Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:09:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto verujete u boga?  (Pročitano 117828 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
E Pedragone ,pravi Arijevac osim fizickih karakteristika ima svoje duhovne karakteristike odnosno arijevsko ponasanje.Ja sam vec rekao kako se pravi Arijevac ponasa, Pedragone za sve si pogodio osim za Jahvea i RAP-a.RAP muziku jesu izmislili crnci i najvise zato nemam nista protiv njih ali RAP muzika je trenutno jedna od retkih antiglobalistickih i antisemtskih zanrova danasnje muzike.Ja licno mnogo vise volim Evropski RAP koji je antiglobalisticki i antisemitski nego Americki RAP koji je skoro propao.Sto se tice Jahvea ja smatram  da on ne postoji i da je sve to paravan za prave ciljeve krivih noseva jer krivi nosevi veruju samo u pare i naravno zlato.Za Markosa Crnog da odgovorim to nisu Arijevci i da imaju cisto arijevsko poreklo sto je bas retko oni su izdali arijevsku rasu-belu-ljudsku rasu cim su stali na stranu krivih noseva,znaci to su Cionisti.Ja sam po rasnoj osnovi Belac,po verskoj Hriscanin-Pravoslavac,po nacionalnoj Makedonac i po grupnoj Latin.Tako da sam 100% Arijevac a i ponasam se tako.Ja zamisljam da ce biti velika frka u kome cemo mi pravi Arijevci uz pomoc Boga pokazati nase istinsko poreklo i nasledje i ovu divnu planetu cemo pretvoriti u naprednu i prosvetljenu.Cao Leonora nisi mi odgovorila na proslu poruku,ja se ne salim sada ,mrtav sam ozbiljan,stvarno zelim da te upoznam jer mislim da imas slicne stavove i poglede na svet kao ja.Cao Leonora i imas gggoollleeemm pooozzzzz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: sazda89mk@hotmail.com 14. Nov 2011, 19:19:48
Americki RAP koji je skoro propao.
Ako je 500mil.$ znak propasti jedne osobe, onda je to - to...
http://www.therichest.org/entertainment/forbes-hip-hop-cash-kings-2011/
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.106
Ako postoji bog...ciji je? Svakodnevno prolazim pored mnogo groblja svakavih i svaka vjera tvrdi da je druga pogana i nije ispravna,medjutim ja nijednog umrlog nisam vidio da je ustao pa rekao "evo moj bog me probudio,ostali su mrtvi".
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 574
Zastava Нови Сад
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Benq 
E Pedragone ,pravi Arijevac osim fizickih karakteristika ima svoje duhovne karakteristike odnosno arijevsko ponasanje.Ja sam vec rekao kako se pravi Arijevac ponasa, Pedragone za sve si pogodio osim za Jahvea i RAP-a.RAP muziku jesu izmislili crnci i najvise zato nemam nista protiv njih ali RAP muzika je trenutno jedna od retkih antiglobalistickih i antisemtskih zanrova danasnje muzike.Ja licno mnogo vise volim Evropski RAP koji je antiglobalisticki i antisemitski nego Americki RAP koji je skoro propao.Sto se tice Jahvea ja smatram  da on ne postoji i da je sve to paravan za prave ciljeve krivih noseva jer krivi nosevi veruju samo u pare i naravno zlato.Za Markosa Crnog da odgovorim to nisu Arijevci i da imaju cisto arijevsko poreklo sto je bas retko oni su izdali arijevsku rasu-belu-ljudsku rasu cim su stali na stranu krivih noseva,znaci to su Cionisti.Ja sam po rasnoj osnovi Belac,po verskoj Hriscanin-Pravoslavac,po nacionalnoj Makedonac i po grupnoj Latin.Tako da sam 100% Arijevac a i ponasam se tako.Ja zamisljam da ce biti velika frka u kome cemo mi pravi Arijevci uz pomoc Boga pokazati nase istinsko poreklo i nasledje i ovu divnu planetu cemo pretvoriti u naprednu i prosvetljenu.Cao Leonora nisi mi odgovorila na proslu poruku,ja se ne salim sada ,mrtav sam ozbiljan,stvarno zelim da te upoznam jer mislim da imas slicne stavove i poglede na svet kao ja.Cao Leonora i imas gggoollleeemm pooozzzzz.
Све је то cRAP  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
E Pedragone ,pravi Arijevac osim fizickih karakteristika ima svoje duhovne karakteristike odnosno arijevsko ponasanje.Ja sam vec rekao kako se pravi Arijevac ponasa,

Primeri arijevskog ponašanja su Dahau,Mathauzen, Banjica.
Inače, arijevac bi trebao da se moli arijevskim bogovima, al' 'ajde...

