Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 13:25:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto neki mladi u Srbiji mrze jevreje ?  (Pročitano 406517 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
На пример нешто Сефарида што је остало у Сарајеву,је преко Чачка спашено!Од тада датира добри односи Веље Илића је званичним Израелом. У Чачку се налази и централа аутобуског предузећа које је у задњих две године купило низ ауто-превозника по Србији,а надају се да ће ући и у Ласту!
Када сам набрајао Јевреје против Јевреја,заборавио сам и Броза!Али питање колико је он владао,а колико је владао Пијаде?  Smile
Пре него што се иком обије о главу Брозова политика коју су Срби свесрдно подржавали,обиће се Србима о главу! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Пре него што се иком обије о главу Брозова политика коју су Срби свесрдно подржавали,обиће се Србима о главу! Smile

muslimani su josh vishe bili za titu  Smile nego srbi (i danas ga poshtuju) pa im jevreji pomogoshe ko da su braca rodjena. lepo kaze ruska poslovica : ne chini jevreju dobro ,ne nadaj se zlu od njega  Smile ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Тешко незнам и нисам чуо да је и један Србин мухамеданац убио свог брата или оца за Маркса,Стаљина и светску револуцију.....
А и муслимани су Срби. Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Ericsson T28
Sami naslov teme iako ima zamjenicu neki je pretnedeciozan i pikira na nešto kao da je to kod Srba mas pojava.

Odgovor na to pitanje bi mogao biti, zašto su neki matori Jevreji mrzili, mrze i mrziće nas Srbe?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Naslov je moj, i nije upravljen u pravcu na koji ti ciljas ! Mene samo zanima koji su razlozi onih idiota, neo-fasista, Obraza i ostale gamadi da mrze Jevreje, jer koliko znam, sa Jevrejima nikada nismo ratovali, niti su postojali neki animoziteti izmedju nas i njih.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Boga mi, s tobom nema šale:

i ja cu kad polastem da mlzim jevleje kao ovi sa bureka Smile
IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Naslov je moj, i nije upravljen u pravcu na koji ti ciljas ! Mene samo zanima koji su razlozi onih idiota, neo-fasista, Obraza i ostale gamadi da mrze Jevreje, jer koliko znam, sa Jevrejima nikada nismo ratovali, niti su postojali neki animoziteti izmedju nas i njih.

sam tvoj stav da  gamad nazivash svoj narod ,a jevreje koji su nam naneli toliko zla branish - govori dovoljno i o tvom obrazovanju i o tvojoj inteligenciji ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

sam tvoj stav da  gamad nazivash svoj narod ,a jevreje koji su nam naneli toliko zla branish - govori dovoljno i o tvom obrazovanju i o tvojoj inteligenciji ...  Smile

vidim, ti si bas kompetentan da sudis o mom obrazovanju i inteligenciji... jeste, za mene su svi koji "zig-hajluju" gamad i stoka iskompleksirana kao i svi oni koji ih podrzavaju !!! to nije moj narod !
moj narod je ginuo u drugom svetskom ratu od tih istih fasista kojima oni salutiraju !
a ti, koji sebe ocigledno smatras inteligentnijim, razmisli da li je imati predrasude o celom jednom narodu na osnovu izmisljenih prica o "zlu koje nam nanose" znak inteligencije ili pre zatucanosti, malogradjanstine, neobrazovanja i kompleksa zbog licne neostvarenosti koji se hrani mrznjom prema "onima drugima"
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
i ovi su mrzeli jevreje kao i kompanija sa bureka Smile

a onda su presli sa reci na dela ........a jevreji preuvelicavaju price o holokaustu

« Poslednja izmena: 03. Okt 2009, 00:41:55 od king krimson »
IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

sve je ovo montaza.....ne verujte judeo propagandi......provalili su ih istoricari sa bureka
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 13:25:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.