Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Parlamentarci imaju pravo da nude resenje, a ne kvalifikovati ih kao izdajice. Sam znas da ima vise od njegovih 220000 glasaca koji misle kao oni. Mnogo i jos mnogo vise.Samo sto smo mi Srbi jako hrabri ljudi, pa se ne smemo izjasniti, dok neko ne razbije led.
Ако је то "решење" у супротности са интегритетом земље и постојећим Уставом, онда треба ствари назвати правим именом. Без обзира колико људи га подржава... Ето у Украјини "наранџасти" дошли на власт, па им није дуго трајало.
Citat
Sto se tice Evrope, ne bih oko toga. Izgledas mnogo pametniji kada pises o svom stavu. O ovome, nemojmo se zezati.
Наравно, ја имам свој став а не туђи. А што се тиче Европе, мојмо, мојмо. Пар реторичких питања: Зашто Хрватска није примљена у ЕУ? Да ли је можда Санадер крив? Зашто Бугари већ сад не живе боље него Срби? Што није народ тамо профитирао од "претприступних фондова" којима је Тадић пунио уши гласачима овде?
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Rumuni imaju nivo nasih primanja sa 5% nezaposlenih. To oni ne bi doziveli za 500 godina. Evropa ih je uzdigla. I hoce jos, ako se budu bavili proizvodnjom hrane.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
i tu ce se verovatno i zavrsiti njihov ekonomski napredak. Tipicno za koloniju.
Pa ja mislim da pogresno mislis. Sa 36 milijardi pomoci i to nepovratne, jasno ti kazuje sta smeraju na Balkanu: proizvodnju hrane!!! Tu bismo mi trebali da budemo prvi, ali mi imamo problem. Vidis i sam Kostunica kaze: Sacekajte sa vladom do daljnjeg, a mi cemo vam obezbediti psecu hranu i posle 31-og marta, jer sada imamo veliki problem. Za neverovati je, kako deluje ono Milosevicevo: Mi smo pobednici.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Koliko sam ja cuo najveci deo te nepovratne pomoci Rumunima ce ici na gradnju infrastrukture, uglavnom puteva. A zna se da metropole u svojim kolonijama uvek grade puteve i pruge kao npr. Austrougarska nekada u Bosni itd. Osim toga treba imati na umu da Rumuni svoj ekonomski rast duguju i cinjenici da imaju veliku i mnogoljudnu zemlju. Mislim da ih ima najvise u regionu. Zato se Renou i isplati da tamo ulaze u Daciu- ima kome da se proda proizvod. Sto se tice Bugarske iz onoga sto sam tamo video i cuo od njih samih oni su jad i beda i daj boze ali ne verujem ni da ce ih EU izvaditi iz toga.
Koliko sam ja cuo najveci deo te nepovratne pomoci Rumunima ce ici na gradnju infrastrukture, uglavnom puteva. A zna se da metropole u svojim kolonijama uvek grade puteve i pruge kao npr. Austrougarska nekada u Bosni itd. Osim toga treba imati na umu da Rumuni svoj ekonomski rast duguju i cinjenici da imaju veliku i mnogoljudnu zemlju. Mislim da ih ima najvise u regionu. Zato se Renou i isplati da tamo ulaze u Daciu- ima kome da se proda proizvod. Sto se tice Bugarske iz onoga sto sam tamo video i cuo od njih samih oni su jad i beda i daj boze ali ne verujem ni da ce ih EU izvaditi iz toga.
Ja bih tu prugu razrusio, majku im svapsku. :!:Lepse je na vasar ici peske. A i zdravije