Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto skoro trećina muškaraca oženi ženu u koju nisu zaljubljeni  (Pročitano 16342 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Ja bih rekao da ovo postaje univerzalno.  Ko koga voli danas vise, sve se svodi na korist, dosadu ili novac
Nazalost...

Sve se manje svodi na neku ljubav i da nadjes nekoga pored koga mislis da mozes da provedes zivot a sve vise na to da cisto budes sa nekim bez obzira sto i vidis da ne vodi nigde.

Mada ima i lepih primera, ali kada pogledam neke slucajeve to je katastrofa.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Maj 2012, 20:12:21 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Citat
Muškarci se veoma često ožene ženom iako ne misle da je ona, baš “ta” prava, pokazuje istraživanje američkih stručnjaka koje prenosi Dejli Mejl. Na ovakav brak pristane čak jedna trećina njih.

Opet amerikanci nesto testirali na 100ak ljudi od milijardnog stanovnistva na ovoj planeti

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Ja bih rekao da ovo postaje univerzalno.  Ko koga voli danas vise, sve se svodi na korist, dosadu ili novac
Nazalost...

Sve se manje svodi na neku ljubav i da nadjes nekoga pored koga mislis da mozes da provedes zivot a sve vise na to da cisto budes sa nekim bez obzira sto i vidis da ne vodi nigde.

Mada ima i lepih primera, ali kada pogledam neke slucajeve to je katastrofa.  Smile
Tako ti je to, polako sve propada.  ljubav je samo pojam i postaje samo rec, mesto osecanja
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Ljubav je prelepa i moguca kada ljudi nisu samoziva stoka ili picko/kurco pacenici. Zivot bez ljubavi je nesto na sta su mnogi sveli svoje postojanje, ali za to mogu da krive samo sami sebe. Takodje mislim da bar jedan od deset ljudi na planeti ni ne zasluzuje da bude voljen od strane bilo kog drugog stvora jer nije vredan ni da ostalima trosi kiseonik.

Najgore je ubediti sebe da ljubav ne postoji i da je sve nekakav racun. Po tome vidis koliko je osoba zapravo duboko nesrecna. Mozda ja i gresim, mozda nisu sve takve osobe duboko nesrecne, mozda im je super.. ali sve takve osobe koje ja poznajem, a poznajem ih dosta u stvari poznajem previse takvih ljudi, su duboko beskonacno nesrecne i nezadovoljne mnogim stvarima u svom zivotu, koje pokusavaju da kompenzuju neuporedivim stvarima poput kucnih ljubimaca, knjiga, hranom i stalno govore kako su zapravo jako jako ispunjenje i u dusevnom miru i harmoniji. A u stvari su beskrajno duboko usamljene i osamljene.

Muskarci se najcesce zene zbog zenske trudnoce, to smo vec apsolvirali, zato sto je tesko vreme, zato sto mnogi osecaju razne duznosti koje nisu sposobni da ispune pa prolongiraju, zato sto ne vole promene, zato sto su ususkani i o njima se neko ozbiljno brine. Osecaju i primaju ljubav i toplinu ili prosto samo dobijaju osnovne zivotne potrebe. Onda se ozene jer to tako treba, ona je trudna, od njih se to ocekuje.

I onda posle par godina agonije ta zajednica dobija treceg odraslog clana.. njegovu ljubavnicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Familija pritiska, deda oce unuke, riba u koju je tip zaljubljen jos od osnovne skole je zapalila preko/nasla mafijasa/menadjera i slicno, znaci pisi kuci propalo i onda daj sta das, treba neko da kuva, pere, radja decu, ajde ljubav, kako kazu matorci, ljubav ionako prodje, posle sve navika pa onda moze i bez toga, ono, ajde da se pravimo. E, posle covek ustanovi da se ne zivi vecno, uoci prve bore pa ajde da ostvari san iz mladosti da pocne da se svrlja dok zena kuci cisti, pere, kuva rucak, stara se o deci i slicno...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Qtek 666
Ima li na ovom forumu neki muškarac koji veruje u ljubav?
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia 
ne bre
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64

Moj prvi odgovor sa teme

Licno stvarno ne bih mogao tako nesto da uradim. Bio kod ujke i ujne na nekoj proslavi. Uglavnom, oni imaju cirka po 60 godina svaki i jos uvek im se vidi da se vole. Ona njemu narucuje pesme, on njoj peva uz muziku, pa posle igraju zajedno.  Smile To mi je nekako super, da posle svih godina braka oni opet spevaju da odrze to nesto. Nije idealno i koliko se puta posvadjaju oko gluposti kada odem kod njih ovako ali se stvarno vidi da se i dan-danas vole. To mi je nesto cemu tezim. Hebes pravo i idealno, dovoljno je da imas neku da podelis te neke trenutke zivota sa istom i da se slazete donekle. To je i neka ljubav, uzajamno postovanje i ono "i u dobru i u zlu". Nije ni previse tesko naci to isto i to je neki "materijal za brak". Sve ostalo van toga je neki kapric i zavaravanje...

Samo sto ne verujem da je svet samo "livade i leptirici" i verujem da je u danasnje vreme sve vise pun ljudi koji ne znaju sta hoce i koji gledaju samo sebe. Sto nikako ne znaci da ne verujem i u drugu stranu medalje...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Samo sto ne verujem da je svet samo "livade i leptirici"

Ворлд еинт ол саншајн енд реинбоуз, иц а вери мин ен нести плејс Smile

IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52

Verovao sam pre nego sto sam ušao u pubertet.
Dok sam o ljubavi i seksu samo iz priča čuo.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.