Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 17:09:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto ne u EU??  (Pročitano 96046 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
Deplasiran ti mozak.
Miskovicu je stavljena brana za Ameriku,on tamo ne sme ni da otputuje.
Dovoljan je jedan poziv nekog amer.birokrate i bice blokiran svuda u Evropi jer je EU vazal amerike,a oni zele da nam preotmu Kosmet.
Ne moze,ne damo!
Nema Evropske Unije,kraj price!

Njihov kapital je nervozan,mi nismo.
Morace da popuste na kraju.
Mi necemo da popustimo.

Sjetis se sankcija i znas odmah kako je to kada Eu zatvori vrata svoja...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung d900i
Pa interesantno se razvija ova tema... Ali ipak pojedinci ovde se obaziru na bapske priče... Prošlost je prošlost...

P.S. Ovde se ne govori o NATO-u... tako da trebaju nam pravi razlozi... Jest da su neke zemlje članice EU učestvovale u bombardovanju ali svejedno one su i članice NATO-a, nisu one jedine... Moramo da shvatimo da mi nikom ne možemo ništa, dizanjem nosa najviše sebi odmažemo... Zato je i bitno da Srbija ojača, kako bi jednog dana mogli promeniti nešto dizanjem nosa... SmileySmileySmiley  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Kakve sankcije,sad?
Pa udarili bi sankcije sami sebi..Da budem iskren,ja prizeljkujem sankcije,majke mi!

Toliko kredita uzetih,a krediti neplaceni Smile
Lepota Bozja!

Ajde da vidim to zapadno mudo,koje je u stanju sad da nam(tj.NJIMA SAMIM) stavi sankcije Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
Svakako , inaćenjem možemo samo da nestanemo sa spiska nezavisnih država. Pobogu niko da se ugleda na Miloša Obrenovića, koji nam stvori državu, a bio je turski vazal, pa polako polako....

Nisu nam potrebne sankcije, dovoljno je da nas obiđu investitori, putevi , naftovodi i slično.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 23:19:09 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 263
Zastava УБеркистан
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Svakako , inaćenjem možemo samo da nestanemo sa spiska nezavisnih država. Pobogu niko da se ugleda na Miloša Obrenovića, koji nam stvori državu, a bio je turski vazal, pa polako polako....

Nisu nam potrebne sankcije, dovoljno je da nas obiđu investitori, putevi , naftovodi i slično.
Па присети се онда као је то урадио. Мало шљемао Турке ,па мало преговарао,па мало шљемао па обећавао да ако Турци дају ово раја ће се примирити итд..итд..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
Deplasiran ti mozak.
Miskovicu je stavljena brana za Ameriku,on tamo ne sme ni da otputuje.
Dovoljan je jedan poziv nekog amer.birokrate i bice blokiran svuda u Evropi jer je EU vazal amerike,a oni zele da nam preotmu Kosmet.
Ne moze,ne damo!
Nema Evropske Unije,kraj price!

Njihov kapital je nervozan,mi nismo.
Morace da popuste na kraju.
Mi necemo da popustimo.

Sjetis se sankcija i znas odmah kako je to kada Eu zatvori vrata svoja...

Kada ste to vi rvati bili pod sankcijama... Smile Smile

Ti neces da nam pises o Srpskoj svakodnevici ...standardu u danasnjoj Srbiji..i bla bla bla...Vec ces da nas ucis  i proslosti  Smile
Ja ukoliko se dotaknem proslosti...nisu mi prva asocijacija, sankcije...NE!  Smile
Prva pomisao su mi zlocini kojima su Srbi bili izlozeni od vas rvata...!

A, ondah vidim rvata, iskompleksiranog i zeljnog Srba...i prodju me misli o vama kao zlocincima... Smile
Prodju me misli na trenutak..dok sa osmehom posmatram, kako nas neki rvat...obavestava o zivotu u Srbiji  Smile..., bliskoj ili daljoj proslosti  Smile...kako isti rvat prati komentar svakog Srbina  Smile...i zavisno od komentara, podeli po neki aplauz  Smile nekom svom saplemeniku  Smile...koji se cak ni ne izjasnjava kao rvat,,,vec se krije iza Srpskog nicka... Smile
Zanimljivo... barem sa tobom nije dosadno  Smile
Sta bismo mi Srbi bez tebe rvata  Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
nemam vremena za eu Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Hahaha joj student se javlja... gradi kucu,ima djete a studira...i onda jos ima vremena za forum....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
Hahaha joj student se javlja... gradi kucu,ima djete a studira...i onda jos ima vremena za forum....

Smile

Ti bi mogao da napises autobiografiju za vecinu Srba sa ovog foruma  Smile
No, kakve to veze ima sa prethodno napisanim?!  Smile Smile

P.S.

Ne moras mi odgovoriti...ne bi da te ometam u tvom obavestavanju, nas Srba, o nasem zivotu u nasoj Srbiji  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 17:09:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.