Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:02:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Засто Срби нестају  (Pročitano 15387 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
pazi malo da si ovako lepo prvi put napisao ne bi dobio epitet majmuncine!!!inace nijednom nisam rekla da cigarete nisu stetne!pa valjda nisam toliko neorazovana...rekla sam samo da su faktori rizika i u nekim drugim supstancama...a to sto sam rodila perfektno zdravo dete sam rekla zato sto sam srecna sto je tako
inace,glupo sam odreagovala na tvoju poruku.trebalo je da shvatim da o ljubavi prema deci nista ne znas i da ne shvatas kako si me povredio.
toliko.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
@MM, stvarno dosta i ovoga i off-a. Ako ces o stetnosti duvana prema crkvi poseti omiljenu ti religiju, a ako ces o zdravlju poseti medicinski deo foruma. Ovo je politika, nje se drzi, a ne zdravstvenih tema. Pusti druge da vode svoj zivot i uzgajaju svoju decu, pa kad budes ti ima svoju radi sa njima sta ti je volja. I samo da naglasim, nemoj molim te da repliciras na ovo, ili da mi objasnjavas kakve veze ima sa temom.
Nisam ja tu da budem tolerantan prema netolerantnima. Ja sam tu da bi se postovala pravila.

@Sandra80, sad vidim tvoj odgovr, pa kada se radi o politici molim te da se drzis tema, za ostalo postoje drugi delovi foruma.

Back on topic!!!
« Poslednja izmena: 09. Nov 2006, 19:22:32 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Citat
ama ljudi pustite se vise te ekonomske situacije u drzavi jer je ocigledno da to nije sustinski problem nestanka Srba.

mmm.. jeste.. seks vise nije sirotinjska zabava... kutija kondoma 130 dinara... cvrc.. paket pelena 900 dinara... Smiley
Пакла цигара 80 x 30 = 2400 месечно на отров.А да не говорим о другив стварима на које човек баца паре које му ни мало не користе а шта чак више му штете.Ајде што штетет њему него шетет и другима.Посавио сам овде како дуван утиче на трудницу и дете.И сад нека ме неко убеди да та мајка воли и поштује то дете.Није економија у питању него мозак.Мајка може да се одрекне многих ствари а и отац заједно.Да не говорим колико мушкарци троше на клаћење.Све то може да се да детеу.Али боље да се ја задовољим него дете.
da li znas da kiseli krastavci trostruko vise stete detetu u utrobi nego duvanski dim???
da li znas koji je postotak ostecenja kod dece cije majke puse dok ih nose???
vrlo mali,ali ima.stim da su genetske greske vec postojale.
pusila sam u trudnoci i rodila zdravog decaka.
a zasto nemaju srbi dece...e zato sto im je sve opterecenje.da rade za tu decu da se potrude da ih vaspitaju i da ta deca postanu ljudi.
zato sto smo neodgovorni,lenji i bezobrazni,samozivi...(cast izuzecima)
Za pusenje u trudnoci imas u ovoj tem http://forum.burek.com/index.php/topic,27320.0.html
http://forum.burek.com/index.php?PHPSESSID=767c8db14234f6585238aa74a08f8469&topic=152659.msg1952298

i a za konsaaciju sto srbi nemaju dece  Smile Smile Smile
srkich  Ne nego cu da ga pustim da se drogira i sl.Nemoj mene da krivis so si imao lose detinsvo imao sam ga i ja ali mi za to niko nije kriv.Ja se zahvaljujem mojima sto mi nista nisu dali vec su me naucili da se sam snalazim.Da imam sve bio bi parazit koji bi zavisio od rodielja a kad oni umru sta cu ja.Tako cu i ja moje dete da naucim da radi i da postoju zivot i rad.I da zna da je nista lako nisma stekao i da to nemoze da se trosi na drogu i sl.A cigare su droga.Kao sto sandra80 rece tesko je decu vaspitavati a i lenji smo i samozivi.Setices se ti jeddnog dana i svega ovoga kad budes imao dete.Jesi gledao Mi nismo Andjeli 2.Vrlo poucno tako ce mo i mi da branimo svoju decu od onih kakvi smo mi bili.I sve sto smo mi radili njima cemo da branimo.Ziv bio i video.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
slusaj bre ti na osnovu cega ti zakljucujes da sam ja ima lose detinjstvo?vec 5 put to pricas a ja to nikad nisam reko voleo bih da mi objasnis kako to da ti zakljucujes da ja imam lose detinjstvo?
imao bih lose detinjstvo da sam imao roditelje kao ti koji me nebi postovali kao sto tine postujes decu a ako imas cerku pa se tako represivno ponasas nad njom pa ona nadje nekog kao ja sa svoje 15 god pa te vise ne jebe 2 posto a nemozes joj nista jel shvati deci sve sto vise pricas protiv necega i vise im branis ona su gora i ako moraju da trpe tvoje izivljavanje i maltretiranje dok su mala kad porastu ima da eksplodiraju i bice 10 puta gora od svojih vrsnjaka!
i niko nije leko da treba da pustis da se drogira ali ti ces tim tvojim ponasanjem da dete uvedes u narkomaniju jel kad dete nema niceg lepog u zivotu kad dete nezna nista jel otac i majka nisu mogli da ga vaspitaju u skladu sa 21 vekom za sektase i narkomane je odlicna meta pa pogledaj malo iz kakvig porodica poticu narkomani i sektasi!
ogu da ti poredim mene i mog brata od rodjenog strica gde sam ja zavrsio i kako sam ziveo sa mojim nesrecnim detinjstvom i njegovim srecnim zato nemoj da lupetas toliko!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
Izgleda da se blizi lock... temi... poslednja opomena...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Niko vas ne tjera,sami ste birali ......