RAP muziku jesu izmislili crnci i najvise zato nemam nista protiv njih
Dakle crnci će jednog dana da slave Afriku Bambaatu i The Sugarhill Gang, jer su ih spasili od tvog gneva.

Sto se tice Jahvea ja smatram  da on ne postoji i da je sve to paravan za prave ciljeve krivih noseva.
Reći da JHVH ne postoji, ali da je Isus bog, je kao da kažeš da je Petak 13 II prvi film u serijalu.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2011, 09:28:14 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Bravo Pedragone svaka ti cast,termin Arijevac je mnogo stariji od  Hitlera i nacista.Arijevaska,bela,evropska ili ljudska rasa se deli na tri  glavne grupacije Latini,Germani i Sloveni.Po genetskom poreklu skoro svi evropski narodi imaju arijevsko poreklo osim Bugara,Finaca,Albanaca,Estonaca,Letonaca,Litvanaca i Madjara.Te stare arijevske religije su bile samo intepretacije glavne hriscanske vere a Hrist nije Bog nego bozji sin i spasitelj covecanstva.Bog je jedan a ostale religije su samo razna razlicita zapazanja jednog i jedinog Boga.A ti Pedragone sve verujes sto vidis na TV-u?Da ti Pedragone na TV-u kazu da skocis sa mosta ti bi skocio.Te propagande o konc. logorima siri na primer u Tel Avivu a ne ovde.Ako je neko antisemita,hriscanin,desnicar i nacionalista ne znaci da je los covek,upravo suprotno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Citat: sazda89mk@hotmail.com 15. Nov 2011, 20:43:23
Bravo Pedragone svaka ti cast,termin Arijevac je mnogo stariji od  Hitlera i nacista.Arijevaska,bela,evropska ili ljudska rasa
Za razliku od ostalih podljudskih, jel tako?

...se deli na tri  glavne grupacije Latini,Germani i Sloveni.Po genetskom poreklu skoro svi evropski narodi imaju arijevsko poreklo osim Bugara,Finaca,Albanaca,Estonaca,Letonaca,Litvanaca i Madjara.
A šta su Kelti i Heleni?

Te stare arijevske religije su bile samo intepretacije glavne hriscanske vere
Bez obzira što su nastale više hiljada godina pre nego što je jednom stolaru palo na pamet da može da živi od vašarskih trikova.

...a Hrist nije Bog nego bozji sin i spasitelj covecanstva.
Ja znam da vi imate Makedonsku Pravoslavnu Crkvu, ali ne verujem da je njena dogma drugačija. Skokni do duhovnika pa ga pitaj šta je Isus. To je kao da kažeš, Bog nije bog, nego je Bog Otac. Sumanuto

Bog je jedan a ostale religije su samo razna razlicita zapazanja jednog i jedinog Boga.
Dokaz? Isto tako možeš da kažeš da su monoteističke religije light verzija politeizma.

A ti Pedragone sve verujes sto vidis na TV-u?Da ti Pedragone na TV-u kazu da skocis sa mosta ti bi skocio.
Pa nisam ja bez provere progutao priču da u Tel Avivu nema raskrsnica u obliku krsta.

Te propagande o konc. logorima siri na primer u Tel Avivu a ne ovde.Ako je neko antisemita,hriscanin,desnicar i nacionalista ne znaci da je los covek,upravo suprotno.
Znači samo da je malo prost, ali mlad si ti...ima vremena da se upristojiš.
Ajd' sad što bi rekli tvoji latini: Adio!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Jesam mlad brate ali sam i mlad sfatio neke stvari.Kelti  su arijevski evropski narod koj ima veoma staro poreklo i zbog tog porekla ne pripada ni jednoj od pomenute tri grupe vec nekoj nepoznatoj koja  se verovatno u medjuvremenu raspala.Potomci Kelta su valjda danasnji Skoti. A Heleni su  Latini samo u grckoj formi ali mislim da nisu svi danasnji Grci latinskog porekla, jesu arijevskog ali ne i latinskog.Valjda jedan deo  danasnjih Grka ima poreklo sa severa Afrike,verovatno kartaginsko odnosno fenicansko jer je Kartagina bila fenicanska kolonija.Ovo znaci da nas Arijevaca pre  oko 2000 godina nije bilo samo u Evropi vec i u Africi i Aziji okvirno oko 50% svetskog stanovnistva a danas jedini arijevski narodi van Evrope su Japanci  i Iranci u Aziji a i njihov natalitet drasticno opada. Ostali narodi koje ne spadaju u arijevsku rasu ne racunajuci krive noseve jer su oni poseban slucaj jesu ljudi ondosno podtip ljudi koji nisu jos napredovali u stadijumu u kojem smo mi  Belci,Evropljani Arijevci.Evropa je uvek bila kolevka ljudske civilizacije i bice jer smo mi Bozja rasa a i ako pogledamo u svemir logicno je misliti da  postoje jos mnoge vanzemaljske civilizacije i verovatno je retko koja od tih civilizacija u svemiru nastala direktno od Boga iako su oni mozda daleko tehnoloski napredniji od nas Ljudi-Arijevaca verovatno nemaju volju ili tu Bozju-arijevsku dusu tako da imamo sanse ako sredimo krive noseve da u dalekoj buducnosti  se odbranimo od eventualne vanzemaljske invazije ali to je vec druga tema.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2011, 19:48:50 od sazda89mk@hotmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Citat: sazda89mk@hotmail.com 16. Nov 2011, 19:27:36
Kelti  su arijevski evropski narod koj ima veoma staro poreklo i zbog tog porekla ne pripada ni jednoj od pomenute tri grupe vec nekoj nepoznatoj koja  se verovatno u medjuvremenu raspala.
Iznenadićeš se, ali Kelti pripadaju Keltima.

