Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 13:16:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto neki mladi u Srbiji mrze jevreje ?  (Pročitano 406512 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
 evo josh jednog videa slichne sadrzine . shta su o jevrejima mislili dzordz vashington ,muhamed , napoleon bonaparta ,franc list ,bendzamin frenklin , martin luter ,volter i mnogi drugi ....  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Ericsson T28
dakle, ja mogu da razumem donekle , da neki drugi narod , samo ne srbi ima u svojim redovima budale koje su tako rasisticiki nastrojene prema bilo kom narodu , pa i jevrejima........

ali , srbi, koji su i sami osetili , a i dan danas su prezreni u dobrom delu sveta , bez ikakvog razloga, vec samo na osnovu suve , fasisticke propagande, kao sto je i ova kontra jevreja???.........pa to je kompletno ludilo, bolest bez leka........ Smile Smile Smile

nemojte posle da plachipichkite kako vas niko ne voli i kako vas mrze samo zato sto ste "nebeski narod' .....i sami niste nista bolji od onih koji su srbe kroz istoriju i danas smatrali za 'nizu rasu" Smile

Praviš totalno pogrešno poređenje. Jevreji su svjetski narod i ima ih u gotovo čitavom svijetu i sa svima su u kontkatu i interakciji.

Mi Srbi s druge strane nismo toliko prisutni, a tek nismo bili prisutni kada se krenula raspadati Jugoslavija. Za mene svijet izvan Jugoslavije nije ni postojao niti me se ticao.

Osjećao sam se jako čudno kada sam prvi put čuo te kvalifikacije Srbi ovo, Srbi ono , Srbi najgori narod, a iz zemlje se nismo makli ni centimetar.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
jel ima neko original snimak sta muhamed prica o jevrejima?

mozda ima i original snimak sta volter i franc list pricaju o jevrejima???

pa , dobro, ako bas nije bilo kamere tada, i you tube , onda sigurno ima originalni snimak martin luter kinga kako pljuje jevreje ........ Smile Smile Smile

ne znam samo zasto izbegavate da postavite neki spot , o tome kakvo misljenje je hitler imao o jevrejima??
pa sto se stidite??........istomisljenici ste....... Smile

kao sad......evo martin luter, evo muhamed, ali nigde hitlera Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 19:06:11 od king krimson »
IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
dakle, ja mogu da razumem donekle , da neki drugi narod , samo ne srbi ima u svojim redovima budale koje su tako rasisticiki nastrojene prema bilo kom narodu , pa i jevrejima........

ali , srbi, koji su i sami osetili , a i dan danas su prezreni u dobrom delu sveta , bez ikakvog razloga, vec samo na osnovu suve , fasisticke propagande, kao sto je i ova kontra jevreja???.........pa to je kompletno ludilo, bolest bez leka........ Smile Smile Smile

nemojte posle da plachipichkite kako vas niko ne voli i kako vas mrze samo zato sto ste "nebeski narod' .....i sami niste nista bolji od onih koji su srbe kroz istoriju i danas smatrali za 'nizu rasu" Smile

Praviš totalno pogrešno poređenje. Jevreji su svjetski narod i ima ih u gotovo čitavom svijetu i sa svima su u kontkatu i interakciji.

Mi Srbi s druge strane nismo toliko prisutni, a tek nismo bili prisutni kada se krenula raspadati Jugoslavija. Za mene svijet izvan Jugoslavije nije ni postojao niti me se ticao.

Osjećao sam se jako čudno kada sam prvi put čuo te kvalifikacije Srbi ovo, Srbi ono , Srbi najgori narod, a iz zemlje se nismo makli ni centimetar.

