Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 19:26:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto verujete u boga?  (Pročitano 117823 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
 Moj komsija ima neku dzukelu koja laje kao da je progutala pistaljku. Legao sam danas na vreme , jer moram da normalizujem bioritam,........... ALI prokleta psina me je probudila ........

10-tak minuta sam lezao u krevetu i smisljao nacin kako da ga ubijem tu prokletu psinu. Smirio sam se , sam Bog je spasao tog psa .

Logika je dakle cista Bog postoji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Moj komsija ima neku dzukelu koja laje kao da je progutala pistaljku. Legao sam danas na vreme , jer moram da normalizujem bioritam,........... ALI prokleta psina me je probudila ........

10-tak minuta sam lezao u krevetu i smisljao nacin kako da ga ubijem tu prokletu psinu. Smirio sam se , sam Bog je spasao tog psa .

Logika je dakle cista Bog postoji  Smile
I to Anubis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Opet vi o biblijskom bogu kao o glavnom bogu ,kada cete da se oslobodite tog primitivizma Jevrejske ,Hriscanske i Islamske religije ,svi oni su bili prepisivaci i svi znaju ko je bio YHVH pre pisanja biblije ,
nisu ovo 50-te godine ,zivite u 21 veku svakog dana se dolazi do novih otkrica,dokumenti i stari spisi su nadjeni koji podrzavaju negativne osobine ovog karaktera .
Zna se ko mu je otac ,koliko je brace imao ,da je bio ozenjen i druge stvari,Niti je bio jedini Bog ,Niti je bio dobar ,Niti je imao bilo kakvu plemenitu karakteristiku koja bi ga uzdigla iznad coveka ,cak sta vise imao je vrlo niske strasti a ljubomora je bila jedna od jacih .
Jedino sto je imao to je bila moc da unisti one sa kojima nije bio zadovoljan.
Kako je YHVH dosao i postao jedan Bog je cisto svestenickim prepisivanjem .
Izgovor koji sada imaju religiozni ljudi je da je Bog novim testamentom biblijski evolvirao .
Po sto miliona puta Ne ,to je samo delimicno tacno jer je gledano iz perspektive tog dela,
Bog nikada nije ni bio ovo sa cim ga smatraju i samo po sebi to bi bilo i to jeste ogranicenje.

Bog je Vise-dimenzionalni Univerzum u kome su neprekidne mogucnosti ,
Sve-prisutan u materiji i nemateriji u svim vremenima i van njih , ga cini Sve-mogucim ,Sve-znajucim,
i konstantno Sve-usavrsavajucom perfekcijom samog sebe .
On je u svima nama i Mi smo sa svim sto smo ikada znali i osetili sastavni deo njega  .
Dakle postoji konstantna neprekidna povezanost izmedju svega ,i ta nelokalnost je moc njegove egzistencije .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Alex samo cu da se slozim sa tobom u vezi Boga da je verovatno u drugoj dimenziji koju nemozemo da zamislimo jer su verovatno zakoni fizike totalno drugaciji nego u nasoj dimenziji samim tim verovatno je ta dimenzije mnogo uredjenija i savrsenija od nase samim tim je i Bog savrsen.Ja ne verujem u gospodina na J,ja mislim da  da on i ne postoji vec da je samo paravan za zajebancije sa krivim nosevima.Zevs,Jupiter,Tor,Perun i ostali stari glavni arijevski bogovi su nista drugo nego samo razlicita intrepetacaija naseg pravog i istinskog Boga i sve stare arijevske religije i bogovi vode ka ovom nasem pravom istinskom hriscanskom Bogu.Sta je danas utopija ,danas je utopija da imas svoju slobodu i svoje misljenje i delovanje,da zaradis pare i da sa svojim svojim zaradjenim parama zivis ko covek,da sam odlucujes o svojoj sudbini a ne  tamo neki krivi nos iz Tel Aviva ili Vasigtona,da  imas kolko tolko normalnu devojku koja ce biti sa tobom zbog tebe i tvoje licnosti(mane i vrline) a ne zbog onoga ko si,ko stoji iza tebe ili sta imas iza sebe pare ili neke nekretnine.Mada ima jos normalnih devojaka ili kako ih ja zovem dama ali njih je veoma malo a pogotovo ih ima malo na ovom nasem prostoru Balkana gde vlada americko-kirvonosevski trend(Grand muzika) interesa,primitivnog zadovoljstva i nastranosti a Pedragone Bog nije utopija nikada nije bio niti ce biti,da nema Boga nema ni ekonomije,kulture,drustva i civilizacije jer je Bog deo nas bez Boga ne mozemo,bez Boga smo samo primitivne zivotinje bez svesti i uma e to hoce krivi nosevi da naprave od naseg sveta ZOMBILAND ali nece uspeti jer je Bog na nasoj strani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50015
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy S24
Све, све... Smiley Али да ни из чега настане тако избалансирана и уређена материја из које час посла настане толико захтијеван и осјетљив живот, реално је као и Деда Мраз који кружи орбитом Јупитера. Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2011, 19:45:24 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Jedno od objasnjenja zasto ( zadnji post na temi ):
http://forum.burek.com/svemir-bog-postanak-mogu-li-se-naucno-objasniti-t293636.460.html

Sem toga i teorija Stringa daje objasnjenje, u kome se ne kaze da je bilo nista.

Dokle ce te vise za to da se hvatate? Kao pre 200 godina dok bese, magnetizam je nesto odozgo ....
« Poslednja izmena: 19. Nov 2011, 19:46:59 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50015
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy S24
Jedno od objasnjenja zasto ( zadnji post na temi ):
http://forum.burek.com/svemir-bog-postanak-mogu-li-se-naucno-objasniti-t293636.460.html

Sem toga i teorija Stringa daje objasnjenje, u kome se ne kaze da je bilo nista.

Dokle ce te vise za to da se hvatate? Kao pre 200 godina dok bese, magnetizam je nesto odozgo ....

Али ето узми све чињенице из текста.  И опет не може ништа без Бога. Јер откуд савршена композиција сила? Па да узмеш сва међудјеловања свих сила, енргије, материје итд. добићеш нешто далеко савршеније од најбољих Моцартових композиција. Инфлација? Smiley Па мора да се објасни откуд она и зашто је овде. А само драги Бог то може да објасни. 
« Poslednja izmena: 19. Nov 2011, 20:00:39 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Sada bi da pocnem od pocetaka sve da ponavljam ? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50015
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy S24
Sada bi da pocnem od pocetaka sve da ponavljam ? Smiley

Рекао си да је Бог Универзум. За мене доста.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Mozemo dati ime koje god hocemo. Univerzum je satkan kako je satkan. To tkanje prozima i nas. Deo smo tog Univerzuma. Da li ce se to zvati univerzum, Bog, cvarak, prepecenica, ili cemo da bacamo serpu niz stepeniste, uopste nije bitno. )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 19:26:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.