Zašto samo radikali nisu aplaudirali kada je Nenad Čanak izašao za skupštinskom govornicom i rekao da je Marija Šerifović osvojila Evropu?
па шта што је победила.Лепо.Лепо за њу,лепо за земљу.А ако ти не видиш да имамо преча посла од победе на Евровизији-твој проблем.
Citat
1) Zato što slušaju samo turbo-folk (harmunikaš,Era Ojdanić,Vesna Rivas...);
ЛДП:Шабан Шаулић,Снеки;ДС:Мирослави Илић,Баја(не Книнџа);Г17-Мирољуб Лабус:Брена без слатког греха
Citat
2) Zato što su nam Hrvati dali 12 poena,a "braća" Rusi i Grci 5 poena;
то што би нама 'рвати дали,препуштамо теби,то су гласала наша напаћена браћа у Србској Крајини као и у Републици Србској,Србској Македонији,Србском Скадру,Србској Црној Гори,Немачкој,Аустрији,Швајцарској,Шведској,Словенији,деловима некадашњег Војводства Србског у Мађарској и Румунији.......... Марија је мислила на нову,лепшу,бољу Србију,али од такве Србије неће бити ништа јер су је жуто-шодерски мафијаши већ разделили.
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Какве везе има њено презиме? Како год, ако то са аплаузом има политичку позадину онда су стварно идиоти. Мене лично је одушевила зато што је константно држала српску заставу, а посебно када је после гласања БиХ подигла 3 прста. Мислим да би комплетна политичка гарнитура Србије како парламентарна тако и ванпарламентарна требало да се угледа на Марију, она је одличан пример како се човек свим срцем бори за своју земљу. Свака јој част, испала је невиђена краљица.
Мене лично је одушевила зато што је константно држала српску заставу, а посебно када је после гласања БиХ подигла 3 прста.
ајде нек неко замисли Манекена,или не дај Боже,Жарка Кораћа да носи Србску заставу или показује три прста. а ови,што бивши,што сашњи,што будући чланови ДС који Марију прозивају за презиме-нека им служи на част!
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Какве везе има њено презиме? Како год, ако то са аплаузом има политичку позадину онда су стварно идиоти. Мене лично је одушевила зато што је константно држала српску заставу, а посебно када је после гласања БиХ подигла 3 прста. Мислим да би комплетна политичка гарнитура Србије како парламентарна тако и ванпарламентарна требало да се угледа на Марију, она је одличан пример како се човек свим срцем бори за своју земљу. Свака јој част, испала је невиђена краљица.
jel bi isto to govorio ako se ispostavi da je lezbejka?
Демократе, мисли,не ваља јој презиме,можда је лезбејка,не гледа Б92,уместо круга двојке поздравила је Крагујевац и Србију,шта је следеће..............?