Glasao sam za DSS jer oni mogu da zastite osnovne drzavne i nacionalne interese (sto se i potvrdilo u protekle 3 godine)
Dakle, DSS je ucinio sve da se sacuva Kosovo, sve vise se povezujemo i saradjujemo sa Republikom Srpskom i nasim narodom preko Drine, stiti se i cuva tradicija i istorija nase zemlje i naseg naroda, Vojvodina je deo Srbije, a ne drzava u drzavi, cirilica je prvo pismo itd, i pored svega toga privredno i ekonomski napredujemo i idemo ka Evropi, saradjujemo sa svetom i sl. ali na ravnopravnim osnovama, a ne po svaku cenu i na ustrb drzavni h i nacionalnih interesa kako je ranije bio slucaj.
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
aj ti meni reci sta to nudi LDP, tvoja stranka. sta ce to oni uraditi, da bude dobro za srbiju?
evo ja cu. iako je offtopic, jer ovo je tema o tome zasto bilo ko glasa za Voju i DSS.
LDP ne "nudi" i ne obecava. LDP ce malo toga uraditi da bude dobro za Srbiju. Srbija nije zivo bice, ljudi u njoj su zivi, i sa njima (primeti "sa njima", a ne "za njih) ce sprovesti brzu tranziciju, pojeftiniti drzavu, uspostaviti efikasno trziste rada......
tako sto ulazemo u njihov Telekom mnogo vise nego sto on zaista vredi?
Па то су братске паре, што да не...
Citat
Vojvodina je deo Srbije, a ne drzava u drzavi
otkad znam za sebe nije ni bilo drugacije, niti ce uskoro biti drugacije, niti preti da bude (puno) drugacije
Наравно да неће. То од вас НЕ зависи.
Citat
za vreme prethodne (Kostunicine) Vlade prekinuti su pregovori sa EU
Ко зна зашто је то добро. И поред тога велике паре су ушле у Србију. Више него у Румунији по глави становника. А Румуније је ове године примљена у ЕУ. Колика је у Бугарској просечна плата? Па ђе су им "претприступни фондови" о којима су неки трубили. Појела маца, а?
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu