Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 18:07:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto ne prizna?????  (Pročitano 31466 puta)
Clan u razvoju

naj...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 42
Zastava sabac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k510i
Sve sto mislis-nemoj da kazes,
ako kazes-nemoj da napises,
ako napises-nemoj da potpises,
ako potpises-NE PRIZNAJ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
A ne... poenta je u tome da ni muskarac, a vala ni zena, nece zavrsiti u tudjem krevetu ukoliko u svom braku/vezi ima sve ono sto ga/je ispunjava Smile
Mislim da je izuzetno teshko,da ne kazem nemoguce naci u nekoj drugoj osobi apsolutno sve shto nam je potrebno,pitanje je samo da li ce se neko zadovoljiti time ili ce to josh neshto shto mu fali potraziti negde drugde.
U stvari,mislim da svako ko kaze da njegov partner zadovoljava bash sve njegove potrebe pre svega laze sebe a onda i nas.

Tacno tako. Medjutim, ipak nesto mora da bude "pokretac".
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Galata, sestro slatka, hvala ti.....ovo ti nikada necu zaboraviti.  Smile Smile Smile
Kazu da mudri ljudi uce na tudjim greskama, pa cu sa zadovoljstvom iskoristiti ovu tvoju.
Boze, ne mogu da verujem sta sam sve procitao na ovoj temi...Ma, koga lazem, mogu! I to je normalno. To su ljudske slabosti koje svi manje-vise imamo.
Od ranije imam stav po pitanju zadiranja u intimu osobe koju volim i ciju ljubav osecam. Da, u intimu... Samo glup covek moze pomisliti da njegov partner, njegov zivotni saputnik, nema svoju intimu, nesto sto ne deli ni sa kim, pa cak ni sa njim. Cak i kada bih trazio izgovor za razvod braka, ne bih preturao po njenoj intimi. Izgovori su za slabice.Ja to nisam.
Zasto se zahvaljujem doticnoj preturacici po tudjoj intimi? Pa, zato sto je svojim losim primerom zabetonirala to moje misljenje. Pre cu sebi i odseci ruku, nego tragati za necim sto bi me moglo povrediti. A, da zivim u iluziji da sam jedini, najlepsi, najbolji, najseksipilniji....na ovom svetu....ne pada mi na pamet. Cak i da jesam takav, i samom sebi bih kad-tad dosadio.
Dokle god me voli, dokle god ja to budem osecao.....bicu srecan i zadovoljan. Trudicu se svim svojim mozdanim celijama da tako i bude, da zadrzim tu ljubav. Da li cu i uspeti...ko bi to mogao znati.

O slucaju nekog spontanog "saznanja"....onda kada, i ako, se to bude desilo, iako bi odluka o rastanku bila guranje glave u pesak moje sujete. A, sujetan jesam....jebiga....svi smo.

Znaci ti hoces da kazes da sam trebala i dalje da zivim u iluziji da sam mu jedina,najseksipilnija...I da sam bolesno sujetna??? :shock:Da li bi ti nastavio da zivis sa zenom da je imala avanturu od dva dana kada si ti trcao u Kamenicu da spases oca???Ma,daj,molim te...
« Poslednja izmena: 23. Okt 2007, 11:43:08 od machakz »
IP sačuvana
social share
Bogu fala sto sam Lala...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
galata, sta si na kraju odlucila/uradila?
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Nista draga,mislim da cu sutra da odem na Zlatibor par dana da dobro razmislim.Drago mi je sto je priznao,vidim da ni njemu nije lako ali mislim da normalnog zivota vise nemamo.Ako nista,stalno cu mu prebacivati i biti bolesno ljubomorna.A opet,volim ga do neba i naznam kako bih bez njega zivela.Ma sve je poslo u tri lepe... Smile
IP sačuvana
social share
Bogu fala sto sam Lala...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tezi nemogucim da bi ostvario moguce!!!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
netrazi opravdanje u deci niti u tome kako je on ok jer ok covek nevara i znaj ako jednom oprostis uvek ces patiti i sto je najgore nikad mu vise neces verovati ...srecno Smile
da se ne ponavljam: OSTAVI GA !!!!!!
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Nista draga,mislim da cu sutra da odem na Zlatibor par dana da dobro razmislim.Drago mi je sto je priznao,vidim da ni njemu nije lako ali mislim da normalnog zivota vise nemamo.Ako nista,stalno cu mu prebacivati i biti bolesno ljubomorna.A opet,volim ga do neba i naznam kako bih bez njega zivela.Ma sve je poslo u tri lepe... Smile

