Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:13:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto volim NATO?  (Pročitano 47523 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy IIs
Mislim naziv teme je malko perverzan...
Kako neko moze da voli neku vojnu alijansu, a da pritom nije njen clan...
Drugo je pitanje, da li je neko za ulazak u NATO ili protiv i koji su argumenti ili interesi za takvo nesto...ali da se NATO ili neka druga tvorevina voli...naopako... Smile

Naslov teme je takav kakav jeste, zato sto se onaj koji je postavio temu, nadao da ce na njoj
da pokopa zaludejnike koji vole taj vojni savez.

Jer ako postoje oni koji vole Putina i nosaju njegovu sliku,"zdrav razum" kaze da  moraju da postoje oni koji vole NATO (nije nasao dobru personifikaciju te alijanse, pa je napisao NATO)

Problem se pojavio, kada je shvato da to sto trazi u stvari ne postoji, jer kada se postavi pitanje o ulasku
Srbije u EU ili NATO, tu nema mesta osecanjima, razmislja se o beneficijama i eventualno nekoj
licnoj koristi ( posao, novac, zarada, trziste ili slicno).

Moram da priznam da su zbog ukidanja carina na Uvoznu robu iz EU, malo pojeftinili, recimo, mleko i mlečni proizvodi...
Ipak, kada se jogurt pravi od mleka u prahu koje se uvozi, to daje određene mogućnosti u pogledu snižavanja cena.... Sirovo mleko mora odmah da se preradi, pod određenim uslovima može da se čuva, ali je to skup i vremenski ograničen tehnološki postupak... A i zašto bi Salford plaćao mleko srpskom seljaku kada to može recimo franscuskom, portugalskom ili holandskom...

U toj igri (trgovina) postoje pravila, koja  ti nisi bas razumeo, iako je prilicno jasno objasnjeno.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2009, 11:27:07 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zemunac22
U Estoniji, koja je inače članica EU, problem penzionera i njihovih prava na određenu nadoknadu nakon gubitka sposobnosti za rad, a nakon određenog minulog rada..., koja se još zove penzija, rešena je tako da su svim penzionerima koji su to pravo stekli do određenog datuma razrezali isti iznos od oko čini mi se 80 EURA.

Od toga mogu bar pristojno da umru, njihovo društvo je takve žrtvovalo. Ja ne mislim da treba da se ugledamo na ovakvo Evropsko rešenje, koje liči na fašističko, ali mi sa druge strane zapravo uništavamo najviše one koji su Radno i Reproduktivno najsposobniji...

Pri tome, budućim generacijama ostavljamo teret vraćanja sve većih dugova... Šta mi imamo od toga da veštački produžavamo agoniju ove Vlasti i Sistema koji nije sposoban sam sebe da održi... Zašto bih ja jedan jedini dinar dao ovim nesposobnim političarima kada će oni i taj dinar da ukradu ili pogrešno da usmere, možda čak i bez loše namere?

Jel naša dece treba da budu manuelni, prosti radnici nekog Zapada, bez mogućnosti školovanja, jer će vraćati dugove svojih očeva, dedova i sl?

Zašto ova država ne bi osnovala Zdrav Penzijski fond, ili omogućila osnivanje privatnog fonda samo za one koji danas zarađuju... Od onih silnih donacija mogli su da finansiraju tekuće potrebe penzionera koji su to pravo već bili ostvarili... Za sve postoji rešenje, kada bi naši političari iskreno hteli da ga nađu. Penzijski fond, koji je u svojoj suštini investicioni, je recimo pre Drugog rata posedoveo ogroman broj nepokretnosti u Beogradu, tu su ulagali svoja sredstva… A danas se svi doprinosi trenutno zaposlenih koji se po sili zakona slivaju u ovaj bolesni fond koriste za tekuće potrebe sadašnjih penzionera i to nije sasvim dovoljno već se zahvata i iz budžeta. A šta je sa budućim penzionerima?

Nego, juče plasiraju priču o porezu od šest posto, danas o nečem drugom, jebe se njima. Nema tu ni plana, ni analize, ni strategije… Oni samo znaju da hoće u EU, ojojoj...

Inače, od oko dva miliona zaposlenih u Srbiji, 75 posto radi u privatnom sektoru, samo 25 posto zaposlenih radi za državu (policija, vojska, zdravstvo, školstvo, sudstvo, uprava, javna preduzeća). U upravi su plate katastrofalno male, mislim da je to pogrešno, jer kao i zaposleni u javnim preduzećima moraju da budu dobro plaćeni. Ono što je pogrešno je što se tako dobro nagrađuju ne najsposobniji koji bi trebalo da kontrolišu i usmeravaju privredni i društveni život, već najnesposobniji, a podobni…

I dolazimo do ključne stvari, naši političari proevropske orijentacije nisu za EU zato što je takva orijentacija rezultat njihovog dubokog i sistemskog promišljanja, već zato što jadni još uvek veruju u Dobre Vile i njihove čarobne štapiće…

system_V_r4 , zašto ti hoćeš u EU?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ето супер теме, не знам да ли да је читам у целости... Почео мало од почетка.

