Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 16:26:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto ne prizna?????  (Pročitano 31463 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Oblachak

Очигледно немамо исти став по питању преваре.

Све женке теже да се удају за нормане мужјаке. Који нормалан мужјак би одолео згодној женки која му се ували на јахту па се још изазовно понаша ??? Сваки нормалан би је креснуо, али ни један, који воли своју породицу, не би је жртвовао због такве женке. То никако није превара тако да нема око чега да се драми.

Кажеш "она је та која је изневерена". То никако није тачно. Он је и даље са њом, воли је, жели да одржи свој брак. Својим понашањем (читањем његових порука - сумњам да је било само то, било је ту претресања џепова, прислушкивања телефонских разговора, можда и праћења) она је њега изневерила.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Davidovac, tacno Smile ti i ja nemamo isti stav po pitanju prevare. Misljenja sam da se ne desavaju sexualni izleti ukoliko je u porodicnom domu sve ok, bez obzira da li se pojavila zgodna zena, ili pak zgodni muskarac. Ukoliko se vec dogodilo... treba otvoreno razgovarati i resiti te probleme na najbolji moguci nacin, ukoliko uopste mogu da se rese.
« Poslednja izmena: 22. Okt 2007, 16:34:15 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Citat
Misljenja sam da se ne desavaju sexualni izleti ukoliko je u porodicnom domu sve ok

У томе јесте пЈента приче. Ви, женке и треба тако да мислите и због тога не треба да читате туђе поруке, претресате, пратите ..........  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Misljenja sam da se ne desavaju sexualni izleti ukoliko je u porodicnom domu sve ok

У томе јесте пЈента приче. Ви, женке и треба тако да мислите и због тога не треба да читате туђе поруке, претресате, пратите .......... Smile

A ne... poenta je u tome da ni muskarac, a vala ni zena, nece zavrsiti u tudjem krevetu ukoliko u svom braku/vezi ima sve ono sto ga/je ispunjava Smile Na kraju krajeva, ne spijuniramo samo mi Smile vi ste mnogo rigorozniji po tom pitanju od nas  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
A ne... poenta je u tome da ni muskarac, a vala ni zena, nece zavrsiti u tudjem krevetu ukoliko u svom braku/vezi ima sve ono sto ga/je ispunjava Smile
Mislim da je izuzetno teshko,da ne kazem nemoguce naci u nekoj drugoj osobi apsolutno sve shto nam je potrebno,pitanje je samo da li ce se neko zadovoljiti time ili ce to josh neshto shto mu fali potraziti negde drugde.
U stvari,mislim da svako ko kaze da njegov partner zadovoljava bash sve njegove potrebe pre svega laze sebe a onda i nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Ja samo nemogu da verujem da TO neko moze da uradi iz dosade????Kao sto je moj muz uradio.Pa,meni da je dosadno ,citala bih knjigu,gladala TV...To je tako nezrelo...
IP sačuvana
social share
Bogu fala sto sam Lala...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Ti nisi musko. A mozda ne voli da cita.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Samo mogu da kazem:"Nadaj Boze nikome!".Eh,da nema ove dece,drukcije bi sve bilo.Davidovac,izgleda da su tvoji ostri i oni grubi komentari bili pravi.Hvala svima sto su me tesili,vreme je da se dizem iz pepela i vidim sta mi je pametno da radim.A u malom mozgu jos postoji nada da nije nista uradio.Eh,ta nada zadnja umire... Smile
IP sačuvana
social share
Bogu fala sto sam Lala...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Citat
Davidovac,izgleda da su tvoji ostri i oni grubi komentari bili pravi.

Моји коментари - више у збиљи, по мало у шали (у свакој шали има мало и шале), али искрени јер ја тако стварно мислим, а то и кажем без потребе да идеализујем ствари.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Galata, sestro slatka, hvala ti.....ovo ti nikada necu zaboraviti.  Smile Smile Smile
Kazu da mudri ljudi uce na tudjim greskama, pa cu sa zadovoljstvom iskoristiti ovu tvoju.
Boze, ne mogu da verujem sta sam sve procitao na ovoj temi...Ma, koga lazem, mogu! I to je normalno. To su ljudske slabosti koje svi manje-vise imamo.
Od ranije imam stav po pitanju zadiranja u intimu osobe koju volim i ciju ljubav osecam. Da, u intimu... Samo glup covek moze pomisliti da njegov partner, njegov zivotni saputnik, nema svoju intimu, nesto sto ne deli ni sa kim, pa cak ni sa njim. Cak i kada bih trazio izgovor za razvod braka, ne bih preturao po njenoj intimi. Izgovori su za slabice.Ja to nisam.
Zasto se zahvaljujem doticnoj preturacici po tudjoj intimi? Pa, zato sto je svojim losim primerom zabetonirala to moje misljenje. Pre cu sebi i odseci ruku, nego tragati za necim sto bi me moglo povrediti. A, da zivim u iluziji da sam jedini, najlepsi, najbolji, najseksipilniji....na ovom svetu....ne pada mi na pamet. Cak i da jesam takav, i samom sebi bih kad-tad dosadio.
Dokle god me voli, dokle god ja to budem osecao.....bicu srecan i zadovoljan. Trudicu se svim svojim mozdanim celijama da tako i bude, da zadrzim tu ljubav. Da li cu i uspeti...ko bi to mogao znati.

O slucaju nekog spontanog "saznanja"....onda kada, i ako, se to bude desilo, iako bi odluka o rastanku bila guranje glave u pesak moje sujete. A, sujetan jesam....jebiga....svi smo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 16:26:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.