Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto romantici nisu više u modi i zašto...  (Pročitano 14865 puta)
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG G2
Sto tako posmatrate?
S kim se vi druzite, kakve devojke muvate pa da budete takvog misljenja?

Romanticarski pogled na svet je prisutan.  Smile

eeeeeeeeee kakvih sam se ja nagledao devojaka
posto vidim da si normalna bolje da ti ne pricam,inace ne muvam ih jer imam devojku i veran sam joj
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Hi, hi...
Nisam ja normalna. Ovaj, gresis, silno, decko, gresis.  Smile

~Ima "tih" devojaka... Al` nisu sve takve. Vidim da ih ima, dosta, ali nije (valjda?) toliko strasno.

Bice bolje, evo vam  Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Zato sto romanticnost nosi ogroman senzibilitet koji se kosi sa svakodnevicom.

S godinama svaka zenska osoba zeli zastitnika, a ne romanticnu dusicu koja ce biti zanesena, cak, vise od nje same.

Ovo prvo je apsolutno tacno... Ovo drugo je takodje tacno, ali odakle ti to da romanticni muskarci ne mogu da budu potpora kada treba?  Smile  I to sto ti zoves "zastitnik" definitivno se ne odnosi na nekog ko bi sve uradio za svoju devojku, vec na odredjeni odbojno - samouvereni maco stav kod muskaraca koji devojke obozavaju (tako ih je priroda stvorila, sta cemo)...  Smile

Ali mi nismo zivotinje, i mislim da ne treba biti "zanesen" jedino kada se osvaja devojka (zbog ovog razloga navedenog gore), i kada su neke ozbiljne zivotne situacije, u ostalim trenucima prepustite se slobodno i odlutajte zajedno iznad "mora osrednjih"... A "zastitnik" moze da cuva spavacu sobu...  Smile

P.S. Javi za kakvog si se udala...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Ericsson T28
Sad ste me jos vise obesrhabrili da cu ikad upoznati neku romanticnu dusu!  Jer jednostavno nismo vise u modi! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
~Dule

DakleN, ovo sto napisah je iz mog iskustva.

"Zastitnik"- ne, ne mislim na maco stav- kako ti napisa. Mislim na nekog ako bi pruzao podrsku, zastitu, zagrljaj kada je potrebno. (napominjem- moje iskustvo)

Kada sam ja napisala da neko mora biti zivotinja? Kada?  Smile  Mala zivotinja- ponekad.  Smile

Udaja, pa ja sam mnogo mlada za udaju.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mislim na nekog ko bi pruzao podrsku, zastitu, zagrljaj kada je potrebno.

I ko te je slagao da romanticni muskarci to ne rade, pa to im je "u opisu radnog mesta"  Smile Smile U suprotnom nisu romanticni...  Smile

Kada sam ja napisala da neko mora biti zivotinja? Kada?  Smile  Mala zivotinja - ponekad.  Smile

Smile Slazem se!  Smile

Udaja, pa ja sam mnogo mlada za udaju.  Smile

Vidim uclanila si se na forum sa svega dva meseca...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Da, da...

Romanticari tako delaju... To im jeste u opisu, al` ne uvek.  Smile

Romanticari su cesto okrenuti svojoj mami, i cesto navode nju- kao uzor...

Mama, pa mama.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
više ne postoji ljubav na prvi pogled! Ovo su teška vremena za mene i za moje odrastanje, živio sam u uvjerenju da ako si romantična duša, da će ti bilo koja i bilo kakva pasti sa neba međutim to mi se nije desilo! Desilo se to da moje kolege, koje su sirovine , ali ok su imaju stabilne veze što mi je drago, ali ja sa svojom romantikom ama baš nemam sreće, dopadnem se nekoj prvih 10 dana bude fino, ali onda se ugasi, ja se idalje trudim ali badava, nema vajde! Kako sam čvrsto vjerovao da će se jedna moja drugarica zaljubiti u mene , kad bude slobodna i igrom slučaja raskinula je, i na pomolu je neka nova veza, ali ne samnom! Da li sam ja sa svojom romantikom prekomplikovan ili kednostavno to današnje djevojke puno i ne zanima!
Završiću stihovima!
Ja sam htio da proživim ono što je izviralo iz mene, zašto je to bilo tako teško!
Prvo da kazem nesto autoru ove simpa teme:
Ti mjesas dvije stvari - romantiku i naivnost(blago receno) . Ako si romantican, ne znaci da ce ti svaka pasti pod noge, ili s neba, kakogod, ali ne zato sto si ti takav, vec prosto sto se nekome moras svideti, i to itekako svideti da ti se to desi. Nije dovoljno biti samo romantican da bi se to postiglo. A to da si pomislio da ce se tvoja drugarica zaljubiti u tebe kad raskine sa svojim momkom govori o tome koliko si bio iskren prema njoj(mada, to nema veze sa ovim) i koliko razmisljas ...naivno .
Ja ne znam zasto svi mislite da je romantika ikada bila u modi .. Ako se malo osvrnete unazad, primeticete da je svako vreme nosilo svoje trendove, a ja zaista ne mogu da se setim nijednog perioda (osim romantizma, ali to je bilo zaista davno) u kojem su romantici bili na cijeni. I mislim da to i jeste car romantike, sto malo ljudi to zaista nosi u sebi, bez obzira na sve sto vam se namece. Romantika je individualna i svaki par ce imati neke svoje romanticne rituale, koje nekome drugom opet nece nimalo biti romanticni. Tako da se ne trebamo zavaravati; to sto neko ne uspe osvojiti devojku(sad govorim generalno), ne treba pripisivati tome sto je on romantican, a ona nije. Romantika je samo zacin u vezi, zavodjenju, a ne glavni adut. Prema tome, to sto retko nailazite na romanticare vam treba biti samo dobar znak da se romantika nije iskomercijalizovala, a ako se to ikad desi, onda cemo imati razloga za brigu  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Draga cesarice,

romanticari ni u romantizmu nisu bili na ceni.  Smile  Veruj mi. (Meni izuzetno, izuzetno draga epoha)

~Fin, merodavan pokazatelj tvoje teze- br. postova na temi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ma dobro, ako nista, dobili su jedan vremenski period za sebe, pa sam stoga rekla da su bili na cijeni ...  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.