Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 21:25:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Засто Срби нестају  (Pročitano 15253 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to je uopste netacno da srbi u svetu zaboravljaju svoje korene jedini srbi u velikoj vecini ne zaboravljaju svoje korene jedini srbi imaju svoje diskoteke i svoje kafice u inostranstvu jedini srbi sve sto steknu u inostranstvu ulazu u srbiji jedino je srbima jedini cilj odlaska preko da naprave sto vece pare i da se vrate dole zato nemoj te da pricate nesto o dijaspori  jel neznate nije srpska dijaspora par ldpovca koji su otisli preko i tako im je bolje srpska dijaspora je potpuno nesto drugo!
pogledaj te oko sebe koliko biznismena privatnika penzionera itd je imalo neke veze sa inostranstvom ali su se uvek vracali u srbiju pogledajte gde nasiu sportisti provode najvise vremena tokom svojih odmora i gde grade kafice zgrade itd zato to sto vi pricate uopste ne stoji!
problem nestajanja srba je upravo sto vecina mladih srba ima drug<acije misljenje i razmisljaju manje vise slicno meni sa druge strane imate narkomane sa drece oni koji bi nesto hteli ali nemaju para ssa 4 imamo jocu koji je u istim govnima jel dzabe sto bi on nesto hteo jel nema partnera sa 5 te strane imamo one koji vole decu ali samo jedno ili dva da bi mogli sto vise da im pruze u zivotu i to je to borimo se da srbija bude sto jaca ekonomski da se sto duze zivi itd borite se da za vaseg zivota i vasim potomcima ako imate omogucite sto bolji zivot a ne da se borim da srbija ima 3o miliona stanovnika i bedu kao u indiji nikom to nije potrebno zivot je kratak potrudimo se da ga napravimo sto lepsim zanimljivijim i duzim a ne da se eli zivot vezujem za neke predrasude i gluposzi i kad umrem pitam se zasto sam uopste ziveo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
to je uopste netacno da srbi u svetu zaboravljaju svoje korene jedini srbi u velikoj vecini ne zaboravljaju svoje korene jedini srbi imaju svoje diskoteke i svoje kafice u inostranstvu jedini srbi sve sto steknu u inostranstvu ulazu u srbiji jedino je srbima jedini cilj odlaska preko da naprave sto vece pare i da se vrate dole zato nemoj te da pricate nesto o dijaspori jel neznate nije srpska dijaspora par ldpovca koji su otisli preko i tako im je bolje srpska dijaspora je potpuno nesto drugo!
ovo za diskoteke nije po meni pozitivno i za pohvalu...sta sad meni dodju madjari i naprave svoju diskoteku u novom sadu...ja bih rekao da su kreteni...i bilo bi mi to jako odbojno...smatrao bi ih inferijornim...nisu u stanju da se provedu u normalnom okruzenju, nego im je potreban nacionalna cistoca da bi se provodili Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
to je uopste netacno da srbi u svetu zaboravljaju svoje korene jedini srbi u velikoj vecini ne zaboravljaju svoje korene jedini srbi imaju svoje diskoteke i svoje kafice u inostranstvu jedini srbi sve sto steknu u inostranstvu ulazu u srbiji jedino je srbima jedini cilj odlaska preko da naprave sto vece pare i da se vrate dole zato nemoj te da pricate nesto o dijaspori jel neznate nije srpska dijaspora par ldpovca koji su otisli preko i tako im je bolje srpska dijaspora je potpuno nesto drugo!
ovo za diskoteke nije po meni pozitivno i za pohvalu...sta sad meni dodju madjari i naprave svoju diskoteku u novom sadu...ja bih rekao da su kreteni...i bilo bi mi to jakoodbojno...smatrao bi ih inferijornim...nisu u stanju da se provedu u normalnom okruzenju, nego im je potreban nacionalna cistoca da bi se provodili Smile
А јел могу ја да питам нешто?Није везано за тему али морам.Откуд србима у коренима дискотека.То што ви називате очувањем радиције и корена није баш у складу са нашом традицијом.Имате ли ви тамо посела и фолколор.Идее ли у Цркву и славие ли славу.Пишете ли ћирилицом или латиницом.Да ли на тим дискотека ма пише ћирилицом и ко пева тамо и шта пева.Турску музику ви називате нашом.Али ако може одговр у теми о музици или слика срба у западниммедијима.Да не кваримо.А отворијо ја и тему какав је живот у дијаспори а они закључали.Тако да смо за то остали ускрађени све док неко други не отвори сличну тему.Отворите ви вас неће да закључају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Отворите ви вас неће да закључају.
heh, ja se ne bih kaldio u to... Smile
pazi ne bi nikako bilo dobro da pisemo cirilicom u engleskoj ili nemackoj...evo muslimani su najomrazeniji bas zbog toga sto razmisljaju kao ti...
odu u bec i u centru izgrade dzamiju..ovo karikiram ali nije daleko od istine...moras da postujes drzavu u kojoj zivis...isto to vazi i za nase manjine.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Eto pitao si (bas kulturno sto si pro-forme rekao "mogu li nesto, nije tema" pa u nastavku "moram"...), i to je dovoljno.

