Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Ovo su gluposti. Amerika nas je nekoliko puta spasila od bankrota, pomogla nam je u oba svetska rata, sprečila je pad Banjaluke 1995. Sve više i više američkih političara podržava da se Srbiji da RS (pola Bosne) u zamenu za Kosovo. Srbija bi tako profitirala, jer je Republika Srpska veća, i realno je da tako nešto postane zvanična politika SAD-a. A Hilari Klinton je rekla da Amerika vidi Srbiju kao lidera u ovom delu Evrope
dechko skroz si prolupao . americhka (jevrejska) vlast je i uvalila SFRJ u dugove , izazvala oba svetska rata , naoruzavala sve neprijatelje srba 90-ih , bombardovala nas i sad nam uvodi pederizam , prava "manjina" , ukida RS , otima kosovu a evo i vojvodinu ... i sad treba da ih volimo
да...али ти си рекао да је то земља насмејаних људи...морао си рећи да је то земља насмејаних људи и клошара
Amerika kao najbogatija država na svetu ima najmanje klošara i najviše nasmejanih ljudi A smem da se kladim da su tamošnji klošari nasmejaniji od naših Ti klošari su uglavnom narkomani i alkoholičari, a ne obični ljudi U Americi ima posla za svakog, ne možeš biti klošar osim ako nisi propalica
Citat
и њима је свеједно ко си и какав си осим што једино треба да не будеш црне боје коже
Ja sam iz Vojvodine i mogu vam potvrditi da niko ne želi da se otcepi od Srbije To su izmislili političari u Beogradu da mažu oči narodnim masama separatizmom Na tzaj način skreću pažnju od lopovluka.
Ja sam iz Vojvodine i mogu vam potvrditi da niko ne želi da se otcepi od Srbije To su izmislili političari u Beogradu da mažu oči narodnim masama separatizmom Na tzaj način skreću pažnju od lopovluka.