Mudra odluka, smiri se i razmisli.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Znaci ti hoces da kazes da sam trebala i dalje da zivim u iluziji da sam mu jedina,najseksipilnija...

Nadam se da nisi zaista tako razmisljala. Ako jesi, onda je na neki nacin i jasnije zasto si toliko posizela. Ali to je sujeta. Neko ko ,kako ti kazes, zivi u iluziji da je partneru jedini zauvek, do groba, uvek najseksipilniji i najprivlacniji i sve naj naj, taj neko kad padne na dupe mnogo vise se ugruva. Odbaci sujetu sa strane i pokusaj da realno sagledas situaciju. Bez da si ti zbacena sa trona seksipilnosti ... sto je u najmanju ruku nezrelo do bola ...

Citat
Znaci ti hoces da kazes ...I da sam bolesno sujetna???
Evo reci cu ti ja dok on ne dodje. Da.

Citat
Ako nista,stalno cu mu prebacivati i biti bolesno ljubomorna.

Vidis da si i sama svesna. Sve sto je bolesno - ne valja. Fanatizmom samo komplikujes situaciju, ali sto je najinteresantnije - ne komplikujes nista njemu, vec samo sebi. Sto se pre pomiris sa cinjenicom da ces mozda uvek svom suprugu biti seksipilna, ali ne najseksipilnija, da pritom njega nikad vise u zivotu nece uzbuditi ni jedna zena - to je obmanjivanje same sebe. Svet u kome ti zivis nerealan je i uzdigla si sebe na tronu do te mere, da sada, kada si bupnula sa tog trona, zemlja se zatresla ... I nikad nista nije i ne moze biti zauvek... Ako poznajes fizicke zakone to ti je onda tek jasno...da bi nesto trajalo vecno, treba vecno da se pokrece, da se deluje nekom silom na to sto zelimo da se pokrece. Ljudi se trose, njihova interesovanja se menjaju i jesnostavno - stare. Dakle njihovo delovanje na neke stvari prestaje i sam tok zivota preuzima stvari u svoje ruke.

Ne branim ga sto te je prevario, ali tebe mnogo vise osudjujem, jer svojim razmisljanjem i ponasanjem u stanju si da izazoves vecu pometnju, neklad i razdor, nego sto to moze da ucini 20 prevara i usputnog seksa sa vodoinstalaterima i kojekakvim fuficama ... ubedjenje da si nekome centar sveta u velikoj vecini slucajeva ce te dobro osamariti ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ostavi  ga. ako se dvoumiš zbgo dece, on sam na njih nije mislio kad se viđao sa tom ženom. ako misliš da ne možeš zato što ga voliš, prebolećeš. manje boli nego da ga gledaš svaki dan i pitaš se da li i dalje tako nešto radi a ti mu pružaš sve. ne zaslužuje te, pljunuo je na svoju porodicum tebe. pa ne znam koliko da mu je dosadno, tako nešto se prosto ne radi. i oni koji misle drugačije, ne žive sa ženama koje vole. i tačka!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

use your illusion

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2059
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
...da bi nesto trajalo vecno, treba vecno da se pokrece, da se deluje nekom silom na to sto zelimo da se pokrece.

lepo rečeno  Smile

Mudra odluka, smiri se i razmisli. Smile

slažem se..
IP sačuvana
social share
There is no kick without old ... guy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 18:07:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.