Citat
Ne postoji niko ko "voli" EU ili NATO po tvojim radikalskim shvatanjima.

Има Станиславе маса њих који не могу да замисле свет без америчко-европске хегемоније, па онда доказују сами себи како је то једино могуће. Увек се сетим корисника Краљевићу Марко а.к.а. Сарма и његових емотивних (шта друго рећи) реакција не теми о ОИ Пекинг 2008. Smile
А и тебе ту рачунам, јер никад ниси ни "помислио" на интерес изван НАТО. Е због таквих као што си ти
плакао сам кад је пала Секуритатеа.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2009, 12:37:21 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Dakle, postoji rupa u projektovanom budžetu...

Jednostrano smo odustali od carina na uvoznu robu iz EU. Eto, odakle Rupa.

Proizvodnja nam je, kako reče Đelić, kao u 15tom veku. Konkurencija robe bez carina iz EU neće pozitivno uticati, sasvim suprotno, na popravljanje ove slike.
Nećemo odustati od Evropskog puta, dobro, ali što jednostrano primenjujemo nešto što nam stvara probleme.
Zato da bi svi naši građani dokazali da su privrženi severoatlantskim integracijama tako što će i pored toga što su ukinute carine na robu iz EU da je plaćaju skuplje nego u samoj državi iz koje potiče, i još da se oporezuju da bi pokrili onu Rupu s početka.

E, zato se ja pitam, zašto volim NATO? Jer mora da je to neka strasna i luda ljubav kada sam kao građanin ove zemlje spreman da finansiram, a i ovako teško živim, najbogatije i najmoćnije države sveta. Šta mi fali?

Ti očigledno ili ne znaš gde živiš ili se praviš  Smile

Srbija je ovo, čoveče. Znali smo mi još pre 20 godina da ćemo morati da se spremimo za konkurenciju, i to žestoku. Naravno, mi nismo spremni, ali ja ti tvrdim da srpska privreda i seljaštvo ne bi bili spremni za slobodnu tržišnu utakmicu ni za narednih 300 godina.

Prosto, ovde je u svesti ljudi da će država da ih štiti od konkurencije. Pre 20 godina srpska tekstilna industrija je bila jedna od najjačih u regionu, a danas jednostavno ne postoji. Kinezi su ih uništili svojim jeftinim tekstilom, jednostavno rečeno. Postavlja se pitanje kako kinezi mogu da proizvedu to svoje đubre, da ga prevezu do Srbije, plate carinu i opet da budu upola jeftiniji od domaćeg tekstila.

Ista stvar u poljoprivredi. Šta vredi da država da seljacima jeftiniji dizel i đubrivo, besplatno seme itd, kad oni to umesto da iskoriste za pojeftinjenje sopstvene proizvodnje, jednostavno preprodaju dizel i misle da su zajebali državu. A onda kukaju na stranu  konkurenciju.

Ili kad je u pitanju proizvodnja mleka. Potrebna je farma od najmanje 100 muznih grla da bi se poslovalo pozitivno u mlekarstvu, prema iskustvima u EU. Kod nas seljak u proseku ima desetak krava i naravno da tu nema zarade osim ako to nisu superkrave koje mogu da daju 300 litara mleka dnevno.  Smile  U mlekarstvu je profit isključivo na kvantitetu, ne toliko na kvalitetu.

Na kraju, svaki protekcionizam i tržišni izolacionizam plaćaju potrošači tj. građani iz svog džepa. Nisam ja moj dinar našao na ulici niiti dobio na lotou, tako da mi ne pada napamet da izdržavam nesposobne.

Zemunac22
U Estoniji, koja je inače članica EU, problem penzionera i njihovih prava na određenu nadoknadu nakon gubitka sposobnosti za rad, a nakon određenog minulog rada..., koja se još zove penzija, rešena je tako da su svim penzionerima koji su to pravo stekli do određenog datuma razrezali isti iznos od oko čini mi se 80 EURA.

Od toga mogu bar pristojno da umru, njihovo društvo je takve žrtvovalo. Ja ne mislim da treba da se ugledamo na ovakvo Evropsko rešenje, koje liči na fašističko, ali mi sa druge strane zapravo uništavamo najviše one koji su Radno i Reproduktivno najsposobniji...