ebes mi misha , ako sam ja razumeo sta si ti sada hteo da kazes...... Smile

jedino sam razumeo da za tebe izvan granica juge , a sada srbije ne postoji nista, sem ogromnog okeana gde zive azdahe i veliki krokodili , morske zmije i ale  ,koje jedu mornare......... Smile Smile Smile

klasika....... Smile

serbian antisemit Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 19:04:38 od king krimson »
IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
mozda ima i original snimak sta volter i franc list pricaju o jevrejima???
Прочитај: ''Међународни јеврејин''(Хери Форд), ''Пишчеви записи''(иста књига је издата и као белешке писца,чини ми се,од Достојевског), "Mлетачки трговац"(Шекспир), "...The rats are underneath the piles/ The Jew is underneath the lot..."(Т.С.Елиот),Мартин Лутер и цело протестанстско учење је против јевреја,да кажем да је јасно усмерено да јевреји не стану са планете...,затим Њутн у својим теолошким текстовима,Вагнер у свом ауторском тексту:"Das Judenthum in der Musik",Карл Маркс у свом "Zur Judenfrage",затим Фројд,који негирао јеврејско порекло Мојсија...Коран:"Ti ćeš sigurno naći da su vjernicima najljući neprijatelji Jevreji i mnogobošci; i svakako ćeš naći da su vjernicima najbliži prijatelji oni koji govore: »Mi smo kršćani«, zato što među njima ima svećenika i monaha i što se oni ne ohole." (el-Ma'ida, 82.)...
Да не идемо код Ота Вајнингера и његовог чувеног:''Род и карактер'',књига је цела,а повелика је,писана од корица до корица против јевреја!
Џорџ Сорош: "Kroft: And you watched lots of people get shipped off to the death camps.
"Soros: Right. I was 14 years old. And I would say that that's when my character was made.
"Kroft: In what way?
"Soros: That one should think ahead. One should understand and anticipate events and when one is threatened. It was a tremendous threat of evil. I mean, it was a very personal experience of evil.
"Kroft: My understanding is that you went out with this protector of yours who swore that you were his adopted godson.
"Soros: Yes. Yes.
"Kroft: Went out, in fact, and helped in the confiscation of property from the Jews.
"Soros: Yes. That's right. Yes.
"Kroft: I mean that's—that sounds like an experience that would send lots of people to the psychiatric couch for many, many years. Was it difficult?
"Soros: Not—not at all. Not at all. Maybe as a child you don't—you don't see the connection. But it was—it created no—no problem at all.
"Kroft: No feeling of guilt?
"Soros: No.

Марлон Брандо:"Hollywood is run by Jews; it is owned by Jews, and they should have a greater sensitivity about the issue of — of people who are suffering. Because they've exploited — we have seen the — we have seen the Nigger and Greaseball, we've seen the Chink, we've seen the slit-eyed dangerous Jap, we have seen the wily Filipino, we've seen everything but we never saw the Kike. Because they knew perfectly well, that that is where you draw the wagons around."
Боби Фишер:"expos[ing] the Jews for the criminals they are [...] the murderers they are" и још једном о САД:"a farce controlled by dirty, hook-nosed, circumcised Jew bastards."
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 20:01:16 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
прочитај

ali ,ali , gospodine ..... "to" je nepismeno ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Sva sreća pa ima veliku dozu harizme, da ne bude svima očigledno da je upućen koliko i prethodnik...
Ti si u te stvari upucen koliko i poglavnik , a harizma je tek toliko odsutna da je to svima ocigledno .
Boga mi, s tobom nema šale:
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 19:36:04 od fgtra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 446
Zastava you are here
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

ali , srbi, koji su i sami osetili , a i dan danas su prezreni u dobrom delu sveta , bez ikakvog razloga, vec samo na osnovu suve , fasisticke propagande,
Ti odbijaš da vidiš da su baš jevreji najžešće učestvovali u toj antisrpskoj propagandi tokom 90-tih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Мада овоме уопште не треба придавати икакву пажњу! Антисемити су били:Маркс,Уљанов,Џугашвили,Вајнингер,Фројд,Јосип Франк,Торкемада,Дидо Кватерник,Хитлер,Сорош,Савле...данас међу њих сврставају и Путина и Чомског... а на крају сви су они јевреји...па чак и горе помнути Черчил. Smile
Зато место што тражите Србе који мрзе јевреје,боље да се трудимо да што више Срба воли свој народ,своје земље и своју државу!
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 21:02:04 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Boga mi, s tobom nema šale:

Nemoj me klati molim te  Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 20:36:27 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 13:16:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.