Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:54:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto neki mladi u Srbiji mrze jevreje ?  (Pročitano 406295 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ja lično ne mislim da je ceo Jevrejski narod loš, mislio sam da se podrazumeva da govorimo o tom manjem delu koji drži poluge moći (kapital) i kroz istoriju na raznorazne načine pravi s*anja gde god se pojavi u svetu. Ne opravdavam osvetu niti progon nad bilo kojim narodom zbog nečega što čine pojedinci, pripadnici istog, ali dajem odgovor na pitanje zašto ih mrze - dakle, zbog takvih, "istaknutih" predstavnika njihovog naroda. Prosuli su mnogo sirćeta, sad i onaj nedužni deo naroda mora da se suoči sa tim da ih svet ne voli. A to mešanje religije u ovo je, po meni, potpuno bespotrebno i pogrešno. Kakve blage veze imaju Isus, devica Marija itd. itd. sa ovim o čemu govorimo? U pitanju je novac i moć, ništa više i ništa manje.
e,ne moze tako.  Smile i ja sam isto tako naglasavao sta govorim,ali,ne moze to tako,sudeci po nekim "strucnjacima za Jevreje" ovde.
ili mrzis sve Jevreje zato sto si ljubomoran na njih( Smile Smile Smile Smile) i zato sto nacionalista( ),ili ih volis i podrzavas sve njihove aktove.  Smile
nema treceg.  Smile
Међутим критиковати цео народ,тј.преносити одговорност и поистовећивати грехе једне заиста нечастиве групе људи са читавим једним народом из кога они потичу,више је него сулудо.

Слажем се.

Међутим проблем се овде јавља због лицемерја.Много народа је страдало током векова.Некима се више ни име не зна.А опет се стално тупи,Јевреји,Јевреји,Јевреји.Њихове жртве нису,тј. не би требале да буду ништа важније од других.Овде се ради да та ''нечастива'' група користи та страдања у пропагандне сврхе,како би себи дали покриће за све што раде.Па јесте побили смо те и те људе,али шта сад, колико нас је страдало у Холокаусту.

И наравно да се онда мржња са тих људи пројектује на целу групу код већине.То ти је као оно,нису Амери лоши само им је власт зла.Па ко бира ту власт?

Сила Бога не моли,то је јасно.Генерално ме не муче претерано ни Јевреји,ни Палестинци,нити што суперсиле вежбају мишиће на малима(укључујући и нас,и то не тако давно).То је природни поредак ствари.Велики тлаче мале.Оно што ме мучи јесте тај плашт демократије,права и правичности којима се све то покрива.Кад акцију бомбардовања неке земље назову милосрдни анђео,или крену да уводе назови демократију,тако што побију све који им сметају,а онда опљачкају земљу.То лицемерје вришти до неба.Кад листам западне медије то је језиво које је то бомбардовање шупљом демагогијом.Надам се да разумеш шта хоћу да кажем.
Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 00:10:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Ericsson T28
Glupo je generalizovati i sve trpati u isti koš, ako postoje neke marginalne grupe u srpskom narodu koje mrze sve ostale i ako ti ostali zbog toga mrze čitav srpski narod, zar oni nisu kao ti?

Ja kao Srbin smatram da nas i Jevreje spaja jasenovačka golgota i Cigane takođe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
potkaci mu voljenu Bosnicu
А,не!  Smile ... ја туђе жене не дирам!  Smile
Знате шта...ако сте иоле хришћанског духа,не заборавите да је Спаситељ Господ Исус Христос произашао из тог народа,да су апостоли били Јевреји,да је Мајка Божија била Јеврејка и да није тек тако Бог изабрао међу безброј народа баш њих као изабрани народ из кога ће се појавити Господ Христос...Бог мало боље од вас зна шта,како и зашто.Знам ја у чијим рукама је концентрисан већи део планетарног капитала и ко и са којим циљем ради неке ствари...све ми је то познато.Међутим критиковати цео народ,тј.преносити одговорност и поистовећивати грехе једне заиста нечастиве групе људи са читавим једним народом из кога они потичу,више је него сулудо...зато вас молим да ако не мислите тако,тј.ако ја грешим,да се барем мало пажљивије изражавате да бих вас правилно разумео,а ако заиста тако мислите...шта да вам радим...ваш проблем.