Pri tome, budućim generacijama ostavljamo teret vraćanja sve većih dugova... Šta mi imamo od toga da veštački produžavamo agoniju ove Vlasti i Sistema koji nije sposoban sam sebe da održi... Zašto bih ja jedan jedini dinar dao ovim nesposobnim političarima kada će oni i taj dinar da ukradu ili pogrešno da usmere, možda čak i bez loše namere?

Jel naša dece treba da budu manuelni, prosti radnici nekog Zapada, bez mogućnosti školovanja, jer će vraćati dugove svojih očeva, dedova i sl?

Zašto ova država ne bi osnovala Zdrav Penzijski fond, ili omogućila osnivanje privatnog fonda samo za one koji danas zarađuju... Od onih silnih donacija mogli su da finansiraju tekuće potrebe penzionera koji su to pravo već bili ostvarili... Za sve postoji rešenje, kada bi naši političari iskreno hteli da ga nađu. Penzijski fond, koji je u svojoj suštini investicioni, je recimo pre Drugog rata posedoveo ogroman broj nepokretnosti u Beogradu, tu su ulagali svoja sredstva… A danas se svi doprinosi trenutno zaposlenih koji se po sili zakona slivaju u ovaj bolesni fond koriste za tekuće potrebe sadašnjih penzionera i to nije sasvim dovoljno već se zahvata i iz budžeta. A šta je sa budućim penzionerima?

Nego, juče plasiraju priču o porezu od šest posto, danas o nečem drugom, jebe se njima. Nema tu ni plana, ni analize, ni strategije… Oni samo znaju da hoće u EU, ojojoj...

Inače, od oko dva miliona zaposlenih u Srbiji, 75 posto radi u privatnom sektoru, samo 25 posto zaposlenih radi za državu (policija, vojska, zdravstvo, školstvo, sudstvo, uprava, javna preduzeća). U upravi su plate katastrofalno male, mislim da je to pogrešno, jer kao i zaposleni u javnim preduzećima moraju da budu dobro plaćeni. Ono što je pogrešno je što se tako dobro nagrađuju ne najsposobniji koji bi trebalo da kontrolišu i usmeravaju privredni i društveni život, već najnesposobniji, a podobni…

I dolazimo do ključne stvari, naši političari proevropske orijentacije nisu za EU zato što je takva orijentacija rezultat njihovog dubokog i sistemskog promišljanja, već zato što jadni još uvek veruju u Dobre Vile i njihove čarobne štapiće…

system_V_r4 , zašto ti hoćeš u EU?

Penzijski fond i u komunizmu je bio "investicioni".  Smile  Investirali su u izgradnju Sava centra, koji je izgrađen namenski za samit nesvrstanih.  Nikada se srpski penzijski fond nije oporavio od te "investicije".

Što se tiče privatnih penzionih fondova, oni i sada postoje, samo što država ne dozvoljava da se čovek opredeli hoće li da uplaćuje u privatni ili državni fond. To je problem, i da se osnuje "zdrav" penzioni fond, država bi stavila šapu na njega, a i ko bi punio postojeći penzioni fond. Iz kojih prihoda.

Mnogo važnije pitanje je ono o našoj deci. Moramo mi da ih pripremimo za konkurentnost, a ne da im pričamo bajke "kako se lepo živelo kod Kardelja". I ne brini, neće oni vraćati naše dugove, već će reprogramirati i prebaciti glavnicu svojoj deci, kao što i mi radimo. Otplaćivaće samo kamate. Smile 

Na kraju, koja god vlast da dođe, ništa se neće promeniti bez svežeg kapitala, tako da bio režim prozapadni ili proruski, bez para za investiranje u ekonomski, infrastrukturni i tehnološki razvoj, sledi nam agonija i kolaps. A mi para nemamo, jer smo živeli u komunističkom režimu koji nije funkcionisao na bazi generisanja profita, već na bazi ravnomerne raspodele siromaštva.

Moramo da se zajmimo, i najsmešnije su mi priče da Srbija ne treba da se zadužuje, da smo u dužničkom ropstvu, ma možemo mi sve sami samo da imamo "pravu vlast", a ne ovu izdajničku koja voli NATO krvoloke.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Mar 2009, 12:49:35 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zemunac22

Nije problem u Kreditima, već u njihovoj upotrebi.

Ako političari danas uzmu od MMFa 3 miljarde i zaduže se još od nekih drugih finansijskih institucija, ta sredstva neće biti adekvatno upotrebljena. Kao što nisu bila ni ona od donacija, drugih kredita i sl...

