Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto neki ljudi ne mogu da tolerisu psovke?  (Pročitano 14693 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
у принципу ... реч као реч па тако и псовка не изазазива реакцију колико то ко нам је упутио псовку ... иза 90% туча због спомињања мајке фамилије ил чега већ постоји нека каква таква историја односа, односно неподношења ...

укратко ... псовка није разлог него повод и изговор.

upravo to...

ali ima jedna stvar...posle  psovanja majke i vredjanja.....ako ne reagujes..u 90% slucajeva taj koji ti nesto psuje...ne staje na tome...
i svako ko ima malko vise mozga u glavi ...zna se sta sledi...posle vredjanja...
uglavnom...sledi fizicko...maltretiranje... Smile
jbg..neki ljudi znaju to..pa ne cekaju da se to desi...

ne smatram za primitivca ili hepo kockicu covjeka koji razlupa glavu nekom provokataru..
odma na prvu....
ali smatram pickom covjeka koji ne reaguje na provokacije...i pusta da ga svaki smrad pljuje...
i sve sto nekim kompromisom pokusavaju da rijese...
jednostavno neke stvari se ne mogu na takav nacin rijesiti...

ako trpis provokaciju i cekas sta ce dalje biti...
ti si donji....
tako je u svetu u kojem ja zivim 30 + godina...
a to je svijet u kojem niko ne okrece drugu stranu obraza poslije samara...
nego se skace prije nego se dobije samar... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Citat
ali smatram pickom covjeka koji ne reaguje na provokacije...i pusta da ga svaki smrad pljuje...

mozda bi trebalo da se zapita ZASTO ga svaki smrad pljuje.. jer ocigledno cim ga toliko mnogo "smradova" pljuje, verovatno je problem u njemu samom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
zato sto suti...i nalazi razlog da se izvuce...a mama da ga primi... Smile

eh..sad...mozda imamo razlicita cula mirisa...i razlicito "osjetimo" razlicite smradove...
smradovi su  kao smradovi....smrde gdje god da stignu...
i u buket cvijeca ako stavis govno...cvijece nece mirisati nego smrditi...

to ti tipican profil ljudi....
ljudi koji nisu nigdje..a zele da budu negdje...
obicnio su to ping pong loptice..koje su sjebale desetke drustava...od jednog do drugog drustav sto skakucu...
tj ljudi su ih odjebali...
u nekim su godinama kad vise nisu ni toliko mladi...
treba im paznja..a paznju ne znaju da privuku...i privlace je  na pogresan nacin...

klasicno...isticanje u drustvu..dokazivanje....pijanstvo...zivoto nezadovoljstvio...
koje mora negdje da se iskali...
hiljade je takvih na ulici...iz stotine razloga su takvi...i u svakom lokalu ih ima po nekolicina...

i obicno selektivno biraju zrtve...ljude koji na izgled djeluju...mirno...
i pitomo...a ja tako ne djelujem... a niti sutim kad mi neka budala nesto sere...Smile
tako da ja nemam tih problema... poodavno vec....Smile

jedan od najboljih nacina za zapoceti kavgu je ....pogled u oci i na usnama pitanje..
" sta gledas u mene... mamu ti je**m"...
sad neko suti..neko kaze da ne gleda ili da je slucajno pogledao..i dobije samar dva...
i nogu u guzicu i mars odavde....a mozda i ne bude nista...
a neko kaze...gledam .zato sto si ruzan...
 iiii razmisljam o tome kako sam ti ja trebao je*ati mamu..sigurno bi bio daleko ljepsi" ...
e onda dolazi do konflikta i fizickog obracuna obavezno...
meni se to par puta desilo...i  uglavnom sam rekao..."sta te  boli te Kurac gdje  ja gledam"... Smile
kad sam bio trezan..registrovao sam ga...i sacekao sam da u lokalu bude sto manje svjedoka...
tj ljudi koje ne znam... Smile i branio cast svoje majke... Smile a ja to veoma dobro radim... Smile
jbg sta ja mogu... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ja bih prva razvalila nekoga ko mi opsuje majku...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia krntija
Такође.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Ja vec razvalih jednog, ali bilo je davno(pocetak srednje). Isprovocirao me covek, mislio da necu da reagujem pa dobio po nosu. Ali sto kaze Zmaj, u pitanju su bila stara dugovanja i bio sam mladji. Sad bih verovatno iskulirao sve i jednostavno otisao. Za toliko sam pametniji da ne moram da se spustam na taj nivo i dam smradu ono sto zeli. Na kraju, to je ono sto zele, da pokazu da si ti nesto sto oni misle da si i da te ponize bilo to recima ili tucom. Zato je i najbolje biti veci covek, ali retko ko moze jednostavno da iskulira posebno kada mu pominju porodicu(a to je najnizi oblik ljudi, jer znaju da te do tebe nije toliko briga a da ces za porodicu reagovati).
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Nokia 6120

to ti tipican profil ljudi....
ljudi koji nisu nigdje..a zele da budu negdje...
obicnio su to ping pong loptice..koje su sjebale desetke drustava...od jednog do drugog drustav sto skakucu...
tj ljudi su ih odjebali...
u nekim su godinama kad vise nisu ni toliko mladi...
treba im paznja..a paznju ne znaju da privuku...i privlace je  na pogresan nacin...

klasicno...isticanje u drustvu..dokazivanje....pijanstvo...zivoto nezadovoljstvio...
koje mora negdje da se iskali...
hiljade je takvih na ulici...iz stotine razloga su takvi...i u svakom lokalu ih ima po nekolicina...

