Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 08:34:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto verujete u boga?  (Pročitano 117798 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
@WhiteGoa vs. @eyepheelYU  Smile  Smile

Tako je Masteru, Goa je Mesic, osoba koja nije u stanju da odgovara na krajnje jednostavna pitanja. Kad god ga pitam nesto sto ukazuje na nelogicnost njegovih tvrdnji, njegovo "oruzje" je "konstatacija" da su to "glupa pitanja".
To je komfor koji pruza internet forum.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
 Eyefeel prijatelju , ti treba da budeš srećan što te modulatori tolerišu ovde , jer si rasterao mnogo ljudi svojim nebulozama , jednostavno si im ubio volju da pišu ovde........

Jednom sam namerno napisao najnebulozniji , logički totalno nepovezan post , čekajući da vidim da li ćeš se upecati. I jbg, nisi odoleo , nisi uopšte primetio ,......., pa si me citirao i uhvatio da palamudiš o nečemu što se vidi iz aviona da je zajebancija . I šta sad to govori o tebi ......  Smile

Ako hoćeš dokaz naći ću taj post i tvoj "odgovor"....
« Poslednja izmena: 25. Dec 2011, 21:11:41 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Eyefeel prijatelju , ti treba da budeš srećan što te modulatori tolerišu ovde , jer si rasterao mnogo ljudi svojim nebulozama , jednostavno si im ubio volju da pišu ovde........

Jednom sam namerno napisao najnebulozniji , logički totalno nepovezan post , čekajući da vidim da li ćeš se upecati. I jbg, nisi odoleo , nisi uopšte primetio ,......., pa si me citirao i uhvatio da palamudiš o nečemu što se vidi iz aviona da je zajebancija . I šta sad to govori o tebi ......  Smile

Nismo prijatelji, i uopste me ne zanima tvoje misljenje. Ako imas argumente za tvoje optuzbe voleo bih da ih cujem. Da li ti ili bilo ko drugi glumi da iznosi lazne tvrdnje ili ne, me ne zanima.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60

Nismo prijatelji, i uopste me ne zanima tvoje misljenje. Ako imas argumente za tvoje optuzbe voleo bih da ih cujem. Da li ti ili bilo ko drugi glumi da iznosi lazne tvrdnje ili ne, me ne zanima.

Pa ako te ne zanima , još bolje. Piši i dalje , možda neko to i čita.......  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 

Pa ako te ne zanima , još bolje. Piši i dalje , možda neko to i čita....... Smile

Dakle On ni dalje ne shvata da je Tumor  .

Ne veruje navodno u boga i nema mogucnost vere a ne skida se sa religioznih foruma .

Ne veruje u naucna otkrica to su navodno po njemu nebuloze ,kreten .

Ocajno zeli da se izjasni i kaze da mora da kaze to sto ce da kaze ,
jer to nije ono sto on misli vec ono sto zna .
a onda tvrdi da njegove reci i On sam nemaju nikakvog znacaja ,
kakav folirant ,kakva lazna skromnost .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 

5   i s t i h   g l u p i h  s t v a  r i   
r a z u m l j i v i h   s a m o   t e b i 
Da li mozes da navedes bar jednu glupu stvar koju sam rekao i koju samo ja razumem ?
Svima nam objasni kako se dokazuje da je nesto glupo, ili kako ces nam dokazati da si ti pametan.

Bas si realisticni sizofrenicar .

Evo da ti dam primer ;

Rekao si da Vreme i Prostor ne postoje a ne verujes u visedimenzionalni Univerzum ?

O cemu pricas ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Pa ako te ne zanima , još bolje. Piši i dalje , možda neko to i čita....... Smile
Pisem samo ono sto moram, cita me samo onaj koji mora da me cita, i odgovara samo onaj koji mora da odgovara.
Citat

Ne veruje navodno u boga i nema mogucnost vere a ne skida se sa religioznih foruma .

Nema dokaza da sam tumor, nema dokaza da sam kreten, nema dokaza da sam ocajan, nema dokaza da bilo sta tvrdim, nema dokaza da imam znacaj, nema dokaza da sam folirant i nema dokaza da sam lazno skroman.
Citat: nenapuseniAlex616
Da li ti to mozes da dokazes ?
Citat
Evo da ti dam primer ;

Rekao si da Vreme i Prostor ne postoje a ne verujes u visedimenzionalni Univerzum ?

O cemu pricas ?
Nema dokaza da postoje vreme i prostor a u bajke o "visedimenzionalnom Univerzumu" ne verujem.

Pricam samo o onome o cemu moram da pricam.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 16:37:48 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Pisem samo ono sto moram, cita me samo onaj koji mora da me cita, i odgovara samo onaj koji mora da odgovara.
Citat

Nema dokaza da sam tumor, nema dokaza da sam kreten, nema dokaza da sam ocajan, nema dokaza da bilo sta tvrdim, nema dokaza da imam znacaj, nema dokaza da sam folirant i nema dokaza da sam lazno skroman.
Citat: nenapuseniAlex616
Da li ti to mozes da dokazes ?
Citat
Evo da ti dam primer ;

O cemu pricas ?
Nema dokaza da postoje vreme i prostor a u bajke o "visedimenzionalnom Univerzumu" ne verujem.