Ono što je meni problematično je što sadašnja vlast samo želi, na rečima, bolju budućnost, uređenije društvo, itd., a ništa nije sposobna da uradi po tom pitanju.

Nema nikakvu strategiju, sve su to samo napamet nalupane ideje, bez stvarnog sagledavanja efekata.

I ja mislim da taj voluntarizam nije slučajan, da je to namerno i smišljeno bahaćenje... Kao što sam ranije rekao u cilju pljačke stanovništva.

Niko nije ni rekao da u ovoj državi ne postoje brojni problemi, ali oni su se sami otimali za vlast. Da služe, a ne da vladaju, sada po efektima njihove vladavine ne bi se moglo reći da služe naradu, odnosno građanima.
A nema sankcija, imamo prijatelje ili bar partnere u svetu, nema rata i finansiranja odbrane od terorizma na Kosovu i sl...

I brojni su, mnogobrojni problemi, a ne postoji zdravo, ni bilo kakvo sagledavanje stanja i zajednička strategija razvoja u svim segmentima društva.

Žao mi je ali Evropska perspektiva Srbije propada sa Proevropskim političarima koji ne umeju, ili ne žele da se nose sa problemima našeg društva. Ako su obećavali prosperitet kada takva orijentacija pobedi u Srbiji i ako ovde uprkos tome nije bolje onda...
« Poslednja izmena: 30. Mar 2009, 13:22:45 od luka05 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
I što se tiče Kineza, pogledaj kako se zemlje EU štite od tako jeftine robe. Nije ona u svemu đubre.

To su posledice globalizacije, jer nije moguće biti produktivniji od Kineza koji nema radno vreme, koji mora da pristaje na uslove rada koji su za Evropljane prošlost sa početka industrijalizacije, koji nemaju sindikat i standard koji bi zahtevao veću ličnu potrošnju, te posledično tome veći dohodak.

Ono što je trenutno proces u Kini je transformacija izvozne privrede na zadovoljenje i povećanje unutrašnje tražnje. Kinezi su upumpavali veliku količinu novca na Američko tržište, ulaganjem u državne hartije od vrednosti što je Amerikancima davalo privid blagostanja, a samo zato da bi mogli negde da plasiraju svoju proizvodnju. Sve velike Zapadne kompanije su svoje pogone preselile upravo na kinesko tržište. Kriza koja se desila u SAD bi trebalo da bude dobar nauk svim privredama koje zavise isključivo od uvoza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
To su posledice globalizacije, jer nije moguće biti produktivniji od Kineza koji nema radno vreme, koji mora da pristaje na uslove rada koji su za Evropljane prošlost sa početka industrijalizacije, koji nemaju sindikat i standard koji bi zahtevao veću ličnu potrošnju, te posledično tome veći dohodak.

То и ја причам. И не схватам зашто се актуелна криза тако линеарно схвата као хиперпродукција. Она то јесте, али само глобално. Кина и још неке извозно орјентисане земље имају тај проблем, у чистом облику. Са друге стране је Америка већ дужна & ружна, а није чудо што Европљани не желе да расипају паре (да их једном у нечему похвалим).
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat

То и ја причам. И не схватам зашто се актуелна криза тако линеарно схвата као хиперпродукција. Она то јесте, али само глобално. Кина и још неке извозно орјентисане земље имају тај проблем, у чистом облику. Са друге стране је Америка већ дужна & ружна, а није чудо што Европљани не желе да расипају паре (да их једном у нечему похвалим).

pa zato sto oni nemaju problema sa duhovnim vertikalama kao i mi, pa shvataju probleme linearno
Citat
Penzijski fond i u komunizmu je bio "investicioni".  Smile  Investirali su u izgradnju Sava centra, koji je izgrađen namenski za samit nesvrstanih.  Nikada se srpski penzijski fond nije oporavio od te "investicije".

sutra bi se svi pobunili protiv privatnih penzionih fondova ili fondova raznih udruzenja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
pa zato sto oni nemaju problema sa duhovnim vertikalama kao i mi

Који то ви?
Твоја једина вертикала је да слушаш газде, који уваљују директиве преко "невладиних" организација. Ето, то је нека хијерархија.
У свему другоме си у хоризонтали Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
pa zato sto oni nemaju problema sa duhovnim vertikalama kao i mi

Који то ви?
Твоја једина вертикала је да слушаш газде, који уваљују директиве преко "невладиних" организација. Ето, то је нека хијерархија.
У свему другоме си у хоризонтали Smile

Ne bas, o tome smo pricali , ne postoje nosaci slika sluzbenika EU, to samo ima
na vasoj maloruskoj strani  Smile
« Poslednja izmena: 31. Mar 2009, 17:30:00 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:13:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.386 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.