Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 06:59:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto varamo partnera kog volimo?  (Pročitano 30171 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
da, s tim da najveci smele na planeti ne postoji i da bi tri izuzetne zene pristale da ga dijele one ne mogu biti izuzetne. zasto? jer pametna/izuzetna zena nece sebi dozvoliti taj nedostatak samopostovanja da dijeli nekog muskarca, pa i najboljeg, sa jos dvije ili x zena.

iskljuci emocije.. jel bi pre delila jednog dobrog muskarca ili bi bila jedina sa losim ?
e, pa mi bi smo se pre pobili na smrt  Smile

Citat
i ja mogu da prihvatim to da zene biraju da budu s vise muskaraca jer su nezadovoljne, a muskarci vise zena zbog zapisavanja teritorije kako kazes. ali ne prihvatam i ne vjerujem da u tom zapisavanju ima nekih uzvisenih osjecaja prema svakoj zeni s kojom taj muskarac spava.

i ne rece nista za ovo "voljeti na isti nacin"?

imas raznih vrsta ljubavi... neko ide vise sa emocijama neko vise sa intelektom, neke ljubavi su bolesne... ali kako majka moze voleti dva deteta... isto? podjednako ? da li majka moze voleti dete koje nije njeno pored svojeg ? nije sve tako crno -belo i ima nas razlicitih, vise ili manje.

« Poslednja izmena: 31. Maj 2009, 22:18:05 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
iskljuci emocije.. jel bi pre delila jednog dobrog muskarca ili bi bila jedina sa losim ?

ne bih ni jedno ni drugo.
nije kao da sam emocionalni invalid da ne mogu sama kroz zivot, a i nije kao da ne postoje razna pomagala za tjelesni uzitak ..  Smile

Citat
e, pa mi bi smo se pre pobili na smrt  Smile
zato sto ste muske svinje  Smile

ili ces mi reci da biste se pobili zbog ljubavi prema toj lijepoj i zgodnoj djevojci?  Smile

Citat
mas raznih vrsta ljubavi... neko ide vise sa emocijama neko vise sa intelektom, neke ljubavi su bolesne... ali kako majka moze voleti dva deteta ? da li majka moze voleti dete koje nije njeno pored svojeg ? nije sve tako crno -belo i ima nas razlicitih, vise ili manje.
ha!
citiras samo ono sto ti odgovara, ovo je dodatak bio :
Citat
ajde konkretno,
na koji nacin ti to mozes voljeti neku zenu koja ti nije u krvnom srodstvu; narocito, na koje sve to nacine mozes voljeti 3 razlicite zene, s kojima spavas?

znam i ja da postoje razne vrste ljubavi, ja te pitam za ovu izmedju muskarca i zene?

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
ne bih ni jedno ni drugo.
nije kao da sam emocionalni invalid da ne mogu sama kroz zivot, a i nije kao da ne postoje razna pomagala za tjelesni uzitak ..  Smile

retko ko moze sam.. a pomagala ne mogu da zamene nikad jedan obican zagrljaj...

Citat
znam i ja da postoje razne vrste ljubavi, ja te pitam za ovu izmedju muskarca i zene?

ja ti vec reko skoro sve na tu temu... i ljubav prema zeni moze da bude drugacija ...
..  sto moram direktno da se inkriminisem ili odajem... bolje da se pitas malo Smiley
« Poslednja izmena: 31. Maj 2009, 22:25:53 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
retko ko moze sam.. a pomagala ne mogu da zamene nikad jedan obican zagrljaj...

sto se tice zagrljaja, moze me zagrliti sestra ili drugarica, a sto se tice ovog prvog dijela .. bolje i to nego da dobivam parce nekog muskarca.

Citat
ja ti vec reko, sto moram direktno da se inkriminisem ili odajem... bolje da se pitas malo Smiley

a mozes se vise inkriminisati?  Smile
ne moras odgovoriti uostalom, ja sam rekla da muskarac ne moze voljeti vise djevojaka istovremeno na isti nacin, pa si ti spomenuo to 'sto mora na isti nacin'.

* i nemoj da editujes stalno  Smile
« Poslednja izmena: 31. Maj 2009, 22:27:41 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.28
mob
SonyEricsson k610
Ma on trazi nesto u onoj drugoj a to je i nasao verovatno i tako da je i snjom. E sada neznam koliko je to stalno vidjanje i da li taj lik radi negde,daljina..pa da je to dovelo do toga sto je on uradio. Svesno vara a i moze mu se.
Ma kinta radi a i ki*a takodje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
sto se tice zagrljaja, moze me zagrliti sestra ili drugarica, a sto se tice ovog prvog dijela .. bolje i to nego da dobivam parce nekog muskarca.

recimo da nemas sestru ili drugaricu.. mada mi i dalje cudno kako to lako zameni muski zagrljaj al ajd...

.. zavisi kako gledas na to ... ti si iskljuciva i ponosna u ljubavi ... i dalje mislim da bi zene (vecina) podelile plen u takvoj situaciji ... pre nego mi .

Citat
Ma kinta radi a i ki*a takodje

tebe bese izradila neka skoro sto je volela malo deblji novcanik il sam te pomesao ? Smiley
« Poslednja izmena: 31. Maj 2009, 22:34:27 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.28
mob
SonyEricsson k610

Citat
Ma kinta radi a i ki*a takodje

tebe bese izradila neka skoro sto je volela malo deblji novcanik il sam te pomesao ? Smiley

Leeeee,postao sam popularan  Smile 

pa nisam dokazao da je u pitanju $ ali moguce je gledajuci situaciju da je to. Svima to prelazi u prvi plan  Smile
ovde lik koristi tu prednost i pretvara u "princeze"  Smile
« Poslednja izmena: 31. Maj 2009, 22:39:46 od Deksi85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
i dalje mislim da bi zene (vecina) podelile plen u takvoj situaciji ... pre nego mi .
pa ne znam bas, prije da bi jedna drugoj kosu iscupale nego sto bi tako mirno podijelile plijen.

a i otisli smo od pocetne pretpostavke.
zato sto sam ja u pravu pa se izvlacis suptilno  Smile

Citat
recimo da nemas sestru ili drugaricu.. mada mi i dalje cudno kako to lako zameni muski zagrljaj al ajd...
jeste, recimo da nemam ni kuceta ni maceta ni sestre ni drugarice .. i jos postoji najveci smele na svijetu  Smile
kako da ne  Smile
nisam rekla da lako zamjenjuje, ali bolji je, iskreniji i vredniji sestrinski zagrljaj nego zagrljaj muskarca koji grli jos tri zene pored tebe.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2009, 22:40:46 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Molderu upravo sam ti odao jednu vrlo cudnu istinu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Da, da, naravno ..  Smile

Ja mogu bit samo Scully btw  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 06:59:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.