomski, infrastrukturni i tehnološki razvoj, sledi nam agonija i kolaps. A mi para nemamo, jer smo živeli u komunističkom režimu koji nije funkcionisao na bazi generisanja profita, već na bazi ravnomerne raspodele siromaštva.

Moramo da se zajmimo, i najsmešnije su mi priče da Srbija ne treba da se zadužuje, da smo u dužničkom ropstvu, ma možemo mi sve sami samo da imamo "pravu vlast", a ne ovu izdajničku koja voli NATO krvoloke.  Smile
Oko tih fondova se koskaju i u jednoj Nemackoj. Zeznuto je kad ti penzija zavisi od nekih fondova koji jednostavno preko noci nestanu u nekoj nesretnoj spekulaciji. A ova vlast je donela gomilu para u Srbiju, samo sto se pola pokralo a drugom polovinom zamazale oci narodu nekim dodacima. A narodu i da poklonis po 500 eura bespovratno, ionako bi svi pobacali pare na kinesku robu zbog koja unistava domace proizvode.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ko se od Rusa otkacio taj je progledao!!!
Zivela nam Srbija koja nikad hvala dragom bogu nece biti Ruska ispostava!!!
Propustilam istorijsku sansu 1948 pa nije prosla ko Madjarska ili Cehoslovacka a zivelo se bolje nego u Poljskoj i Rumuniji  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Mi kao narod izgleda imamo problem sa realnoscu danasnjice ili nasi politicari to ne mogu da ukapiraju,NATO je realnost danasnjice a da li je to nasa buducnost zavisi iskljucivo od nas.
Nas su bombardovale zemlje clanice NATO alijanse i to ne trebamo nikad zaboraviti,kome se onda prikljuciti njima ili Rusima koji su jaki samo na recima a nisu nam pomogli prilikom bombardovanja ili biti neutralan?
To nema veze s'ljubavlju nego sa golom egzistencijom!!!!!!!!!!

Ma, stvar je prosta. Niti nas neko zove u NATO, niti mi treba da se "dobrovoljno" guramo tamo. Obzirom da smo sa svih strana okruženi NATO zemljama, svako vojno udruživanje sa Rusijom bi bilo shvaćeno kao ugrožavanje stabilnosti regiona, a pošto je naš region 90% već u NATO-u ili će biti tamo u budućnosti, znači nema razloga da opet budemo faktor nestabilnosti (po tumačenju NATO stratega).

Znači, neutralnost uz saradnju isključivo kad je to u obostranu korist. Okruženi smo NATO-m i moraćemo da se prilagodimo toj realnosti, što će reći nema kurčenja i pametovanja, mi prvi sigurno nećemo napadati NATO, a onda valjda neće ni oni nas podjebavati bez razloga.
Ma kakvi, treba da Srbija instalira par ruskih baza u NATO okruzenju pa da se okruzi komsijama koje cekaju sa bajonetom koji jedva cekaju pocetak igranke za tudje interese
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Само усташе и шиптари могу да воле нато пакт јер су они њихови верни јањичари , нема ту неке филозофије .

IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
Ако је само Пера на правој страни а на супротној страни је цео свет, ја се придружујем Пери. Па нек погинемо заједно часно и поштено. Просто и једноставно.

Његова светост Патријарх српски Господин Павле: ''Радије и нестати као људи, него опстати као нељуди; за нас другог избора нема.''
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

zivot je kreator bludnih desavanja!!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5064
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6110
Empy je strani placenik Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ivanbuba
kreator bludnih desavanja!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
Да, ал нисам неки опасан, мршаво ме плаћају  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 14:45:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.