Ali zasto uopste sa takvim ljudima i komunicirat, postoji nacin da se izbegne tuca u takvim situcacijama, okrenes ledja, iskuliras, kazes izvini na kraju krajeva, sve je bolje nego da jedan zavrsi u bolnici a drugi u miliciji. Nikako mi nije jasno kako niko ne razmislja da o bolnici i miliciji. U godinama iznad 20 udarci nisu vise naivni. Udaris li nekog ili taj neko tebe, postoje samo dve mogucnosti da jedan ide u bolnicu sa vrlo teskim telesnim povredama a drugi u miliciju, i da se nada da ce dobiti neku uslovnu, a na ovoj krizi plus mu stoji i odsteta koju ce morati da plati prebiVEnom.  Smile A posle ti otvore i dosije, pa gde god da krenes imam los pecat...samo lose posledice. Zar nije bolje izviniti se i resiti problem sa kavgadzijom recima ignorisanjem? Druga stvar je kad neko poleti da te udari, ili ono decije guranje , tad moze da se raspali, ali do sad samo jednom mi se to desilo. To je vec samoodbrana.  Smile
Slusam neke od vas kako pricaju da bi tukli nekog posle psovke, sta biva kad ne mozes da mu se suprostavis? Veci je od tebe, jaci, pametniji i ima jake drugove.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2012, 09:52:07 od ares_GM87 »
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Meni lično ni ta niti jedna druga psovka ne smetaju, generalno volim psovke i rado ih koristim, ali znam da se ljudi cimaju na to jebanje keve, pa ne govorim baš to jer znam da može da bude uvredljivo. To je za mene još jedan vid prisilnog konformiranja koje je neophodno za život u civilizaciji... kao kad mi ljudi čestitaju Božić, a jebe mi se i za Boga i za Isusa, ali im uljudno odgovorim sa ''Vaistinu se rodi'', jer to je kultura, socijalne norme, je l'...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Citat
Slusam neke od vas kako pricaju da bi tukli nekog posle psovke, sta biva kad ne mozes da mu se suprostavis? Veci je od tebe, jaci, pametniji i ima jake drugove.

jbg onda si najebao...
gledas da se izvuces...i izbjegavas mjesta na kojim se mozes sresti sa njim...
jer te sigurno nece ostaviti na miru...jer uvijek ce te maltretirati...
dok ne nadje drugu zrtvu...

ja uglavnom vecinu odgovora na pitanja kojima odgovore ne mogu naci u ljudima..
trazim u zivotinjskom carstvu...
jer neki ljudi se razlikuju od zivotinja... samo po tome sto imaju mogucnost govora...
takvi ljudi su "predatori"... hijene...i cim uoce neku falinku..slabost..strah...
napadaju...i hrane se tvojim strahom...
ali vecina njih...kad osjeti i namirise malo jaci otpor odustaje...

medvjed je velika ..jaka i opasna zivuljka...
alii i kad je gladan...gleda da sa sto manje muke dodje do plijena... Smile
i kad naleti na jazavca koji je deset puta manji od njega...
kad ga napadne...brzo odustaje...i trazi laksi plijen..
jer jazavac ce se boriti do zadnje kapi krvi...
i gadno povrediti medvjeda..
a onda i medo lako moze postati plijen drugog mede ili vuka...
a to medo zna...i zato uprkos svojoj snazi...izbjegava jazavca...

Smile

sve u svemu...ne kapiram ja takav nacin zivota..citav zivot da se povlacis...
ne kazem ja da treba na svaku provokaciju skakati i hvatati se za gusu..
to ne radi niko..koliko god da je sposoban ili jak...
( mada sirova  snaga u tuci je rijetko kad presudan faktor  )
ali ne mozes se stalno povlaciti...jer svejedno ce doci tren kad ces se morati s nekim suociti..
(posebno ako ti se neko nakaci na grbacu)
sto prije pokazes zube...vise ce smradova znati da ih imas...
( jest da lako mozes ostati bez njih..ali jbg.. Smile)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Nokia 6120
4 godine sam prozivljavao svasta tokom gimnazije, jer sam stvarno imao ludake u odeljenju koji su svaki boziji dan ponavljali jedno te isto u nadi da me iznerviraju. Kao ona tajvanska mucenja kad vezu nekog za stolicu i 7 dana mu kaplje voda na celo.... Na trenutke pomislim prestace....Vratim i ja njima recima po neku, ali smaralo me uvek da im vracam...,prolazilo mi je kroz glavu da ih zakoljem jednog po jednog... Smile ali nikad to stvarno ne bih uradio iz mnogo razloga. Uvek sam gledao svoj cilj, a to je da se da se obrazujem i kulturno uzdignem u svakom pogledu. Veruj mi 99 posto ljudi bi davno zavrsilo u ludnici da je na mom mestu, sa takvim ludacima mogao sam samo jedno ili da ih pobijem ili napravim invalidima ili da iskuliram kako znam i umem. Da sam uradio prvu stvar, ne bih bio gde jesam i ne bih ziveo lepo i srecno... Shvatio sam jedno ,takvih ludaka ce uvek biti, i svestan sam da sa nekima stvarno ne moze recima( stoka je stoka) ali ni u snu mi ne pada da se zbog reci potucem sa nekim. Mnogo se bojim zatvora i bolnice!  Smile Ne zato sto je to strasno, nego zato sto sam mnogo ulozio u svoj zivot i zato sto mi je stalo da napredujem u zivotu, a zatvor ili bolnica bi me mnogo stopirali u svemu tome.  Smile
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.