Zodijak
Pol Žena
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W810i
O cemu se ovde raspravlja :o stetnosti duvana ili bijeloj kugi  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
tesko nam je da radimo...i to kako da radimo u uslovima kakve mi imamo u ovoj zemlji 3 puta vise nego negde u svetu.bar meni tako izgleda.sve se mislim da li cu imati jos jedno dete jer je i za ovo potrebno svega na kub...para...ljubavi....zivaca..a tek kako se bojim narkomanije.pijanstva....tuca....
mislim da zato srbi nemaju dece.i zato nestajemo kao narod jer smo se rasuli po celom svetu nemareci za nase bliznje.svi su sa svakim u svadji i kad jednom odu vise se nikada ne pogledaju.brzo zaborave svoje korene ako su ih ikada i postovali.prime tudje obicaje i ponasanje i zaorave ko su i odkle su postai.
zato nestaju...dok nas skroz ne nestane...
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
разлог зашто Срби нестају је јасан....

прочитајте текст испод мог аватара!!!!!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo je bas dobra tema.
Ima vise teorija zasto nas je mnogo nestalo i zasto i dalje nestajemo.
Da pocnem od istorije tj. mnogo Srba je nestalo tako sto su ih drugi narodi odsrbili odnosno vrsili veliki uticaj i pritisak na njih da vise ne budu Srbi da prihvate veroispovest koju im drugi nalaze a ne sami da biraju... da prihvate tudju nacionalnost itd... Zbog toga narodi poput madjara, hrvata,bosnjaka itd... dobili su mnogo Srba koji su njihove nacionalnosti jer su zaboravili svoje poreklo (to je o onima koji su potpadali pod tudjim uticajem).
Oni koji su branili Srpstvo i ostajali uz Srbiju bili su zrtvovani za svoju otazbinu tj. mnogi su izginuli u ratovima a jos mnogi civili su ubijani kao zarobljenici ili uopste ubijani kroz celu istoriju. Kada pogledam unazad Srbi sem Rumuna nisu imali nijednog komsiju koji nije ucestvovao u masovnom ubijanju Srba.
U ovim istorijskim podacima odsrbljenih i izginulih tesko je naci broj ali sigurno prelazi cifru par miliona ljudi.

Ceste selidbe su takodje veliki uzrok zasto su se Srbi stapali i tako nestali na nekim prostorima.
A vredi spomenuti odlazak u inostarnstvo i velika Srpska dijaspora od koje je sigurno jedan manji deo takodje zaboravio odakle su a takodje nisu otkaceni da se vracaju natrag posle mnogo pokoljenja.

To je sto se tice zasto su nestajali Srbi i zasto se nisu prosirili jos vise.

Sad zasto nestajemo tj. danasnji problemi nase drzave (nezaposlenost, male zarade, inflacija, cesta poskupljenja itd...) teraju nase ljude ili da se kasno zene ili barem kasno da dobijaju decu ili uopste da ne prave puno dece jer i oni predstavljaju "trosak" ako se deca mogu nazvati troskom (skolarina, odeca, obuca, izlasci, zabava, treninzi itd...) i zbog velikih izdataka ljudi cesto prave jedno dete ili eventualno dvoje. Takodje mnogi ljudi misle i kada deca postanu ljudi i kada se resavaju stambena pitanja tj. da oba deteta imaju svoju imovinu a ne da je ceo zivot dele sa roditeljima ili pak izmedju sebe... to su neki problemi koje mi u Srbiji uz ovako nizak standard, ne mozemo jos resiti.
Zbog tih problema mnogi se odlucuju za inostranstvo gde u pocetku dobiju posao npr. na pola godine pa posle produzavaju i kasnije zauvek ostanu tamo. Veliki odliv populacije i mali natalitet su velike posledice koje se osete zasto mi nestajemo, a najveci uzrok za to moze se reci su ekonomski razlozi.
Ima tu i politickih razloga jer Srbi su cesto omalozavani u svojoj drzavi kao i visok razvoj separatizma i cepanja drzave u nekim krajevima Srbije (inace u separatizmu ucestvuju cak i sami Srbi kao sto je bio slucaj u Crnoj Gori a ima ga i u Vojvodini, koji misle da ce u novoj drzavi resiti svoje probleme i biti sami svoje "gazde").

Sto se tice mene licno jako volim decu i mislim da cu ih imati vise od dvoje, ali o tome kasnije jer jos sam mlad...
Sto se tice drugih mislim da Srbija treba da ima neki nacionalni plan kojim ce vise pomagati novorodjenu decu kao i drugu decu i na mnoge nacine stimulisati Srpstvo da se prosiri i nadoknadi sve gubitke kroz istoriju kao i danasnjice.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

Sto se tice drugih mislim da Srbija treba da ima neki nacionalni plan kojim ce vise pomagati novorodjenu decu kao i drugu decu i na mnoge nacine stimulisati Srpstvo da se prosiri i nadoknadi sve gubitke kroz istoriju kao i danasnjice.

ovo je kljucna recenica....
ne moze ti neko reci, aj sad pravi decu da bi drzavi bilo bolje.
neko te treba ubediti da je to za tebe najbolje ako vec sam u to ne verujes...neko treba da te podstakne i omoguci ti to ako vec sam nisi u stanju.
npr, neki krediti za stan koje ces placati bez kamate ili neke slicne olaksice, a sto vise dece, to ce ti drzava vise placati, ali ne nesto tipa deciji dodatak, nego nesto mnogo sigurnije i ozbiljnije...npr, siguran posao(komunizam) ili bar neka olaksanja sto se tice zaposljenja, mada, onda bi se svi kotili i trazili posao na kom nista ne treba da rade...jebeno je to sve... Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:02:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.365 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.