Nazad na temu !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Eto pitao si (bas kulturno sto si pro-forme rekao "mogu li nesto, nije tema" pa u nastavku "moram"...), i to je dovoljno.

Nazad na temu !!!
Да али сам им рекао где да одговоре.Али враимо се на тему.Мада и то може да буде разлог.Јер смо се одрекли своје традиције.о јест вере.А само да питам кажеш да мањине треба да поштују нашу земљу а ја би рекао да и ми реба да поштујемо своју земљу.Како то да у иностранству морамо да поштујемо туђе а овде не поштујемо своје.Када ми будемо поштовали себе онда то исто можемо очекивати и од других.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa dali se to tebi svidja ili ne to je druga stvar ali je tako toliko o tome koliko srbi zaborabljaju svoje korene strana drzavljanstva uzimaju da bi profitirali a ne zato sto vole drugu drzavu znam gomilu srba koji su rodjenip po inostranstvu  a neznaju ni njihov jezik perfektno naravno ima ovih mastiljara iz ldp kojima se mnogo svidja na zapadu jel nista nije dozvoljeno sem duvanja vutre alkohola i nekog njihovog nacina zivota i njima to mnogo odgovara ali oni nisu nasa dijaspora vec nesto drugo!
a madjari ne prave njihove diskoteke u ns zato sto im je najbolje u nasim i mi nemamo nista protiv madjarica ali jednostavno srbi na zapadu kao sto je svajcarska nemacka skandinavija nemaju nikakvih dodirnih tacaka sa njima ni po mentalitetu ni po bilo cemu dabi zajedno mogli da izlaze i da bi zaboravili svoje korene to samo ldpovci mogu!
pa srbiji 21 veka nije u korenu ni tvoje poselo a ni zapad vec srbiju pomesanu mesavina istoka zapada i stare srbije znaci sve najbolje pokupljeno iz 3 razlicite kulture sto daje za rezultat najbolji nocni zivot dobre muzicke zvuke ali sa moderim recima itd a pisem latinicom ali neznam lepo da pisem ustvari neznam uopste da pisem imam ogroman akcenat ali mi nesmeta da imam njihovo drzavljanstvo a o muslimanima sto ih neko mrzi nema to veze sa dzamijom vec sa njihovim nacinom zivota koji podseca na tebe joco a nas srbe mrze zbog suvise naprednog i progresivnog nacina zivota tako da je za mene zapad jako konzervativan mnogo vise od srbije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

Nazad na temu !!!
izvini, ali kako je ovo van teme? mi srbi nestajemo i u inostranstvu, i to je tema...
brisi ovo ako smeta temi..
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Zato sto Joca otvara gomilu tema o Srbima i odnosu prema religiji i tradiciji na delu Religija, pa ne zelim da se i ovde o tome prica...

Poslednji put, i odnosi se na sve 9a ne licno na pojedince), nazad na temu!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa verpvatno je kabrio porse sexy biznismen sex izlasci trosenje para verovatno su to stare reci joco jesi li ti citav sta pricas ako nisi poslednje 10 godina slusao neku novu narodnu muziku onda nemoj da se javljas da lupetas i tako nesto da pricas!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 21:25:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.