Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 10:54:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto varamo partnera kog volimo?  (Pročitano 30173 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mene ce lincovati (bilo kog trenutka sad) ali mislim da pre muskarac moze da 'voli' vise zena nego obrnuto.

Pravdam to kroz biologiju, muskar podsvesno trazi da seje seme a zena kad nadje dobre gene drzi ih se.

Naravno to nije izgovor da se predas osnovnim porivima jer si ipak svesno (inteligentno sto kaze David) bice. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Mene ce lincovati (bilo kog trenutka sad) ali mislim da pre muskarac moze da 'voli' vise zena nego obrnuto.

Evo ja cu da te lincujem.

Ne moze da voli nekoliko zena istovremeno na isti nacin.
Moze da zeli da prosijava svoje sjeme, al to nema veze s ljubavlju.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ja k'o musko mislim da moze (nisi ocekivala ovaj argument priznaj).

Ali ne zeli tj. nece to svako. Stvar izbora.

I evo, Bred Pit recimo. Koliko bi zena spavalo sa njim i pored saznanja da mu nisu jedine ? Smiley

Nije ni suprotna varijanta strana, samo mislim da je cesi ovaj primer.

Izmena: da se orijentisem na 'voleti' na isti nacin... sto mora da bude isti nacin?
« Poslednja izmena: 31. Maj 2009, 21:46:26 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovo je stvarno dobro pitanje ako neko ima ogovor? Ja koliko znam jedna mentalno zdrava osoba ili da kazem duhovno zerla ne vara , a ako vec vara znaci da postoje valjani razlozi za tako nesto, da je negde nesto krenulo po zlu...........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ja k'o musko mislim da moze (nisi ocekivala ovaj argument priznaj).

Ti ko musko si pomjesao rasijavanje sjemena s ljubavlju.

Citat
I evo, Bred Pit recimo. Koliko bi zena spavalo sa njim i pored saznanja da mu nisu jedine ? Smiley

Ali ne znam kako to ide u prilog tvojoj tezi da su muskarci ti koji cesce mogu 'voljeti' vise zena istovremeno? Brad Pitt ih sigurno nece voljeti, ali hoce spavati s njima, zasto? Da bi posijao svoje sjeme. I gdje tu ljubav?

Citat
Izmena: da se orijentisem na 'voleti' na isti nacin... sto mora da bude isti nacin?
a kakva to ljubav izmedju muskarca i zene koji nisu krvnim srodstvom povezani moze biti?
osim prijateljske ( u koju ne vjerujem ) i ove ljubavno/seksualne?
« Poslednja izmena: 31. Maj 2009, 21:49:10 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ovako. Muskarac je (pre) sposoban da bude sa vise zena i da oseca nesto prema njima.
Ne zelim sad ili ikad da definisem sta je ljubav, ali je sigurno vise od kres kombinacije za noc.

No, ono sto je vezano za temu "Zasto prevariti..." dakle ta osoba ne zeli da deli nekog... a to je po meni vec mnogo losije nego zene koje pristanu da dele muskarce... jer cim ti lazes i izdas nekog sa kim si navodno u ljubavi.. to ne moz bit dobro.

I mislim da bi se svi zapanjili koliko bi zena pristalo da deli dobre gene sa jos nekom.

Ne kazem da je to moj izbor, samo obzervacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ovako. Muskarac je (pre) sposoban da bude sa vise zena i da oseca nesto prema njima.
Ne zelim sad ili ikad da definisem sta je ljubav, ali je sigurno vise od kres kombinacije za noc.

Cekaj, oces da kazes da je svaki muskarac koji je bio sa svakom zenom, pa i na jednu noc, osjecao nesto za nju?
Meni je jasno da je osjecao fizicku privlacnost, ali da je osjecao neke "dublje" emocije, u to ne vjerujem.

Citat
I mislim da bi se svi zapanjili koliko bi zena pristalo da deli dobre gene sa jos nekom.
I opet, kako to ide u korist tezi da prije muskarac moze da voli vise zena nego obrnuto?
Osim toga, na cemu temeljis taj stav da bi zene medjusobno dijelile muskarca?

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Cekaj, oces da kazes da je svaki muskarac koji je bio sa svakom zenom, pa i na jednu noc, osjecao nesto za nju?
Meni je jasno da je osjecao fizicku privlacnost, ali da je osjecao neke "dublje" emocije, u to ne vjerujem.

u tom primeru se nisam toliko orijentisao na aspekt tog muskarca tj. njegova osecanja...

Citat
I opet, kako to ide u korist tezi da prije muskarac moze da voli vise zena nego obrnuto?
Osim toga, na cemu temeljis taj stav da bi zene medjusobno dijelile muskarca?

ne mislim da bi sve, ali bi pre nego muskarci pristale na to... mislim da zene biraju da budu sa vise muskaraca pre iz nekog nezadovoljstva ...

recimo imas nekog baju koji je najveci smele na planeti , i recimo tri izuzetne zene (sirok pojam znam) ali verujem da im ne bi smetalo da ga dele ako im se se ne preplicu zivotni putevi toliko... cak i mislim da bi to proslo sa bez nekih negativnih misljenja jedne o drugoj.

... dok je nasa biologija da zapisavamo teritoriju, sto je nase- nase je. Cvrsci osecaj za pripadnost.

.. ali to mi je samo teorija u razvitku malog mozga ...
« Poslednja izmena: 31. Maj 2009, 22:05:59 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
recimo imas nekog baju koji je najveci smele na planeti , i recimo tri izuzetne zene (sirok pojam znam) ali verujem da im ne bi smetalo da ga dele ako im se se ne preplicu zivotni putevi toliko... cak i mislim da bi to proslo sa bez nekih negativnih misljenja jedne o drugoj.

da, s tim da najveci smele na planeti ne postoji i da bi tri izuzetne zene pristale da ga dijele one ne mogu biti izuzetne. zasto? jer pametna/izuzetna zena nece sebi dozvoliti taj nedostatak samopostovanja da dijeli nekog muskarca, pa i najboljeg, sa jos dvije ili x zena.

i ja mogu da prihvatim to da zene biraju da budu s vise muskaraca jer su nezadovoljne, a muskarci vise zena zbog zapisavanja teritorije kako kazes. ali ne prihvatam i ne vjerujem da u tom zapisavanju ima nekih uzvisenih osjecaja prema svakoj zeni s kojom taj muskarac spava.

i ne rece nista za ovo "voljeti na isti nacin"?

ajde konkretno,
na koji nacin ti to mozes voljeti neku zenu koja ti nije u krvnom srodstvu; narocito, na koje sve to nacine mozes voljeti 3 razlicite zene, s kojima spavas?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 10:54:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.