Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 21:53:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto volim NATO?  (Pročitano 47324 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Да, срећом Бугарска, Румунија и Мађарска су сад ушле у Нато, па ако Путину и његовом дилдоу Медвједеву падне на памет да нападну Украјину, нама остаје та Нато бафер зона према Русији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
и ти док ет не натакнем на колац јелте не омашћен   Smile Smile Smile
pre ce tebe da natakne neki gej na k...c  Smile
i ko je od koga naucio da natace na kolac, mi od turaka ili turci od nas? mislite o tome  Smile
i ajde uozbiljite se!
tema je: Zasto volim Nato?
dakle Nato ne volim zato sto je ovde bilo najava da se stvara nato drzava na kosovu. medjutim to nije tacno, jer se tamo nazalost ne stvara nato drzava, jer da se stvara to bi znacilo da mi sigurno ulazimo u zonu jednog ne samo vojnog nego i politickog saveza koji ipak pripada onom razvijenijem delu sveta

Некрсту погани о мом ректуму можеш само да сањаш а пошто си близу  тастатуре пази да ти бале не падну на њу.
Што се тиче неозбиљности та ти је тек добра. Јел има некога на овом форуму ко тебе озбиљно свата. Ти само провоцираш и живиш и храниш се од туђег беса.,
А што се тиче НАТО-а кад би он којим случајем умарширао у БГ  ти и твоја топла браћа из квирије коју толико браниш би од среће у розе тангицама истрчали да их сачекате, стигли би вам јелте ослободиоци од Балканских дивљака који вас омлате моткама кад кренете са вашим болештинама.
Живела  нам мајчица Србијица или Русија све једно и наравно наша света Српска Православна Црква!!!  Smile Smile Smile

ma da takvi kao ti su mi zivotna hrana  Smile

u sabanti mozda i nema gejeva ali sam za komarice i botunju 100% siguran - eto ja vise znam nego ti koji si iz tog kraja!

Citat
dakle Nato ne volim zato sto je ovde bilo najava da se stvara nato drzava na kosovu. medjutim to nije tacno, jer se tamo nazalost ne stvara nato drzava, jer da se stvara to bi znacilo da mi sigurno ulazimo u zonu jednog ne samo vojnog nego i politickog saveza koji ipak pripada onom razvijenijem delu sveta
Znači ne voliš NATO? Dobro.
Kako bi smo mi to ušli u zonu vojnopolitičkog pakta kji pripada "onom razvijenijem svetu"? Bolje rečeno da li misliš na nas, kao na Srbiju, ili na vas Albance, tzv. "kosovare"?  Smile
Inače kada se kaže NATO država, misli se na nešto poput Avganistana, a ne na neku od država članica NATO pakta. Smile

a znaci na to se misli, eto ja ne mislim na "to" (nesto poput afganistana) nego nesto poput nemacke ili neke druge nato drzave - dakle na kosovu se ne stvara nato drzava!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Tema:
"Zašto volim NATO?"

Ostavite se bre vise tih pedera, nabadanja, probadanja, ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
            Лука 05 , успео си мало да уздрмаш форум овом темом јер за два дана једанаест страница и ко зна колико постова , уз пуно интервенција и покушаја да одржиш тему ниси пуно постигао . Било је неколико покушаја да се тема уозбиљи ( летач и још пар њих) али постоје људи који су као задужени да све то разбију да теме  окрену на ситна препуцавања и политички острашћена гледишта , и не читају и немају друге изворе сем Б( Smile). Мислио сам да дам неки допринс али како се одмицало у теми све је више показивања коментара и нетрпељивости између учесника на теми да ипак одустанем , јер некад је боље не рећи ништа него се упустити у такве дискусије . :mrgreen Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia E50
Mislim naziv teme je malko perverzan...
Kako neko moze da voli neku vojnu alijansu, a da pritom nije njen clan...
Drugo je pitanje, da li je neko za ulazak u NATO ili protiv i koji su argumenti ili interesi za takvo nesto...ali da se NATO ili neka druga tvorevina voli...naopako... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Ljubav prema instituciji sile može zaista da se smesti u domen stokholmskog sindroma, osim ako je u pitanju političar koji od iste institucije ima veliku podršku.

Sahalin možda bi najbolje bilo da se zdrava Srbija otcepi lepo zajedno sa zdravom Vojvodinom od bolesnog Beograda. U svakom slučaju NATO bi pozdravio tu mudru odluku.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2009, 17:14:10 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mislim naziv teme je malko perverzan...
Kako neko moze da voli neku vojnu alijansu, a da pritom nije njen clan...
Drugo je pitanje, da li je neko za ulazak u NATO ili protiv i koji su argumenti ili interesi za takvo nesto...ali da se NATO ili neka druga tvorevina voli...naopako... Smile
pa,nemojte da budete bukvalisti...
a,sto se tice samog naziva,pa dobro,Cedoidi i slicni..."ljudi" prosto vole tu Jevrejsku organizaciju i u njoj vide borca za pravdu i branioca slobodnog sveta...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dakle, postoji rupa u projektovanom budžetu...

Jednostrano smo odustali od carina na uvoznu robu iz EU. Eto, odakle Rupa.

Proizvodnja nam je, kako reče Đelić, kao u 15tom veku. Konkurencija robe bez carina iz EU neće pozitivno uticati, sasvim suprotno, na popravljanje ove slike.

Nećemo odustati od Evropskog puta, dobro, ali što jednostrano primenjujemo nešto što nam stvara probleme.

Zato da bi svi naši građani dokazali da su privrženi severoatlantskim integracijama tako što će i pored toga što su ukinute carine na robu iz EU da je plaćaju skuplje nego u samoj državi iz koje potiče, i još da se oporezuju da bi pokrili onu Rupu s početka.

E, zato se ja pitam, zašto volim NATO? Jer mora da je to neka strasna i luda ljubav kada sam kao građanin ove zemlje spreman da finansiram, a i ovako teško živim, najbogatije i najmoćnije države sveta. Šta mi fali?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Šta mi fali?

Tebi ništa. Narodu fali psihijatar na mestu Predsednika vlade....pa da onda imamo triling "doktora za glavu" na čelu broda punih ludaka, koji se bez jedra, vesala i motora otisnuo ka pučini, verujući u bolje sutra...
A tek ovi "glasovi razuma" koji se javljaju kako bi opravdali "spasonosno putovanje" su za plakanje...kad bi se samo oni za tren zapitali šta im fali...verovatno još koja nula na računu, to im je jedino merilo "normalnosti"...
Sve u svemu...volimo da volimo...jer je to sada IN. Smile
« Poslednja izmena: 30. Mar 2009, 09:14:04 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Moram da priznam da su zbog ukidanja carina na Uvoznu robu iz EU, malo pojeftinili, recimo, mleko i mlečni proizvodi...
Ipak, kada se jogurt pravi od mleka u prahu koje se uvozi, to daje određene mogućnosti u pogledu snižavanja cena.... Sirovo mleko mora odmah da se preradi, pod određenim uslovima može da se čuva, ali je to skup i vremenski ograničen tehnološki postupak... A i zašto bi Salford plaćao mleko srpskom seljaku kada to može recimo franscuskom, portugalskom ili holandskom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 21:53:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.