Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su i kako obrisane teme na kojima učestvujem?  (Pročitano 10157 puta)
16. Feb 2012, 16:38:33
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Može li neko da mi odgovori zašto danas, kada sam otišla na pregled svojih tema, 3 teme nisu bile na stranici a pri tom se nisam sa njih odjavila? Redovno ih posećujem i na e-mail dobijam obaveštenja i odgovore o njima.

Isto tako, par puta sam primetila da su mi isčitavane privatne poruke jer kada dobijem obaveštenje na e-mail da je poruka stigla, pa zatim dodjem na forum, ona je već pročitana?!? I to su uvek poruke veoma ličnog karaktera. Isto se dešavalo i sa komentarima (na nekim komentarima se i videlo da nije moja izmena). Da li to znači da privatnost ovde ne postoji?

Molim za iskren odgovor i neponavljanje takve greške ukoliko je ljudski faktor u pitanju. Hvala.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
@Arijada sve sto si napisala i primetila ukazuje na to da jos neko osim tebe ima pristup tvom profilu.
Da li jos neko osim tebe zna tvoju sifru?
Da li neko koristi isti racunar kao i ti, ili si se jos sa nekog racunara logovala?

Kada neko koriguje tvoju poruku i vrsi izmenu, obicno u dnu poruke pise ko je to radio, ukoliko je neko od modova/supermodova/supervizora/admina, tako da bi u tom slucaju bilo lako videti ko je izmenio poruku.

Ti, i samo ti, mozes da citas poruke koje su ti poslate. Mi mozemo da reagujemo samo na prijave na odredjene primljene ili poslate poruke.

Sve se svodi na to da jos neko ulazi na tvoj profil, a to je vec problem druge prirode.
Probaj da promenis sifru, pa da vidis da li ce se iste stvari nastaviti.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Sto se tice tema koliko vidim nisi prijavila ni jednu temu da je pratis vec samo da dobijas obavestenja na teme u kojima si odgovarala.
Sto se tice privatnih poruka, 100% niko ne tumara po tvom inboxu i cita sta ti pises isl.
Ako mislis na komentare u profilu...takodje je moguce menjati/brisati ukoliko neko baci prijavu na isti.
Isto tako svi smo u obavezi da ukoliko se nesto izmeni u samoj poruci i ostavi poruka izmene. Tako da uvek ima pisani trag ko je sta menjao, brisao itd.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
@Arijada sve sto si napisala i primetila ukazuje na to da jos neko osim tebe ima pristup tvom profilu.
Da li jos neko osim tebe zna tvoju sifru?
Da li neko koristi isti racunar kao i ti, ili si se jos sa nekog racunara logovala?

Kada neko koriguje tvoju poruku i vrsi izmenu, obicno u dnu poruke pise ko je to radio, ukoliko je neko od modova/supermodova/supervizora/admina, tako da bi u tom slucaju bilo lako videti ko je izmenio poruku.

Ti, i samo ti, mozes da citas poruke koje su ti poslate. Mi mozemo da reagujemo samo na prijave na odredjene primljene ili poslate poruke.

Sve se svodi na to da jos neko ulazi na tvoj profil, a to je vec problem druge prirode.
Probaj da promenis sifru, pa da vidis da li ce se iste stvari nastaviti.

Hvala na odgovoru. Niko nema moju sifru i niko sem mene ne koristi komp. I dobro si me podsetio, i to je problem koji vec neko vreme ne mogu da rešim ali mu nisam pridavala značaja do sada- ne mogu da promenim šifru iako sam više puta pokušavala Smile

Cg_ac - naravno da sam videla ko je ulazio na komentare ali ovog puta ne želim da imenujem jer sa tim imam loše iskustvo. Biću zadovoljna da se to više ne ponavlja, to je sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Admini, modovi, supervizori ili sta god... ne mogu da vide sifru bez ulaska u bazu, a njoj ima pristup jako malo osoba... tipa 2..
To dalje znaci da mora da se pretura po bazi, a iskreno... to je posao kojim niko nema nameru da se bavi...
Isti slucaj je i sa porukama... ili je poruka prijavljena, pa se vidi ili neko mora da pretura po bazama... sto se opet, ne radi... jer i tome pristup ima jako malo osoba... tipa 2....

Sto se tice prijava\odjava.. mozda je doslo do pomeranja teme, pa je zbog toga doslo i do odjavljivanja...

Ono sto se... pak... desava... u poslednje vreme cesce, ali radimo na tome... je da osoba dobije obavestenje, ali ne iskoci ona zuta tracica sa upozorenjem, iako ako se pogleda u vrhu stranice stoji broj neprocitanih poruka 1-2, tako da mislim da se u ovom slucaju radi o tome... Nije izaslo obavestenje na forumu, iako je poruka stigla, a da je stigla, moze se videti samo ako se poseti sekcija sa privatnim porukama...

I, ne... niko u skorije vreme nije preturao po bazi...
« Poslednja izmena: 16. Feb 2012, 17:10:49 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Možda se broj osoba popeo na 3 .... a vi ne znate ... i baš ga/je zanima samo Arijada Smiley Smiley Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
Zašto su i kako obrisane teme na kojima učestvujem?
Zato sto te mrze.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Možda se broj osoba popeo na 3 .... a vi ne znate ... i baš ga/je zanima samo Arijada Smiley Smiley Smiley
Ko zna. Ovo je godina promena. Smile

Inace, sto se tice komentara... koliko vidim, Bambina je nesto menjala, jer je zelela da zadrzi odgovor bez dela koji je offtopic. To je sasvim legitimno i ispravno sa njene strane.

Svaka izmena se i onako belezi i javna je. Nema nikave zadnje namere ili sta ti ja znam sta.

I koje su to obrisane teme?
« Poslednja izmena: 16. Feb 2012, 17:23:50 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ko me mrzi?

Aha, hvala vam na ozbiljnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
Ljudi iz vrha.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: kojima obrisane
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.