Ja lično ne mislim da je ceo Jevrejski narod loš, mislio sam da se podrazumeva da govorimo o tom manjem delu koji drži poluge moći (kapital) i kroz istoriju na raznorazne načine pravi s*anja gde god se pojavi u svetu. Ne opravdavam osvetu niti progon nad bilo kojim narodom zbog nečega što čine pojedinci, pripadnici istog, ali dajem odgovor na pitanje zašto ih mrze - dakle, zbog takvih, "istaknutih" predstavnika njihovog naroda. Prosuli su mnogo sirćeta, sad i onaj nedužni deo naroda mora da se suoči sa tim da ih svet ne voli. A to mešanje religije u ovo je, po meni, potpuno bespotrebno i pogrešno. Kakve blage veze imaju Isus, devica Marija itd. itd. sa ovim o čemu govorimo? U pitanju je novac i moć, ništa više i ništa manje.
Када би познавао јеврејски народ,знао би да религија има примаран значај у животу сваког јеврејина и представља у сваком смислу примарну покретачку силу тог народа...наравно,нити желим нити би било довољно десетине страна да ти објасним и делић свега тога,а било би то и излажење из оквира теме. Поздрав!
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 00:10:22 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Citat
potkaci mu voljenu Bosnicu
А,не!  Smile ... ја туђе жене не дирам!  Smile
Знате шта...ако сте иоле хришћанског духа,не заборавите да је Спаситељ Господ Исус Христос произашао из тог народа,да су апостоли били Јевреји,да је Мајка Божија била Јеврејка и да није тек тако Бог изабрао међу безброј народа баш њих као изабрани народ из кога ће се појавити Господ Христос...Бог мало боље од вас зна шта,како и зашто.Знам ја у чијим рукама је концентрисан већи део планетарног капитала и ко и са којим циљем ради неке ствари...све ми је то познато.Међутим критиковати цео народ,тј.преносити одговорност и поистовећивати грехе једне заиста нечастиве групе људи са читавим једним народом из кога они потичу,више је него сулудо...зато вас молим да ако не мислите тако,тј.ако ја грешим,да се барем мало пажљивије изражавате да бих вас правилно разумео,а ако заиста тако мислите...шта да вам радим...ваш проблем.

Када би познавао јеврејски народ,знао би да религија има примаран значај у животу сваког јеврејина и представља у сваком смислу примарну покретачку силу тог народа...наравно,нити желим нити би било довољно десетине страна да ти објасним и делић свега тога,а било би то и излажење из оквира теме. Поздрав!

Znam podosta o značaju religije u životu Jevreja, ali ja ne govorim o poštenim, običnim Jevrejima. Rekao sam na koga mislim. Ti obični su "žrtve" ovih koje sam pomenuo. U životu uvek stradaju obični i, najčešće potpuno nedužni. Pozdrav i tebi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Слажем се.

Међутим проблем се овде јавља због лицемерја.Много народа је страдало током векова.Некима се више ни име не зна.А опет се стално тупи,Јевреји,Јевреји,Јевреји.Њихове жртве нису,тј. не би требале да буду ништа важније од других.Овде се ради да та ''нечастива'' група користи та страдања у пропагандне сврхе,како би себи дали покриће за све што раде.Па јесте побили смо те и те људе,али шта сад, колико нас је страдало у Холокаусту.

И наравно да се онда мржња са тих људи пројектује на целу групу код већине.То ти је као оно,нису Амери лоши само им је власт зла.Па ко бира ту власт?

Сила Бога не моли,то је јасно.Генерално ме не муче претерано ни Јевреји,ни Палестинци,нити што суперсиле вежбају мишиће на малима(укључујући и нас,и то не тако давно).То је природни поредак ствари.Велики тлаче мале.Оно што ме мучи јесте тај плашт демократије,права и правичности којима се све то покрива.Кад акцију бомбардовања неке земље назову милосрдни анђео,или крену да уводе назови демократију,тако што побију све који им сметају,а онда опљачкају земљу.То лицемерје вришти до неба.Кад листам западне медије то је језиво које је то бомбардовање шупљом демагогијом.Надам се да разумеш шта хоћу да кажем.
Све ја то разумем и подражавам,само сам напоменуо,знајући да млади људи (ипак сам ја чикица са скоро четири банке и старији од многих тренутно присутних Smile ),лако могу отићи у мисаону крајност и поистовети оно што се не сме и не треба поистоветити...ништа више.Поздрав теби и осталима...лаку ноћ!  Smile 
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
Mi, Bošnjaci?

Ma tad niste ni postojali.

Nije bezbroj manje je i:

Bog je izabrao BAS arape da kod njih dodje Muhamed..
Bog je izabrao BAS indijce da kod njih dodje Visnu i Krisna...

Tako da jevreju nisu toliko unikatni (citavom cvijetu)..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Glupo je generalizovati i sve trpati u isti koš, ako postoje neke marginalne grupe u srpskom narodu koje mrze sve ostale i ako ti ostali zbog toga mrze čitav srpski narod, zar oni nisu kao ti?

Ja kao Srbin smatram da nas i Jevreje spaja jasenovačka golgota i Cigane takođe.

ja kao hrvat smatram da koliko god vas jasenovacka golgota veze toliko vas beogradska golgota rastavlja i cigane takoder
IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

nema drugog razloga.nego,Srbima doslo tek tako,pa onda odlucili da bez razloga omrznu postene,namucene,"izabrane"( Smile Smile Smile) Jevreje.

ko kaze da srbi mrze jevreje???
cija je to , anketa , pokazala??? Smile

srbi ne mrze jevreje , a to sto tu i tamo poneki shaban koji mrzi i rodjenu kevu , mrzi jevreje , je marginalna pojava....i glupost
IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

srbi ne mrze jevreje , a to sto tu i tamo poneki shaban koji mrzi i rodjenu kevu , mrzi jevreje , je marginalna pojava....i glupost
ko kaze da se u Srbiji ne osecaju posledice koriscenja bombi sa otrvonim i radioaktivnim materijalima?  Smile

evo jos jednog primera iznad.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 12:42:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

ko kaze da se u Srbiji ne osecaju posledice koriscenja bombi sa otrvonim i radioaktivnim materijalima?  Smile

evo jos jednog primera iznad.

isti onaj ko kaze da u srbiji nema neofasista i klaustofobicnih provincijalaca .......evo jos jednog primera iznad Smile

si ti video nekad jevreja?? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:54:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.706 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.