Pricam samo o onome o cemu moram da pricam.

iskreno zapazanje,u cemu je problem. kad covek prica ljudsko uvek je lako naci gresku u iskazu. kao sto se mitovi prepoznaju kao i legende i bajke a original takodje prepoznaje.
    jedan dobar najbolji bolje reci primer. kada je pilat pitao Hrista sa pozicije ne samo sudije rimskog vec i svoje licne,viselicno je bilo verujem,,sta je istina kakav je odgovor dobio? cutanje. zasto? mogu da zamislim pretpostavke mnogih ljudskih misli na ovo pitanje. no odgovor je vrlo jednostavan. onaj ko pita sta je istina vec zna sta je istina u kontekstu originala.on to zna. upravo njegovo pitanje otkriva to. a odgovor mora doci u ovom slucaju cutanje. da je to tacno videcemo kada je pilat potom slao Isusa i kod iroda,jer je ova lisica kako je nazvan zeleo da ga vidi i to mnogo. razlog,nadajuc se da ce od njega videti kako cudo. dakle pozoriste. i sta se opet dogodilo,kao i kod pilata na cudjenje ovoga,nista. zasto. isti odgovor kao i u slucaju istine.
  ljudi traze istinu po savesti inace niko ovde ne bi imao ni sekund volje da raspravlja na bilo kojem forumu. ali petru je kazao Isus da ne zna cak ni ono sto umislja da zna,rekavsi da ce ga izdati  tri puta zanekati zapravo.ovaj je rekao ne,Isus je rekao da i sta je bilo? bila je istina. istinu samo Bog zna u coveku,jer je pisano samo Isus zna sta je u covekovom srcu.
 a kada po savesti ovde iskamo istinu onda je obaramo mnogi i potom pitamo je li ima Bog,a sto onda to cini Bog i td.i odgovor je naravno cutanje. a nakon toga eskalacija kao kod iroda,dade ga sibati,kod pilata,sto cutis,bes,zar ne znas kaku vlast imam. zato mi ovde imamo ovaka rasplozenja sto pitamo ovako ili onako,po savesti ili drugacije o istini ,tajno ili javno,sa prezirom ili postovanjem i onda dobijamo cutanje.
    ljudsko je prepoznatljivo,a takodje i Bozje ovde.mir svima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC Wildfire S
Da se kojim slučajem izgubi svaki trag od Dž. K. Rouling i zaboravi na njeno postojanje i rad, za 2000 godine bi se mogla napraviti vrlo uverljiva "Hari Poter" religija.
Njeni vernici bi se isto ovako ponašali i uveravali bi druge da se radi o veoma ozbiljnoj stvari, bez obzira koliko to možda sad delovalo nemoguće i smešno jer je naizgled prepuno neostvarive magije.
Ali, ljudi koji su u stanju da popuše foru o magičnom drvetu i zmiji koja priča, mogli bi podjednako lako da poveruju u Hari Potera.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Oduvek sam hteo da izvedem taj eksperiment ,

Sleteti sa helikopterima i glasnim zvucnjacima uz najbolji Light Show na planeti kod plemena koje zivi jos bez mnogo kontakta sa civilizacijom .Spremiti hordu ljudi sa latex maskama visokog kvaliteta .
Pripremiti Ogroman sirok 3D ekran u dzunglama amazona i prikazati im Rat Zvezda ,svih sest delova i ubediti ih da se bitka stvarno vodi gore i da sva ova bica postoje ,a onda ih napustiti sa vertikalnim uzletanjem najnovijeg VTL lokija .

Slican opis postoji u knjizi Enocha Noovog pradede ,kad su dva andjela dosla da ga vode na turu "neba"
Pustili su ga da se pozdravi sa porodicom a onda su ga stavili u nebeske kocije koje su se vertikalno uzdizale bez ikakvog zvuka i u kojima si mogao da pojacas i smanjis svetlost po potrebi .

Najinteresantnija je odaja na petom nivou gde se Bog odmara kad nije na "nebu" koja sadrzi razlicite oblike bica i zivota koje "BOG" koristi poput "odela" da hoda na zemlji .
Iz tog pasusa se vidi dve stvari prvo Bog nije stalno na zemlji ili na nebu to jest nije sveprisutan omnopotentan
a drugo njegova prirodna forma nije odgovarajuca zemaljskoj atmosferi .

Treca interesantna stvar o knjizi Enoch-a je to sto Enoch ima licnu konverzaciju takoreci u cetri oka sa Bogom.
Face to Face .

U svakom slucaju samo dve pravoslavne crkve priznaju ovu knjigu Prva je crkva iz Eritreje a druga iz Etiopije
prica je bila oduvek uvrstena u njihove biblije .

« Poslednja izmena: 27. Dec 2011, 15:13:59 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 08:34:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.