Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто САД надзире рачуне у Србији?  (Pročitano 5518 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Upravo tako. Ovom glupošću se i zvanično daje pravo i legitimitet Amerima da vršljaju i divljaju po tuđim finansijama pa i bezbednosnim podacima (jer sve je to povezano) bez da ikad snose odgovornost ili ikome polažu račune za to. Oni već i sada kinje i maltretiraju svakog koga požele, primoravaju druge da dele podatke s njima, a tek s ovim niko neće moći da im stane na put. Jer, bukvalno štagod da se desi, oni samo pokažu papir i kažu ''vaša zemlja je potpisala ovo'' i tu je kraj. Može cela Srbija da pobesni, može da digne i ostale zemlje na noge, može da se žali Međunarodnom sudu, UNu... džaba. Uz taj potpisani dokument, njihovi pravnici, koji su majstori izvrtanja prava i zakona u svoju korist, će te urnisati i bićeš srećan ako te ne nateraju da ti njima platiš odštetu što si ih uopšte tužio.

Ponavljam, sve se to radi i inače, razmenjuju se podaci, ubacuju se špijuni, nadziru se ljudi, a sve bez saglasnosti vlade i bez znanja javnosti... sve je to svakodnevnica širom sveta. Ali se to radi diskretno i na tačno određen način i u određenoj količini. Postoji dogovorena granica koja se poštuje, i nakon koje slede diplomatski incidenti i reakcije. A ovo će im omogućiti da rade šta hoće i da niko ne sme ni reč da im kaže.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
To mogu da urade i radili su zadnjih xx godina. Samo sto im odobrenje znaci da to mogu da urade jos lakse...

Nazalost po vas to i dalje ne menja cinjenicu da ste im nebitni i neinteresantni da vas spijuniraju. Tako da, eto, zalim sto vam rusim sneska o vasoj bitnosti ali ste  im ono, podosta nebitni da bi vam gledali u racun u banci u kome imate para cisto za odrzavanje istog.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2014, 15:57:59 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ja vrlo dobro znam da sve i da sam zakonski zasticena kao beli medved obican sluzbenik (poreske, banke, mup-a...) moze svom pajtosu eto i iz zezanja da udeli informacije o meni (sto se i desava) - tako da, zalim slucaj, kako ti to kazes, ne radi se ovde o nekoj sopstvenoj velicini, bitnosti - otkusala sam dovoljno kao objasnjenje - ali kao po obicaju, sagovornik jedno a Marko drugo  Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2014, 16:07:02 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Jel ja tebi treba da crtam ili šta? Boli me patka da li sam im bitan ili ne. Evo još jednom - boli me patka da li sam im bitan ili ne. A boli i njih.

Radi se o tome da ti ovime daješ legitimitet najvećem siledžiji sveta da ti divlja po podacima i finansijama i da prolazi s time apsolutno nekažnjeno. Da više nemaš šanse ni da probaš da ga zaustaviš ili kazniš. Sad, pošto se ovde histeriše kada Američki vojnik uđe u Srpsku kasarnu... po čemu je onda ovo drugačije, po čemu je onda ovo normalno?

A te priče i tripove kako oni prate samo mudonje i kako sve to služi samo za ovo ili ono... to prodaj nekom drugom. NSA i sve prateće agencije mlate ogromne pare iz ilegalnih izvora, od kojih je i jedan skidanje kajmaka sa tuđih računa. Samo što baje znaju kako da rade to a da ostanu ispod radara.

P.S. A da ne pričam o kakvom se licemerju s njihove i gluposti s naše strane radi s obzirom da u svakom dogovoru sa njima reciprocitet ne postoji. Oni smeju da gledaju naše račune, mi njihove ne. Oni smeju da prikupljaju podatke o nama, mi o njima jok. Oni smeju da odavde izvlače pare preko banki, mi odande ne možemo. Oni smeju da upadaju na tuđe teritorije da bi štitili svoje interese. A da neko upadne na njihovu, jebali bi mu mamu. Itd,itd... Dobar im taj ''ugovor'' majku mu...
« Poslednja izmena: 11. Avg 2014, 16:11:03 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49987
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Када прочиташ овај текст тачно свхатиш да теорије завјере и нису толика глупост.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125

Radi se o tome da ti ovime daješ legitimitet najvećem siledžiji sveta da ti divlja po podacima i finansijama i da prolazi s time apsolutno nekažnjeno.

Inace, pre xx godina to sve nisu mogli da urade pa je eto sad to goruci problem. To vec godinama nisu mogli da urade pa im eto to ovlascenje sad toliko znaci da eto sad konacno mogu da ti pogledaju u bankovni racun. Jer eto to vec xx godina nije postojao ni jedan nacin da to urade a da prodju nekaznjeno pa sada piske od srece jer to konacno mogu da urade...

Posebno su srecni sto to mogu da urade hkj-u. Bez uvida u njegove racune u banci nisu bili potpuni. Uvek su osecali da im nedostaje jedan deo slagalice ali sada kada mogu da pogledaju u racun hkj-a su upotpunjeni i konacno mogu da vide celu sliku. Jer da to nisu videli verovatno bi morali da izvrse harakiri zbog lose obaveljnog posla spijuniranja milion nebitnih likova koji misle da su toliko bitni da NSA gleda u njihove racune i potkrada im pare koje ostavljaju za odrzavanje istih...

Tj. dizete graju oko stvari koje se desavaju vec ko zna koliko godina i u kojima ste , tja, nebitni.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2014, 16:47:36 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Nemaš ti pojma. Nego samo lupaš jednu te istu rečenicu sa tim primerom vezanim za mene u nadi da ćeš da me ganeš, isprovociraš ili ne znam ni ja šta.

Po deseti put - Prvo, radili su to i ranije, ali u manjoj meri. Sada im se ovime daje legitimitet i odrešene ruke da to rade koliko god žele i da niko ne sme ništa da im kaže. Da,ranije je bilo drugačije. Ma kolko to tebi nemoguće zvučalo.
Drugo, ma šta ti tripovao i pričao, podaci se ne uzimaju i pare se ne kradu samo sa računa bogatih i moćnih likova. Možda u filmovima. U realnosti je malo drugačije.

I treće, još jedanput - boli me dupe da li sam im bitan ili ne. Jel treba možda i četvrti put da ti ponovim to?

I to je to, sve je već rečeno, nemam nameru dalje da trošim vreme na tvoje kontriranje i budalaštine. Al ti slobodno nastavi, vidim da ti prija svaki put kad ispišeš tih par rečenica. Samo napred.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2014, 16:58:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Sony xperia
U Nemacčkoj,

prvo su dosli po komuniste,
ja se nisam protivio, jer nisam bio komunista,

onda dodjose po Jevreje,
ja se nisam bunio, jer nisam bio Jevrej,

onda su dosli po unioniste,
ja nisam protestovao, jer nisam bio unionist,

onda su dosli po Katolike,
ja se nisam suprostavio, jer sam bio Protestant,

Kad su dosli po mene,
niko vise nije ni ostao, ko bi mogao da se pobuni.

Martin Niemoeller
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Eeee,al to su bili Nemci. Ovo su Amerikanci. Oni su drugačiji. Oni ne kradu, ne lažu, ne zloupotrebljavaju, ne bave se sitnom boranijom. Sve što rade, rade samo za dobrobit čovečanstva i zbog rata protiv terorizma, droge, Sadama, sila tame...

Šalu na stranu, dobar citat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 9537.53
mob
I-mate 30 Pro
E svasta...Smiley))
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: amerika nadzire

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.