Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 08:39:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto se zamlacujemo glupostima?  (Pročitano 15379 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam isto veliki realista, ali isto sam po malo paranoican, i to je u redu, ako je neko skeptik promasice vise nego paranoik. Ja ne nudim nista vise od onoga sto svi mi imamo a to je razum. Nisam sekta niti organizacija, ni neki novi mesija ili sta vec. Ja sam covek ko svi mi (gotovo svi) koji je posle godina paranoje (nazovimo tu zelju za znanjem i strepnju tako) povezao vise tackica vezano sa svet. Ja ne trazim novac, niti trazim poniznost, ni postovanje ni molitve ni obozavanje. Ne trazim nista jer u tome nije poenta. Ono sto trazim je da ljudi pocnu da istrazuju, da posmatraju bolje i da shvate da dosta stvari nije u redu i da se mreza oko nas skuplja.
Bekstvo is LA, Demolition Man su kao sto sam naveo samo primeri tog nekog buduceg sveta u kome je zemlja vojna drzava, i nemas gotovo svoje ja.
Za razliku od sekti i religije ja ne nudim neko novo revulucionarno resenje niti nudim spas, mozda dozivam unistenje jer kad se jednom podignes i dignes bunu onda si markiran za ceo zivot. Pocetak bune protiv dahija na vecem nivou.
Moj nacin je vas nacin, vi vec imate resenje ja samo pokusavam da vam stavim do znanja da imate kljuc, otkljucajte bravu i pogledajte sta se krije iza tih vrata.
Ne moram da probudim 6 biliona, nek probudim i jedan i dva i deset, bicu srecan jer ce i oni nastaviti polako.
Neki put je paranoja Realnost ali skeptici tu ne vide nista jer ne zele da vide.
Zovite me kako hocete, pljujte me ako zelite, samo molim vas ne dozvolite da dovedu na kolena. Setite se Giordana Bruna-Ipak se okrece, i on je bio paranoik ali je bio u pravu.
TV je otrov koji upijamo svakodnevno, koji se igra sa nasim mozgom i sa nasim zivotom, postavljen je tu da nas zabavlja, umesto da koristimo vise od naseg uma zasta smo svi mi sposobni.
Jos nije kompletno kasno. Veruj u sta verujes, nosi sta nosis, radi sta god ti pada na pamet da radis, ali shvati da neko drugi radi svima nama o glavi.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Ja sam isto veliki realista, ali isto sam po malo paranoican, i to je u redu, ako je neko skeptik promasice vise nego paranoik. Ja ne nudim nista vise od onoga sto svi mi imamo a to je razum. Nisam sekta niti organizacija, ni neki novi mesija ili sta vec. Ja sam covek ko svi mi (gotovo svi) koji je posle godina paranoje (nazovimo tu zelju za znanjem i strepnju tako) povezao vise tackica vezano sa svet.

ma ti si samo zbunjeni klinac ,kome su navukli vrecu na glavu i mlate ga. ti bi hteo da se odbranish , ali ne vidish neprijatelja ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Zbunjeni klinac? U redu neka bude tako. Samo nemoj posle da bude "rekao sam ti" Vreme ce pokazati ko je zbunjen.  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Zbunjeni klinac? U redu neka bude tako. Samo nemoj posle da bude "rekao sam ti" Vreme ce pokazati ko je zbunjen.  Smile

pa jesi zbunjen  Smile . verujem ti ja da te biju ,ali kao shto rekoh , problem je shto ti ne shvatash odakle udarci dolaze ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Napravih grešku...

Obrišite mi post...
« Poslednja izmena: 25. Mar 2008, 18:57:24 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Zbunjeni klinac? U redu neka bude tako. Samo nemoj posle da bude "rekao sam ti" Vreme ce pokazati ko je zbunjen. Smile

pa jesi zbunjen Smile . verujem ti ja da te biju ,ali kao shto rekoh , problem je shto ti ne shvatash odakle udarci dolaze ... Smile
Kakve veze ima ovo sa bilo cim? Ti se zamlacujes
Na kraju krajeva nije vazno odakle dolaze (ili je vazno?) vazno je da dolaze.  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

Na kraju krajeva nije vazno odakle dolaze (ili je vazno?) vazno je da dolaze.  Smile

pa ako mislish da ne dobijash batine ,onda ti je valjda vazno ...  Smile ako mislish da budesh kao bambina ,shto si onda pokretao temu ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
BlackBerry Torch

pa ako mislish da ne dobijash batine ,onda ti je valjda vazno ...  Smile ako mislish da budesh kao bambina ,shto si onda pokretao temu ...  Smile

bf - oduševljavaš me Smile Smile

Ako već moj prijatelj RavenDark dobiva batine, kako to da nema masnica po sebi? Ni kost mu nije slomljena, ništa.

Napravih grešku...

Obrišite mi post...

Definitivno moj izbor za Post mjeseca na Bureku!  Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 00:19:12 od Sale Nadj »
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Smile Štagod...

Napravih grešku...

Obrišite mi post...

Definitivno moj izbor za Post mjeseca na Bureku!  Smile

Pisala sam u nekoliko tabova i jednostavno sam u jednom trenutku pobrkala šta gde ide. Zbunila sam se, Liv će to sutra obrisati...

edit: Nisam mogla da odolim: evo slike kako ja zamišljam bf-a... http://lumine.net/pcs/dl.php/153/CartmanHitler.jpg

Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 00:36:08 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja se izgubih ovde sta je hteo BF da kaze ali ajd.
Neke batine ne ostavljaju modrice ili ne mogu se videti.
Iskreno ako se sagledaju sve stvari o kojima sam pricao ja "paranoik" ispade da pored tolikih bistrih ljudi, vecina pogledaju korice i bace knjigu.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 08:39:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.