Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto svi momci beze od debelih devojaka?  (Pročitano 235034 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ja se kladim da ti nisi pročitala uopšte šta smo pisali prethodnih 15 strana i da si eto iz dosade samo uletela  Smile
Sreća je da se nisi stvarno kladio, jer bi sada bio mizerni luzer.  Smile

Naravno da sam pročitala, jer mi je sveta dužnost da lopatam offtopičare, a i tema od samog starta miriše na krv. Ipak, i dalje stojim iza toga da ni vi sami (učesnici) ne znate šta hoćete da kažete i postignete.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S lll
Hocemo mir u svetu i da nas prosto prosirene ovi prosto nevidljivi shvate i kao takve prihvate... Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
onog bukija treba u rudnik soli zato sto je aktivirao temu zavrsavanjem posla.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Ipak, i dalje stojim iza toga da ni vi sami (učesnici) ne znate šta hoćete da kažete i postignete.

Bolje da smo se zadrzali kod zavrsavanja posla  Smile....jer ovde niko nikog ne slusa, niko nikog ne razume , ali bi svi da ispadnu javno pametni i napisu nesto pseudo dubokoumno Smile  Smile

Kad kazes da ti debele devojke nisu privlacne, i da vise volis one zgodne, odma se nadju pametnjakovici da ti objasne kako si ti reko da nema dobrih, pametnih i zanimljivih debelih zena, i da one trebaju da se ubiju jer nikad nece imati seks, muza, decu i nekog ko ce da ih voli....pa u opsirnim postovima lelemude o necemu sto uopste nisi ni reko, ni mislio.

Kad kazes da je fizicki izgled bitan i da ce svako pre prici devojci koja nema dupe kao kineska glasacka kutija, odma se pojave pametnjakovici da ti objasne kako si ti plitak covek, kome je samo bitno da ti riba izgleda dobro, a to sto je supljoglava i nemas sa njom o cemu da pricas ti nije bitno....pa u opsirnim postovima lelemude o necemu sto uopste nisi ni reko, ni mislio.

Kad kazes da pored fizickog izgleda, postoji jos gomila stvari koje je su bitne u zivotu, odma se pojave pametnjakovici da ti objasne kako si veliki licemer, koji bi kao setao debelu nakazu, samo ako sa njom mozes da raspravljas o analogno-digitalnoj konverziji sa sugestivnom aproksimacijom....pa u opsirnim postovima lelemude o necemu sto uopste nisi ni reko, ni mislio.

I tako u nedogled...ljudi se uhvate za jednu stvar i rec, i onda  konstruisu neku pricu, koju uopste nisi ni pricao, ali eto, sad ce oni da ti objasne kako stvari zapravo stoje i dubinu tvog neshvatanja stvarnog stanja stvari  Smile
Sve bi to mnogo bolje izgledalo, kad bi jedni druge, zapravo slusali (odnosno citali  Smile )...ali to je utopija u zemlji Srbiji.

Zato se svi trebamo drzati zavrsavanja posla....i svima ce nam biti mnogo bolje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ruku na srce....ovo je prvi post koji sam procitao, danas...a da je pametno napisan... Smile
tj,da imas sta da procitas... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
ja se kladim da ti nisi pročitala uopšte šta smo pisali prethodnih 15 strana i da si eto iz dosade samo uletela  Smile
Sreća je da se nisi stvarno kladio, jer bi sada bio mizerni luzer.  Smile

Naravno da sam pročitala, jer mi je sveta dužnost da lopatam offtopičare, a i tema od samog starta miriše na krv. Ipak, i dalje stojim iza toga da ni vi sami (učesnici) ne znate šta hoćete da kažete i postignete.

a da, zaboravio sam na tvoju moderatorsku funkciju. pa dobro, takav poso moraš da završavaš.
inače, ovaj učesnik diskusije je ostavio sasvim jasne postove, a za ostale ne znam.

onog bukija treba u rudnik soli zato sto je aktivirao temu zavrsavanjem posla.

Smile

treba da bre da mi date pohvalnicu... da je nisam izvadio vi sad ne biste imali priliku da gledate ženska pičkaranja.  Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Hocemo mir u svetu i da nas prosto prosirene ovi prosto nevidljivi shvate i kao takve prihvate... Smile

bravoo....za tebe medo stizu jagnjeca crevca na zaru i  dva kila sifon sode i kilo ipo vina i leskovacki voz Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S lll
Hvala...moram da dignem glas posto sam ovde jedini predstavnik debelih... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
znaci ja sam licemer ako kazem da mi ne smeta ako je neko debeo 

znaci niko ne voli debele ljude 

znaci neprijatno nam je u njihovom drustvu 

i jos treba da ti ispricamo nase zivotne price da li smo se kresali sa debelima i licemeri smo zato sto nismo rekli da ne volimo debele ljude i ne seksamo se sa njima ...

ludilo, ova tema je stvarno golo govno

ne nisi licemjer ako kazes da ti ne smetaju debeli ljudi...
ali si licemjer kada ti neki deba trazi da mu das...a ti mu ne das...zato sto je debel... Smile
i ne svidja ti se...e onda to stvara neke nedoumice...i ako nikada nisi imala debelog momka....
a bunis se nesto...e, to je licemjerstvo...pricati jedno a raditi drugo...a trece misliti... Smile

niko ne voli da spava ili da opsti sa debelim ljudima...tacnije...ko ne mora... Smile

naravno da je neprijatno...nekim ljudima u njihovoj blizini...nemoj mi reci kad si bila klinka...
da si voljela da se druzis sa debelim drugaricama...pogotovo kad krenes u grad...
da te vidi neki momcic....za kojim si balila...sa nekom debeljucom...
ne kazem...da je to sto posto bilo u tvom slucaju ali znam mnogo slucaja...u kojima jeste bilo...
tako da znam da to nije razlog za iscudjavanje...

tema je golo govno...zato sto se ljudi koji iskreno govore i iznose svoja misljenja...
optuzuju za nesto sto nisu rekli...i sto se javljaju...osobe koje ne znaju dva debela covjeka... Smile
i brbljaju nekome ko citav zivot gleda sta neko radi debelim ljudima...
ustvari kao i na svakoj temi...ista grupica...izrugava sve one koji ne misle kao oni...
moras se sloziti s njima...jer ako se ne slozis s njima... svaku tvoju rec izokrenu...i brbljaju nesto bezveze... :shock:i jos se smiju nesto... Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.