Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 19:21:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su lepe žene same?  (Pročitano 25222 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia 
Generalni problem sa lepim zenama je taj sto i one same misle da je to dovoljno. Uzivaju da ih neko posmatra kao seksualni objekat, nemaju volju ni zelju da pokazu da su jos nesto osim lepe ljusture, misle da im je lepota sasvim dovoljna i da svako musko treba da im se divi. Sa takvim nastupom upravo to i dobiju pa se onda zale i placu. Ociti primer je moja draga prijateljica koja je lepa kao andjeo a ima 36 godina i sama je.
Muskarac kad namerava ozbiljno sa zenom, posle izgleda koji ga privuce na prvi pogled, trazi jos da zena ima druge kvalitete. Da je domacica, ili bar da se trudi, da je cista i uredna, kasnije da je dobra majka i supruga -verna, postena...Lepota moze i ne mora da bledi, ali pravo posteno zensko celjade nikad ne gubi na svojoj "ceni". Nikada.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Lepota nije jedini faktor koji privlaci muskarce..samim tim ne vidim cemu cudjenje.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ljepota u 23 godini  i ljepota u 33 g... su ko nebo i zemlja...neke osobe oba spola...to malo pobrkaju....

ja opet kazem...a rekao sam to x puta na ovom forumu...
za mene pojam lijepa zena...je malo siri "spektar"...od lijepog tijela i lica...

i imas i taj faktor koji je jako bitan...
kad dugo nemas nekoga..bilo kojeg spola da si...
posle toga kad raja to primjeti...tesko ces koga i da nadjes...
za bilo sta ozbiljno...

a kad dodjes u neke godine..pun klinac ti je blic veza...
i seks veza....sema..i sta znam...

treba ti neka sigurica..neka konstantna toplina...rame...
energija...
koja struji izmedju dva ..zivotom spojena ljudska bica..da osjetis da nekome pripadas..i da ti neko pripada...
u svakoj drugoj opciji covjek se u svojim mislima...osjeca sam na svijetu...
mozes ti imati sto brace i setara..perijatelja...ako nemas nekoga...koga ces voljeti..
svi pomenuti kad odu..oni odose da se vole..i razmjenjuju energiju sa voljenim..
a ti ostajes sam...

to je priroda...i ona to u ljudima trazi...to je nagon... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Generalni problem sa lepim zenama je taj sto i one same misle da je to dovoljno. Uzivaju da ih neko posmatra kao seksualni objekat, nemaju volju ni zelju da pokazu da su jos nesto osim lepe ljusture, misle da im je lepota sasvim dovoljna i da svako musko treba da im se divi. Sa takvim nastupom upravo to i dobiju pa se onda zale i placu. Ociti primer je moja draga prijateljica koja je lepa kao andjeo a ima 36 godina i sama je.
Muskarac kad namerava ozbiljno sa zenom, posle izgleda koji ga privuce na prvi pogled, trazi jos da zena ima druge kvalitete. Da je domacica, ili bar da se trudi, da je cista i uredna, kasnije da je dobra majka i supruga -verna, postena...Lepota moze i ne mora da bledi, ali pravo posteno zensko celjade nikad ne gubi na svojoj "ceni". Nikada.
To je to  Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
da mi je vidjeti tog muskarca koji
nece lijepu zenu... Smile

muskarci rade nezamislive stvari i budalastine..za zensku ljepotu...i ja sam takav... Smile bio... Smile Smile Smile Smile

stvar je u tim zenama...a ne u izboru muskaraca...
svaki onaj mukarac koji moze da bira...on je odavno izabrao...
a u ostalim svim slucajevima zene biraju muskarce...zena par puta lose kad izabere..i kad se opece...
nece ona bash tako brzo...gurati prstice...da opet dobije po njima... Smile

a muskarac...ce uvijek izabrati ljepotu....prije svega...i po svaku cijenu....i po cjenu sigurnosto ne znam kakve...
to niko ne mora da mi pokusava pokazati da je drugacije... Smile

i jos samo nesto....

ja daleko vise muskaraca vidim da su sami...bez veza i bez zena uopste...nezinteresovani.
oni koji i jesu zainteresovani...ne znaju....

ili su egomani...a s njima ni matera njihova ne moze da prica..duze od pet minuta..a kamoli neko
drugo zensko da ih trpi...
daleko su vise muskarci usamljeni...nego  sto je to slucaj sa zenama....
barem iz meni poznate okoline...vecina zena je u braku..ili u dugim vezama...

muskarci danasnji samo malo da promjene pristup....i pogled na zivot...i da prestanu malo pametovati i pocnu nesto konkretno raditi....da se vidi neki rezultat...
ne bi znali sta ce sa zenama... Smile

ako cekas posao da ti dodje..pa on nikad nece doci..i uvijek ces sjediti i govoriti
koji sam kurac isao u skolu..nema posla...

