Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:59:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто руше Цркву?  (Pročitano 4109 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Nokia 
Citat
Poznajem Mađara koji se oženio sSrpkinjom. Ne znam da li je bio katolik ili ateista, ali znam da je sad pripadnik SPC...a pored toga osato Mađar. Meni je glupo kad vučemo paralelu između nacije i vere.
а зашто не рећи верујући Православац?
Ваљда је неко мора бити добар човек,верујући (у Истину,Лепоту и Правду)...па тек онда ''члан неке одређене цркве''.... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Ma daj bre tog Madjara, jatagan i skidajte mu glavu. To je ubacen element.
Mora da vam ga je braca Kertes doveo.
Pravi pravoslavci su ili Srbi ili Rusi. Nema drugi.

I Joco, crkva se ne rusi, nego se razara.
Dakle crkva je razorena 45-e, a posle osme sednice je koriscena u boljsevicke svrhe. To se zove klero-boljsevizam.
Da je neko iskreno hteo da resi Kosovski problem, izvrsio bi denacionalizaciju otetog zemljista, pa bi cela Metohija i dobar deo Kosova bili crkveno vlasnitvo. A Boga mi dosta toga i u Srbiji. Recimo cela Fruska Gora.
To je ona teska dvolicnost i drzave koja fol podrzava crkvu i vernika koji se nikada nisu oglasili po tom pitanju.

Recimo, kad ste culi zmirkavog da to pominje? Uzeo sam njegov primer, jer popovsko chedo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2

Dakle crkva je razorena 45-e, a posle osme sednice je koriscena u boljsevicke svrhe. To se zove klero-boljsevizam.
Da je neko iskreno hteo da resi Kosovski problem, izvrsio bi denacionalizaciju otetog zemljista, pa bi cela Metohija i dobar deo Kosova bili crkveno vlasnitvo. A Boga mi dosta toga i u Srbiji. Recimo cela Fruska Gora.
To je ona teska dvolicnost i drzave koja fol podrzava crkvu i vernika koji se nikada nisu oglasili po tom pitanju.

Recimo, kad ste culi zmirkavog da to pominje? Uzeo sam njegov primer, jer popovsko chedo.

Па да ниси написао оне четири реченице својствене само теби можда би се могло о томе и
причати.Овако по обичају остајеш стари црвени прдоња којем због опуштених моода сперма
излази на уста.
Оно доле је и више од тачнога.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230

Па да ниси написао оне четири реченице својствене само теби можда би се могло о томе и
причати.Овако по обичају остајеш стари црвени прдоња којем због опуштених моода сперма
излази на уста.
Оно доле је и више од тачнога.
Zasto bre, pa treba sve u krecane. Sve sto nije srpsko i nije rusko.
Pa dokle god imamo strani element, ne mozemo napraviti Srbiju.
Dokle god dise neki englez, svaba, balija, shiptar, amer nema od Srbije nista.
Sta ima veze kuda moja komunjarska muda, sperma itd?
Moz i na nos. Nego ti napisa, prvo Srbija majke im ga dushmanske, pa onda udaras: indijanci americki ustajte u odbranu srptva.
Citaj bre svoje postove, to je razlog sto pisem tako, To je tvoj nivo.
Hajde da ti definisem postove:
Srbin moz biti Srbin samo ako obavezno povredi sve oko sebe.
Ono je bas tebi namenjeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
SonyEricsson 
Citat
Он јесте припадник СПЦ али не поријеклом,фамилијарно нити по родитељима.
Ја лично немам ништа против тога али за мене је хрват или припадник католичке цркве или
неке секте или атеиста.Исти је случај са другим нацијама и њиховим конфесијама односно личног
опредјељења.
Не може србин бити припадник католичке цркве никако изузев да се одрекне своје дотадашње
припадности у овом случају СПЦ.
Opet se ne slažemo.
Crkva je isto institucija kao država. Srpska država nije samo za Srbe, isto je i sa SPC.
Krštenje, prekrštenje ili pokrštenje je isto za mene.
Kad si pripadnik jedne crkve, možeš da pređeš u drugu ako misliš da ti je ona druga bolja...imaš izbora.
Kad krstiš decu, oni nemaju izbora, a ako hoćemo da filozofiramo, to je nasilno krštenje...nije nasleđe. Nije ti urođeno niti je u genima da si Srbin i pravoslavac ili Hrvat i katolik. Od roditelja možeš samo naslediti boju kose,očiju, naravi itd.
I sam Hrist je kršten kad je imao 18 godina. Ovo krštenje male dece je izmislila crkva(bez obzira koja) da bi povećala broj svojih pripadnika i uticaj.
Ja sam katolik, jer sam kršten kad sam imao 6 meseci. I nisam neki vernik. Kad bi video da je pravoslavlje mnogo bolja stvar za mene, ja bi se prekrstio. Šta misliš, kad bi bio veći vernik? Kad sam u crkvi gde sdu me roditelji uveli, ili u crkvi gde sam pristupio samovoljno?
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Poznajem Mađara koji se oženio sSrpkinjom. Ne znam da li je bio katolik ili ateista, ali znam da je sad pripadnik SPC...a pored toga osato Mađar. Meni je glupo kad vučemo paralelu između nacije i vere.
а зашто не рећи верујући Православац?
Ваљда је неко мора бити добар човек,верујући (у Истину,Лепоту и Правду)...па тек онда ''члан неке одређене цркве''.... Smile

E, nije tako, ako veruje u istinu mora da bude pripadnik SPC-a, ostalo nije istina  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Znate vi zasto su Turci spalili cuvenu biblioteku iz Aleksanjdrije i lishili svet jedne oooogromne bashtine?
Rezonovali su ovako: ako nesto pise u tim knjigama, a ne pise u Kuranu, to je lazh i mora se spaliti. Ako pise u tim knjigama a pise i u Kuranu onda i to treba spaliti, jer ionako pise u Kuranu, ne treba i u drugim knjigama.

Tako ti je i sa kleroboljsevickim pravoslavstvom:
Prvo pobili popove, uzeli im imanja crkve i rekli: nema Boga, svi smo od majmuna.
Kad je zagustila stvar, da niko vise nije verovao u lazi, onda su rekli: hajde pope da ih ucis da kandisu, klanjaju, krste se a ja cu da ti citam istinu o ognjistu. Dok se oni mole mi drpamo ovo sto je ostalo, jer kad gladni vide sta ima, prozderace sve.
A jadni popovi postili 40 godina, pa evo odjenoom vernika, zhvacu gume za pricest, pucaju balonima u crkvi pa treba to usmeriti samo jednom istinom. Ako ima druge onda je protiv ognjsta.
Smile Smile Smile
Jednu stvar se boljsevici nisu setili: da crkvi vrate sta su oteli. A ni popovi da traze. Lepse im je ovako.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 15:06:52 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Nokia 
Citat
E, nije tako, ako veruje u istinu mora da bude pripadnik SPC-a, ostalo nije istina
Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Pa takvo misljenje vlada, nisam ja to izmislio
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Очигледно ја и ти немамо исти поглед на значење ријечи:"хрват".
За мене хрват не може бити православац већ искључиво католик или католичке лозе.
Ти изгледа свакога становника сматраш хрватом,а дефинишеш их на католике,православне,муслимане,
јевреје... итд.

Kako ti mislis biti dobar komunist sa takvim stavovima?
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 15:50:09 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:59:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.