Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 07:05:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto neki mladi u Srbiji mrze jevreje ?  (Pročitano 406323 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
isti onaj ko kaze da u srbiji nema neofasista i klaustofobicnih provincijalaca .......evo jos jednog primera iznad Smile

si ti video nekad jevreja?? Smile Smile Smile

Progresivisticki kvazi demokratski olosh , kao i pomenuti kvazi patriotski provincijski olosh najcesce ne ume da pravi razliku izmedju pripadnika odredjene religije , nacije ili druge drustvene grupe u smislu te grupe kao jedne politicke celine i pojedinca kao pripadnika te grupe .

U svim medjuljudskim odnosima izmedju pojedinaca kao individua pripadnost nekoj grupi ne igra ama bash nikakvu ulogu . U odnosima u kojima dolaze do izrazaja interesi odredjenih grupa kao politickih celina pripadnost datoj grupi je jako bitna .

Recimo ja imam priajtelja Albanca , ali da li to znaci da se moj odnos prema "SIptarima" menja u svim situacijama u kojima dolaze do izrazaja njihovi grupni politicki interesi ? Naravno , da ne .

U najmanju ruku je retardirana ideja upoznajte Hrvata i sklopite drugarstvo pa zavolite Hrvate Smile Smile

IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
well put што би рекле колезе Енглези  Smile

Citat
U najmanju ruku je retardirana ideja

не би му била прва  Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 13:37:04 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ovo mi je stvarno interesantno.. Ne poznajem ni jednog Jevrejina, ali sam cuo par puta te anti-semitske komentare,pa me interesuje koji je razlog ? Srbi nikada nisu bili anti-semite, niti  imamo razloga, a licno ne mogu da nadjem aman bas nijedan.
Jel zato sto su ubili Isusa, , ili drze svetske banke, ili nas okupiraju ....
Dakle ?
prijatelju,ti sto to kenjaju se dele na dve grupe...Prva su oni koji nisu zavrsili skolu,pa za to krive Jevreje jer nemaju posao,a drugi su zavrsili skolu,ali nije nesto u redu sa njima,jer mrze narod u globalu...Sad bi to bilo isto kao da ceo svet pocne da mrzi Srbe jer su svi huligani,i odjenom pocinje da se stvara ''huliganski kapital'' kojim Srbi kupuju drzave,kompanije,zivote i i imaju veliki plan kako ce svi ljudi biti u lancima i kako...sta?? da li se neko od vas sto tako mrzite neki narod u globalu zapitao da mozda ne treba da odete do psihijatra... Smile

Bf,nemoj molim te da pocinjes,ne zanimaju me teorije zavere.... Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
@Barace..

Dobro receno.

Kraj teme  Smile

Stvarno to mu je ko neki zakljucak, sta vise reci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Школа ти и није неки гарант интелигенције  Smile

Ја Јевреје не мрзим, чак шта више поштујем их. Ако их неколико хиљада година сви мрзе, где год се појавили а они и даље успевају да истрају и остварују своје циљеве мораш им рећи свака част. Али кривити све остале због те мржње, оправдавати геноцид који лагано и на рате спроводе над Палестинцима холокаустом je глупост. За танго је потребно двоје. Нису ни Јевреји чисти у тој целој причи  Smile

Још један пример је да свако ризикује да буде жигосан као антисемита ако каже нешто против Јевреја ... а опет Арапе можеш вређати колико хоћеш ... нико се неће сетити да је то семитски народ па да ти залепи еткету антисемитизма Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
@Barace..

Dobro receno.

Kraj teme  Smile

Stvarno to mu je ko neki zakljucak, sta vise reci.

zakljucak bi ipak bio, da samo tesko poremecena osoba moze da mrzi neki narod u celosti , tim pre  , sto srbi imaju dodirnih tacaka sa jevrejima u svojoj istoriji koliko i sa eskimima......

zakljucak je , takodje, da srbi ne mrze ni jevreje ni bilo koji drugi narod, ali da ima budala koje mrze sami sebe , pa sto ne bi i jevreje......takvi , po pravilu nisu nikada videli jevreja, nikada nisu izasli iz svog seoskog atara, a njihova najveca zal je sto se nisu rodili pre 70 godina, da budu cuvari u nekom ausvicu ili topolskim supama....

IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
zakljucak je , takodje, da srbi ne mrze ni jevreje ni bilo koji drugi narod, ali da ima budala koje mrze sami sebe , pa sto ne bi i jevreje......takvi , po pravilu nisu nikada videli jevreja

Medjutim , postoji jos poremecenija kategorija .
Neki toliko mrze sami sebe da im je nepohodno da mrze svoj sopstveni narod , pa kao posledica toga vole sve druge narode , a narocito Jevreje usled njihovog stradanja u proslosti . Takvi su jos redje videli Jevreja od prethodno pomenutih  .
Najbitnija karakteristika te grupe je takodje velika zabrinutost zbog mrznje medju razlicitim grupama na rasnoj , nacionalnoj ili verskoj osnovi po principu "niko ne sumnja na policajca da je ukrao" . Sve radi prikrivanja ili opravdavanja mrznje prema svom sopstvenom narodu .
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 14:38:07 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Ericsson T28
Glupo je generalizovati i sve trpati u isti koš, ako postoje neke marginalne grupe u srpskom narodu koje mrze sve ostale i ako ti ostali zbog toga mrze čitav srpski narod, zar oni nisu kao ti?

Ja kao Srbin smatram da nas i Jevreje spaja jasenovačka golgota i Cigane takođe.

ja kao hrvat smatram da koliko god vas jasenovacka golgota veze toliko vas beogradska golgota rastavlja i cigane takoder

Vi Hrvati, koji od golgota imate samo Blajburg koji ste opet sami sebi zamjesili ste najmanje pozvani da pričate, izjednačavate i pravite neke analogije o tome šta su dodirne, a šta su tačke razdvajanja, Srba, Jevreja i Cigana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
свако ризикује да буде жигосан као антисемита ако каже нешто против Јевреја ... а опет Арапе можеш вређати колико хоћеш
da, zaštićeni su ko beli medvedi, i velikoj većini je to potpuno normalno.
Kad Palestinac ubije 5-6 Jevreja i sebe pritom, to je terorizam, a kad oni iz osvete ubiju nekoliko stotina Palestinaca i sravne sa zemljom nekoliko sela, to nije terorizam... Odmerena akcija, nema šta...

on topic: većina jevrejomrzaca nema pojma zašto ih mrzi, tj puna im glava najjeftinije propagande (jurenje jevreja je na nivou spaljivanja veštica). Ni mržnja, ni oduševljavanje nisu realni, već izvesna doza poštovanja i opreza - kao uostalom i sa većinom drugih naroda sa kojima imamo neki odnos (a sa jevrejima cela zapadna polulopta ima)
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 14:49:10 od fgtra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Обама објаснио ... опет  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 07:05:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.