sine idi radi..bilo sta...spusti svoj um  i ponos  umisljeni ...nagrizen propascu..
i bez marke u dzepu koji ces kurac nekoj zeni..
pa da imas sto skola zavrsenih..covjece... Smile

problem je u muskarcima...sto su poceli sve da traze..da zena ima i ljepotu..i skolu...da kuva dobro...
da ne naskace na velike kite...da ga voli...da mu rodi musku ljepu djecu...
pa jbg stari ...ozeni mamu svoju... Smile Smile Smile Smile

to sve u paketu ne dobije ni 10% muskaraca na svetu...to je problem...

a zene pak ocekuju da ih muskarci vole...da ih paze...da zaradjuju dobro..da budu jaki...lijepi,...i glupi...
a tako pametni...pred svetom..i da one budu jedino ono sto njihov muskarac vidi i o cemu razmislja....
.i da sve  bude savrseno...i kako one zele...
sve..sve..

pa nema nista savrseno...
u kojoj vezi je sve uvijek kako treba..i u kojoj to vezi..braku ili bilo cemu ne dodju teski trenutci..
dodju u svakoj...samo sto su neki ljudi borci i biorice se za ono sto vole..dok drugi su picke...
i pobjegnu...

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Jeste bobak,muskarca privlace lepe zene..Ali to je samo to..Privlace.
A da bi ostao sa nekom zenom,ta mora da ima puno vise od lepote.
Ja ne mogu sebe da zamislim sa glupacom,sa muskobanjastom,sa alavom ili zenom koja isteruje pravdu na pet minuta.Moze da bude karmen elektra licno..

Ali ..mozda sam to samo ja XD
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ne znam....sta ti velim...ono sto dolazi posle toga...posle prvih farova...
upoznavanja...zblizavanja...jeono  iz cega lijepe zene cesce bjeze od muskaraca.. žnego muskarci
od zene..nema puno mukaraca ..barem ja ih ne znam..koji su imali neku lijepu zenu..
i koji su je lako pustili da ode od njih...ili da su o ni otisli...od njih..zatpo sto su sta ja znam..
za neke stvari glupe ili srednje obrazovane...

uvijek su lijepe zene te koje odlaze... Smile

ljepe zene nisu za svakoga..i to je to...

s ljepotom  treba znati rukovati..ljepotu  treba pre svega cijeniti
i postovati... Smile lijepa  zena ako nesto ne zna...moze da nauci..kao i bilo tko..drugi...
ali ako je iona malo ruzna,..nikako je neces moci nauciti da bude bar malo lijepa... Smile

a koji ce mi  kurac neka gadura..pa ne znam da ima sto skola..i sto miliona recepta napamet da zna i da zna da ih primjeni...u kuhinji...
i da me voli ko boga...koji ce mi kurac kad je ruzna... Smile

da je gledam tu citav dan..takvu ruznu i da se zivcira,,,
i vicem sebi e bobane jebo te otac....sta si to sebi uradio..pu majmune jedan..nenormalni....
sto ozeni tu gaduru... Smile Smile Smile

sta ce mi..da mi i djeca  budu ruzna... Smile

pa ne pada mi napet..bolje da budu glupava nego ruzna..
ruznom nema pomoci..

njemu ni bog dragi ne moze pomoci.... Smile

a glupanu svi mogu i hoce pomoci..tako da je..njima dobro... Smile

Smile

« Poslednja izmena: 10. Dec 2013, 12:37:05 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia 
Svaki pametan muskarac voli sto mu je zena lepa. Zeli da se pohvali njome, da uziva u njenim oblinama, zeli da i drugi vide kako je lepa - jer to muskoj sujeti prija.
Isto vazi i za zene.

Ali....kad dodje kuci zeli da ima skuvan rucak, zeli da su mu stvari oprane i opeglane, zeli da boravi i legne u cisto, zeli da ima seks dovoljno cesto....kad to nema onda zaboravlja na lepotu i ljuti se.

Muskarci su u sustini vrlo jednostavna bica:
-Jeo, popio
-Opran, opeglan
-Imao seks ujutro, nocas nebitno - ako ima i ujutro i uvece mozda i opegla sebi majicu ili kupi nesto za rucak...
-Deca cista, nahranjena
Njemu dosta.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
bravo sandra ..znas znanje... Smile
muskarci su jednostavni...dok se ne pomame... Smile

zato sam se ja zaljubio u tebe... odma cim sam te vidio...na forumu......prvi dan kad sam dosao...ovdje.. Smile
salim se ja malkice... Smiley

sve to stoji....sto si rekla....

ali i dalje ti velim da u svakom slucaju danas...krivca treba traziti u muskarcima...
postali su kao neke curice...kenjkavi.... Smile

zene to plasi...ne u smislu da se boje...sad sta zna..
plasi ih to da ne zavrse sa takvima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia 
Jbg evolucija, feminizam, mamini sinovi Smile

Meni je trebalo jedno 2 ili 3 godine da provalim sustinu braka i uhodam se, niko se naucen nije rodio, da se uskladimo....
Cujem od drugarica isto, sve smo zakljucile apsolutno jednake stvari.
Zene su mnooooogo komplikovanije od muskaraca, tvrdoglave su i ne shvataju da vas je lako drzati u saci koliko je lako skuvati jutarnju kafu. Nema tu mnogo filozofije Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 19:21:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.