A Heleni su  Latini samo u grckoj formi
Odakle ti ovi biseri? Toga čak ni u legendama nema. Eneja je bio Trojanac, ako si na njega mislio.

+ Japanci Arijevci?  Smile To što je Hitler sa njima pravio pakt ne znači da su arijevskog porekla. Sve si pobrkao. Hitler ih je proglasio počasnim arijevcima, ali to im ne menja genetiku. Bar ne u stvarnom svetu. Smile
Doduše postoje indikacije da su neki Arijevci živeli tamo pre Japanaca, ali...

Evropa je uvek bila kolevka ljudske civilizacije
Samo što na neki neverovatan način nije bila i kolevka Arijevaca.  Smile

i bice jer smo mi Bozja rasa a i ako pogledamo u svemir logicno je misliti da  postoje jos mnoge vanzemaljske civilizacije i verovatno je retko koja od tih civilizacija u svemiru nastala direktno od Boga iako su oni mozda daleko tehnoloski napredniji od nas Ljudi-Arijevaca verovatno nemaju volju ili tu Bozju-arijevsku dusu tako da imamo sanse ako sredimo krive noseve da u dalekoj buducnosti  se odbranimo od eventualne vanzemaljske invazije ali to je vec druga tema.
Aha...znači projekat Homo galacticus.
Beam me up, Scotty.

Dakle, veruješ u Boga zato što je svemir velik, pa kako je taj Bog stvorio ( ali i nije) još neke vrste koje su možda naprednije od nas, on je Arijevce izabrao da ih dokrajče, kad već on nije mogao? Da li si razmišljao da predješ u Sajentologe?
« Poslednja izmena: 17. Nov 2011, 08:35:48 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Mogu da ti kazem da imas smisla za humor he,he.Za tvoju informaciju Japanci poticu od arijevskog naroda koji se zovu Aini i oni su prvi i jedini narod koji su dosli na danasnja japanska ostrva pre oko 30 000 godina.Pa to se brate uci u osnovnoj skoli.To sto su Japanci malo povukli na zutu rasu ne znaci da nisu Arijevci a povukli su zato sto hiljadama godina zive sa zutacima Kinezima,Korejancima  i ostl. zutackim narodima.Pogledaj samo izgled i ponasanje Japanca i Kineza videces da se mnogo razlikuju.Japanci imaju tu evropsku konfiguraciju lica samo sa malo krivim ocima kao ostali zutaci a Kinez ima cistu azijatsku konfiguraciju lica.
Hoces li konkretan dokaz da Bog postoji ali naravno nije direktan jer  trenutno ne postoji direktan dokaz.Da je planeta Zemlja samo 300 hiljada km. udaljenija od Sunca nego sto je sad bila bi prehladna za nas,da je Zemlja samo 300 hiljada km. blize Suncu nego sada bila bi prevruca za nas.Pa slozenost i uredjenost naseg DNK,to nemoze slucajno da se desi,to moze samo da uradi neko savrseno i kompletno bice kao sto je Bog.A sto s itice Evrope, pre nas Arijevaca u Evropi su ziveli izumrla ljudska vrsta skoro svima poznata koja se zovu Nardeltalci a mi Arijevci smo dosli nekoliko hiljada godina pre njihovog nestanka a arijevsku grupu je  upravo predvodio covek po imenu Arie po kome smo i mi Belci dobili to ime a dosli smo iz pravca  istocne Afrike kao i vecina ljudskih grupacija u svetu, nas arijevski-bozji put od I.Afrike do Evrope je senzacionalan i Evropa je nasa obecana zemlja,uvek bila i bice.A kako su nestali Neardeltalci jednostavno nisu uspeli da se prilagode nama i novoj situaciji i nisu bili Bozja rasa kao mi.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2011, 22:51:00 od sazda89mk@hotmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:09:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.