Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 14:38:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto ne prizna?????  (Pročitano 31447 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
i zato ne priznam jer ne secam na puno stvari sto ni nisu desavali Smile ovo ni nije logicno, pascu po evolucijski psihologiju Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2007, 15:42:27 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Znaci ti hoces da kazes da sam trebala i dalje da zivim u iluziji da sam mu jedina,najseksipilnija...I da sam bolesno sujetna??? :shock:Da li bi ti nastavio da zivis sa zenom da je imala avanturu od dva dana kada si ti trcao u Kamenicu da spases oca???Ma,daj,molim te...
Potpuno si promasila poentu.
Ne. Nije trebalo da zivis u iluziji da osim tebe ne primecuje druge zene. Ne postoji muskarac koji primecuje samo svoju zenu, osim u nekim ekstremnim slucajevima. Onaj koji kaze suprotno, odmah ga optuzujem da je lazov i licemer. E,sad....druga je stvar da li je on odlucan i sposoban da se odupre svojim nagonima. Ista prica je i kod zena. Jedina razlika izmedju muskaraca i zena je u tome sto vi trazite povod (kao u tvom slucaju) za "prevaru", dok muskarcima tako nesto ne treba.
Da li si bolesno sujetna? Mislim da si sama dala odgovor na to pitanje u vise navrata. Doduse, mozda je "bolesno", ipak, prejaka rec...
Da li bih ja nastavio da zivim sa zenom da je imala avanturu....? Pa, ti stvarno cujes ono sto zelis da cujes, a ne ono sto ti se govori.

Citat
O slucaju nekog spontanog "saznanja"....onda kada, i ako, se to bude desilo, iako bi odluka o rastanku bila guranje glave u pesak moje sujete.
Dakle, pokusacu da ti pojasnim....
Nisam mentol da ceprkam po intimi svoje zene, bilo da se radi o njenoj proslosti ili sadasnjosti. Ako i jesam, onda moram biti i spreman da to hrabro i trezveno i podnesem. Jedina stvar koja bi me naterala na razvod je nedostatak ljubavi. Verujem, dok je ljubav tu, varijante razocaranja su iskljucene. I to sto ti tvrdis da volis svoga muza je veoma licemerno. Ti se samo plasis da ga ne izgubis. I dalje si, mozda i jos jace, sujetna i posesivna. Nekome, koga volis, se ne svetis....a ti upravo o tome razmisljas. O osveti i potkrepljenju svoje sujete. Medjutim, varas se.... Nece ti biti lakse, naprotiv.

Na kraju, pridruzujem se svim onim kompleksasicama, koje se javno gnusaju "prevare", a prve su u stanju da je naprave, i koje su za to da napustis muza. Da. Ucini to.....i spasi barem njega, posto tebi ocigledno nema spasa. Zao mi je decice, zelim im da prevazidju ovu situaciju na najbolji nacin....i budu bolji ljudi od svojih roditelja. I to je zivot...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Citat
Na kraju, pridruzujem se svim onim kompleksasicama, koje se javno gnusaju "prevare", a prve su u stanju da je naprave, i koje su za to da napustis muza. Da. Ucini to.....i spasi barem njega, posto tebi ocigledno nema spasa.

Грубо, болно и 100% тачно.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 
Ја давно рекох да превара није довољан разлог за развод брака.
Сујетна си и мислиш само на себе.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam da li ti je ovo neko do sada rekao jer, nazalost, nisam procitala sve postove  Smile

Iz licnog iskustva ti kazem (ali gledano iz ugla tvog muza), ja sam najdivnija prema svom coveku kada imam kombinaciju sa strane (ne mora nuzno da znaci sex, ludi flert je dovoljan). Ako je to sada ucinio, ko zna koliko je puta pre i ko zna jos koliko ce puta... Ili se rodis takav ili ne.
Tvoj je problem sto ne znas sta ces bez njega, a to je, verovatno, njegovo delo. Pokusaj, okreni se oko sebe, ima jos puno stvari na koje mozes da prebacis svoje interesovanje i energiju. Ja bih, na tvom mestu, za promenu pocela da se bavim nekim sportom, da se druzim sa ljudima, izlazim (pa ti si jako mlada!) ... ali bez njega. Potrudi se da sto vise rmena porovodis bez njega. Videces da ce ti biti bolje, a mocices da sagledas stvari i iz drugog ugla i da shvatis da nije on jedini na svetu!!!
Smile
IP sačuvana
social share
Kazi mi... kada bih te zgrabio i poljubio u u stopalo, da li bi posle toga uvek pomalo hramala, u strahu da mi poljubac ne zgazis?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Iz licnog iskustva ti kazem (ali gledano iz ugla tvog muza), ja sam najdivnija prema svom coveku kada imam kombinaciju sa strane (ne mora nuzno da znaci sex, ludi flert je dovoljan). Ako je to sada ucinio, ko zna koliko je puta pre i ko zna jos koliko ce puta... Ili se rodis takav ili ne.
Ti ocigledno imas lose iskustvo. Bas me zanima cemu je, u tvom slucaju, koristilo... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ti ocigledno imas lose iskustvo. Bas me zanima cemu je, u tvom slucaju, koristilo... Smile

Ne razumem pitanje Smile
Moje iskustvo je moje licno, odnosno ja sam ta koja ne propusta priliku za flert (katkad i nesto vise). I kazem da to ne prolazi. Jednostavno si takav, koliko god se odupirao, protiv svoje prirode se ne moze. Jedino, sto ja pre nego dodjem kuci, brisem poruke i ostale dokaze
IP sačuvana
social share
Kazi mi... kada bih te zgrabio i poljubio u u stopalo, da li bi posle toga uvek pomalo hramala, u strahu da mi poljubac ne zgazis?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ne razumem pitanje Smile
Moje iskustvo je moje licno, odnosno ja sam ta koja ne propusta priliku za flert (katkad i nesto vise). I kazem da to ne prolazi. Jednostavno si takav, koliko god se odupirao, protiv svoje prirode se ne moze. Jedino, sto ja pre nego dodjem kuci, brisem poruke i ostale dokaze

Iskreno priznanje Smile
Interesuje me cemu to vodi? Koje i kakve su greske tvog supruga (ukoliko sam dobro razumela da si udata), pa ne propustas priliku za flert?
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Oblachak

Не знам одакле ти идеја да некоме мора нешто да фали у браку да би му се дигао на неку другу (извињавам се на овако директним речима).
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Pa neko je isrpljen Davide , pogotovo u tvojim godinama ..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 14:38:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.