Ja sam Srbin i srpski patriota, ali volim Ameriku. Posle Srbije, SAD je moja najomiljenija zemlja. Bio sam dete kad je bilo bombardovanje, moj grad je bombardovan, i znam šta to znači. Tako da ne prihvatam argument lažnih patriota da moram mrzeti Ameriku jer nas je "ona" bombardovala. Za bombardovanje isključivo su kriva dva čoveka: Slobodan Milošević i Bil Klinton. Kao što Sloba nije Srbija isto tako ni Bil nije Amerika. Prema Rusiji ne gajim nikakva osećanja, totalno mi je sve jedno. Iako su Rusi slovenski narod (kao i Srbi), meni su mnogo bliži Amerikanci od njih. Volim američke gradove, filmove, garderobu, način života... Volim internet, igrice, NBA, NFL, volim kada ti država stvara šanse a ne probleme, volim sve tekovine zapada Amerika je pobednik, Amerika je zemlja mogućnosti. Predivna zemlja sa nasmejanim ljudima, gde te niko neće mrzeti zato što si ovakav ili onakav... Amerika je tri puta intervenisala i spasla Jugoslaviju od bankrota. Najviše donacija i kredita smo dobili od njih.
Dajte mi i jedan valjani razlog zašto sam izdajnik ako volim Ameriku?
« Poslednja izmena: 01. Jan 2011, 14:06:50 od živi mrtvac »
Volim američke gradove, filmove, garderobu, način života... Volim internet, igrice, NBA, NFL, volim kada ti država stvara šanse a ne probleme, volim sve tekovine zapada
је ли...а ко ти каже да си издајник што волиш америку?
него...само да се осврнем на један део твог поста:
Citat
Predivna zemlja sa nasmejanim ljudima, gde te niko neće mrzeti zato što si ovakav ili onakav...
и не...ово није сликано у србији,таџикистану или индији већ у сједињеним америчким државама...убеђен сам да овима никад не силази осмех са лица...кад пронађу нешто у смећу да поједу
Volim američke gradove, filmove, garderobu, način života... Volim internet, igrice, NBA, NFL, volim kada ti država stvara šanse a ne probleme, volim sve tekovine zapada
A jel volis kad covek umre jer nema 20000$ za operaciju, a taj jebeni film kosta pola milijarde?
ozbiljno govoreci , SAD su smrtni neprijatelj srbije i srpskog naroda . tako da morash da se odlucish . da citiram isusa :
Niko ne može dva gospodara služiti; jer ili će jednoga mrziti, a drugoga ljubiti; ili će se jednoga držati, a drugoga prezirati. Ne možete služiti Bogu i Mamonu.