Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 22:35:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto verujete u boga?  (Pročitano 118132 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
aha važi  Smile   

nego lutko što si stavila pagan na profilu kad ovde braniš nešta u što ni ti ne veruješ , malo mi čudno ?
vidi...koliko sam pagan toliko sam i azijatkinja visoka 118 cm i teška 30 kg. tako da...pokušaj još nešto,ali znaš ono...sa poentom? Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
evo jedno pitanje za vernike ( bog će vam pomoći ako me uputite na pravi put  Smile )

malopre odoh u WC i tako ja stojim pišam i pogledam u prozor od kupatila sa kog imam dobar pogled na nebo. kad mi odjednem dok pišam i gledam u nebo pade na pamet jedna stvar "  rekli ste da bog sve vidi, pa me zanima kako je moguće da bog me vidi kroz to malo parče prozora  sa kojeg se vidi nebo ?????? meni stvarno nije jasno kako može da me vidi, jedina opcija je da su mu oči veličine planete zemlje i da mogu da pokriju i istok zapad sever i jug  Smile ja ne znam kako je drugačije moguće  Smile pa eto nek mi neko od vas božijih robova objasni

Smile Ti stvarno mislis da ce ti neko odgovoriti? Ako ne verujes u Boga to ti ne daje za pravo da se na ovaj nacin obracas onima koji veruju.

ja samo pitam
« Poslednja izmena: 20. Apr 2011, 10:57:37 od van.tu.3 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
@van.tu Bog je svemocan i zato moze da te vidi. Verovatno i sada vidi da podrugljivim tonom pises o njemu na forumu tako da ja se nebih salio sa njim. Mozda se i uclani na forum da odbrani sebe od prozivki. Ko zna, sada sa razvojem tehnologije ne mora vise da salje sina kao pre 2000 i kusur godina vec moze da se uclani na par foruma i da otvori facebook i tweeter profil i da iz fotelje siri veru a ne da cima sina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
da,i Bog je gostujući mod na 7 foruma. to mu je najnoviji hobi.
toliko pitanja bez odgovora,a čovjek ipak ne posustaje i nastavlja da njaguje svoju vjeru...e to je prava stvar.
ono što ne razumiješ nije vrijedno ismijavanja
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Salim se malo mada sta drugo preostaje jer da se moze argumentovano razgovarati sa vernicima oni ne bi ni postojali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
vjera se i ne dokazuje. zato vjeruješ,a ne znaš Smile
ma znam da se šališ,nego me nerviraju neke besmislene upadice Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50075
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
evo jedno pitanje za vernike ( bog će vam pomoći ako me uputite na pravi put  Smile )

malopre odoh u WC i tako ja stojim pišam i pogledam u prozor od kupatila sa kog imam dobar pogled na nebo. kad mi odjednem dok pišam i gledam u nebo pade na pamet jedna stvar "  rekli ste da bog sve vidi, pa me zanima kako je moguće da bog me vidi kroz to malo parče prozora  sa kojeg se vidi nebo ?????? meni stvarno nije jasno kako može da me vidi, jedina opcija je da su mu oči veličine planete zemlje i da mogu da pokriju i istok zapad sever i jug  Smile ja ne znam kako je drugačije moguće  Smile pa eto nek mi neko od vas božijih robova objasni

Бог је у свим људима па је према томе потпуно свијестан шта се са тобом, самном или било ким другим дешава. Бог је креатор цјелокупне стварности, а не "тамо неки" лик како га ти замишљаш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
ok ljudi hvala na odgovorima bog da vas obilno nagradi iz njegovog rajskog vrta !  Smile ali imam još jedno pitanje jer u zadnje vreme pokušavam da poverujem u boga njegovog oca  njegovog sina i njegovu majku ( jer se kaže u ime oca sina majke i svetog duha ), pa me zanima jedno

svaki dan na svakom sajtu koji posetim hiljadu novih vesti o džastinu bieberu, milej kirus , željku mitroviću , lejdi gagi i tako dalje. na primer "" dzastin bieber pojeo čokoladu zagrljen sa helenom gomez i novinari stave znak uzvika kao da je to nenormalno važno ! ili milej kirus izašla u kupovinu sa ocem i stave znak uzvika ! i tako dalje i tome slično, pa me zanima  """ dali bog i njegov sin  bolje pevaju od džastina, milej i lejdi gage, jer su mi se smučili svi oni trilioni pogleda na njihova 3-4 klipa na ju tjubu . Pa bih voleo da se tešim time da ipak postoji neko ko bolje peva od džastina biebera, i da kažem ponosno uzdignute glave " e pa ima neko bolji od vas a to je Bog i njegov sin, zato tišina novinari ".  eto to je ono što bih voleo da znam i ako potvrdite da bog bolje peva, zanima me kolike su šanse da bog izbaci svoj singl na ju tjub i prešiša onih džastinovih 526 miliona pogleda  za pesmu "bejbi "

hvala unapred na pomoći i da vas bog obilato nagradi raznim stvarima iz njegovog rajskog vrta što mi pomažete da  spoznam pravi put i božanske anđeoske staze .....amin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
vidi se da ne čitaš ove nedjeljnike..naime,u ekskluzivnoj ispovjesti(što je malo čudno,jer se mi njemu ispovijedamo),Bog je,obučen u trenerci ,lebdeći na oblaku pričao o svemu. voditeljka mu je postavila pitanje-Bože,kako ti se čini današnja muzička scena,koliko je YT pokazatelj pravog kvaliteta muzičara? evo,osvrnimo se na mladjanog Džastina i Gagu.
Bog je pogledao i počeo-iskreno,nije neki pokazatelj,ali ovo dvoje....ako ih vole ljudi,koji su moje stado(u svakom slučaju,neki su  svakako ovce),onda ih i ja prihvatam. nego,pošto se ljudi sve manje mole,pa mislim da im i ne trebam previše,onda u slobodno vrijeme igram kladionicu,gledam filmove...i čak sam se ulogovao na 2-3 foruma.
udjem ja tako na čuveni Burek forum,znate ga sigurno,i naidjem na temu o meni. malo mi bi neprijatno,rekoh...šta ima da čitam hvalospjeve mojih dragih ljudi,i ovako osjećam njihovu ljubav. ali ipak,dosada me savlada i otvorih. naidjoh na člana maštovitog naziva,kaže-1,2,3 Smile  koji govori o neobičnim avanturama u toaletu i mojim vokalnim sposobnostima. rekoh sebi-i nije tebi baš tako dosadno Smile
rekoh,siroma,opterećen je,daću mu koju jabuku iz mog rajskog vrta,dobra mu je za zubiće Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2011, 09:33:51 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
znači apsolutno ti ne verujem da taj intervju postoji, jer da postoji bio bi na svim televizijama u udarnim terminima i moderator Belgrade bi ga stavio u temu "
Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New "" !!  a i plus na ju tjubu visim 24 sata i nisam naleteo na taj klip  Smile   postavi link od tog intervjua ili reci koja je TV imala ekskluzivan intervju, pa ću naći na njihovom sajtu  Smile     
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 22:35:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.