Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:27:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto ne prizna?????  (Pročitano 31511 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 
Онодис, изгледа да си ти мало побркао лончиће... Smile
Држи се теме, или пређи у кафану.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mozda se kasno ubacujem u temu, ali ajde da i ja kazem svoje misljenje..ako si toliko siguna da je tu bilo seks varijanti i svega ostalog, nemoj nalaziti opravdanje u deci..ta deca ce ziveti lepse sa normalnom i mentalno zdraom majkom , razvedenom od njihovog oca, i opet imati kakvu takvu harmoniju, negoli da zive sa mentalno ratsrojenom majkom koja ce pe ili kasnije zbog svoje nervoze usmerene ka muzu poceti da se istresa na decu...dakle to je neminovno....razvod braka nije katastrofa niti smak sveta... ne opravdavam ni u kom slucaju peturanje po tudjem telefonu, makar to bio i muzev, ali iznad svega, ako je vec do toga doslo, ako se nalazis u takvoj situaciji, sestro, podnesi papire za razvod braka, usreci i sebe i tu decu..nece im biti nista sto ce promeniti sredinu, niti sto ce zieti u drugacijem okruzenju..kako kazes tvoja savest ako je cista, glavu gore i hajd sad cepaj dalje..od cupkanja u mestu i iznudjivanju priznanja nemas nista..ni ti ni deca..dakle ili ili...ili predji peko svega i pravi se da se nista nije desilo ili zagrizi i stavi tacku na svu tu pricu..to je moj drugarski savet a odluka je svakako tvoja Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Citat
predji peko svega i pravi se da se nista nije desilo

Једино право решење.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
mozda malo glupo pianje, al' 'ajd' da pitam, nece da skodi: volis li ti svog muza? koliko ti znaci? vase dosadasnje zajednicko vreme, kako ga dozivljavas? kroz sta ste sve prosli zajedno, koliko ste zaista bliski?
ako su odgovori pozitivni, predji preko ovog i daj mu sansu... oprosti mu i ne pominji mu vise to sto je bilo, ali svakako naglasi i podvuci da dajes sansu vama zbog svega sto je bilo i sto jeste medju vama, i da drugi put neces preci preko tako neceg.. tako bih barem ja u toj situaciji  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znam ja ljudi da je bilo seksa,znam sta sam procitala:"Dolazis li?","Krenuo sam,cekaj me","Krenuo sam,naostri se","Cekam,cekam,cekam" pa kad je napisala da valjda nemoze da dodje tu noc,on pise"Nemoj da diras pic...u nocas i lepo spavaj"-e tu sam dobila nervni slom... Smile.Cim ga pogledam,zamisljam ga sa drugom.Ma,kako je mogao?Da li biste se vi razveli na mom mestu,ozbiljno???
zaboga ljudi, nije ona ni opsesivno ljubomorna, nije ni umislila ni izmislila, stvar je sasvim očigledna. jedino te galata ne razumem, zašto tražiš da ti prizna kad znaš da nikada neće jer drugih , konkretnijih dokaza nemaš? neće ti priznati! i šta imaš od tog priznanja, ovo što si videla je sasvim dovoljno! ostavi ga, nemate nikakvu budućnost. izgleda da ti nemaš snage da odeš od njega, da ti je bio veliki oslonac i podrška pa da sad ne naš kako bi sama? čovek se na sve navikne, preguraćeš
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Priznao je.Devojka je prisla da vidi jahtu,pitala da li moze da udje.Kaze,bilo mu je dosadno a ona je bila malo slobodna pa mu je dobro doslo da se zezaju,da prodje vreme.Otisli su par puta na pice u kazec u marini  i bila je takva lujka da je mogao da joj salje svakakve poruke.Otisla je kuci posle1,5 dana.Kazem mu da mi je sada apsolutno sve jedno da li je bilo seksa ili ne jer ako nije,znaci da je to bio samo splet okolnosti pa nije.Kune se da nije,valjda mu je blam da mi kaze otvoreno...ma vise je nebitno.Mnogo,mnogo mi je lakse sto znam istinu a sigurna sam da je sve istina osim da nije bilo seksa.Toliko smo vec zajedno da ga znam kada laze.I sada sam prazna,neznam sta da mislim...Koliko li ce mu puta opet biti dosadno??? Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2007, 15:22:41 od galata »
IP sačuvana
social share
Bogu fala sto sam Lala...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Секса је сигурно било осим ако није шоња, а према твом писању, није шоња, али нисам ни очекивао да ће признати.

Такође сам сигуран да ће, када год му се укаже прилика, креснути нешто са стране што је, такође, нормално.

Најбитније од свега је то што он воли своју породицу и никако није спреман да је жртвује заради друге женке тако да га не треба контролисати, пратити, претресати, брљати по телефону ..............  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na pitanje "Koliko li ce mu puta opet biti dosadno???", niko od nas ne moze tacno da ti odgovori, ne bi mogao ni on. U svakom slucaju, postoje dve mogucnosti: da mu vise nikada ne bude "dosadno" na taj nacin, ili da ce se "dosada" ponoviti. Jedino ti preostaje da sednes i dobro razmislis o svemu, prvenstveno da li ces mu oprostiti to sto se dogodilo, ili neces... Procitala si razna misljenja/savete. Ti si ta koja donosi konacnu odluku.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
@Oblachak

Мислим да грешиш. Нема шта да се одлучује или прашта. Све је јасно. Да није брљала по његовом телефону до свега овога не би дошло.

У целој овој причи он се понаша као сваки нормалан мужјак. Ја мислим да је она погрешила и да треба да му се извини.

Уколико међу њима има љубави, једино решење је остати заједно уз пуно поверење.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Davidovac, ne bih rekla da gresim Smile

Slazem se da nije trebala da "izaziva sudbinu" citajuci njegove poruke, jer... "ono sto ne znamo, ne moze da nas boli", zar ne? Smile Tacno je i to da je nastao haos i da mozda nije trebala da nastupi kako jeste, ali je definitivno ona ta koja je povredjena/izneverena i ona je ta koja zaista mora da odluci da li ce mu oprostiti taj "izlet". Ne kazem da treba da rastura brak zbog toga, ali da se ona njemu izvinjava...?! Mislim... xa xa xa  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:27:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.