Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 21:32:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto muškarci vole zloće  (Pročitano 26002 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moram priznati da si donekle i u pravu...samo sto je to ona druga strana medalje na kojoj se nalaze emotivno nezreli i nesigurni muskarci, a cini mi se da su takvi i uzeti za temu.
Sto je najgore u celoj prici, svi muskarci su stavljeni u isti kos.

Citat
jadnicak se u medjuvremenu zapetljo kao pile u kucine
Jadnicak...prava rec. U kojoj normalnoj vezi se neko oseca kao jadnicak?
Meni takve jesu bile interesantne, ali zna se za sta....Za brak sigurno ne. Smile

Ne mora da znaci da je emotivno nezreo i nesiguran ukoliko mu se "dogodi" takva situacija. "Jadnicak" sam upotrebila kao posmatrac sa strane Smile daleko od toga da sam mislila da ce se u vezi osecati kao jadnicak.
Ne mora ni "zloca" uvek da bude losa, odnosno ona koju muskarac ne bi pozeleo za "do kraja zivota" Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia the best
Citat
Za brak sigurno ne
daklem zloce se ne mogu udati Smile 
procitavsi tekst ne vidim u cemu je lose biti zloca...cak sta vise... naravno da devojka treba drzati do sebe i da ne treba udovoljavati stalno muskarcu do kojoj joj je stalo... to i jeste najbolja taktika.

citajuci neke komentare najpre sam pomislila da je ''zloca'' - devojka za jedno vece, koja nije za brak... ali ocito tema krenula na drugu stranu...

cesto se spominje ta rec ''devojka za jedno vece'' i devojka '' za koju se treba pomuciti''.. moram naglasiti da devojka koja je jednom muskarcu bila vazna i vredna truda, nekom drugom je najverovatnije posluzila ''za jedno vece'' .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ni ja ne smatram da je "zloca" devojka za jedno vece.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
А, не...моја добра пријатељица се веома фино удомила, аза њу се може рећи да је зло које хода на две ноге.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Tekst i jeste napisan tako da se moze tumaciti na vise nacina.
Ja se slazem sa Liv, i dodajem da je delo krajnje feminizirano i bajkovito.
Ima odredjenih crta realnosti i istine, ali su stavljene u pogresan kontekst.

Da vrcomm sve može da se tumači na više načina... Ako neko hoda na 2-3m rastojanja od tebe, nećeš to isto da protumačiš ako si paranoidni šizofreničar i ako nisi, ne? Ja i jesam kritikovao njeno viđenje teksta, jer sam smatrao da je previše ekstremno (sa opisima koje je navodila), a kontradiktorno je to što si se ti (koji ovde stalno pozivaš na toleranciju) složio sa njom. Naročito imajući u vidu tvoju poslednju rečenicu u ovom postu... ali izgleda da i ti ne čitaš...

A što se tiče "stavljanja u isti koš", kod izvlačenja nekih generalnih zaključaka mora se preći preko pojedinačnih slučajeva... I što je najbitnije, da bi mogao neko da da bilo kakvo značajnije mišljenje o nekoj temi, trebalo bi da se izdigne iznad ličnih stavova/iskustava (sto ti i livingston očigledno ne praktikujete, jer su vam svi odgovori - ja sam ovakva/ovakav... ja imam uspeh kod muškaraca...) koji su u celoj diskusiji krajnje nebitni.
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
А, не...моја добра пријатељица се веома фино удомила, аза њу се може рећи да је зло које хода на две ноге.

A koliko dugo ce da ostane tako (fino udomljena Smile ), s obzirom da je mala djavolica... to cemo jos da vidimo... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
"Jadnicak" sam upotrebila kao posmatrac sa strane
to samo znaci da ga drugi tretiraju kao jadnicka i podsmevaju se njegovoj "dogodovstini"...  Smile
Uzas, u svakom slucaju...
Oblacak, da se razumemo...oboje znamo da si ti klasican prototip "zloce", te da subjektivno pristupas temi...  Smile
Priznaj da si se pronasla u njoj Smile

Citat
Za brak sigurno ne
daklem zloce se ne mogu udati Smile  
procitavsi tekst ne vidim u cemu je lose biti zloca...cak sta vise... naravno da devojka treba drzati do sebe i da ne treba udovoljavati stalno muskarcu do kojoj joj je stalo... to i jeste najbolja taktika.

citajuci neke komentare najpre sam pomislila da je ''zloca'' - devojka za jedno vece, koja nije za brak... ali ocito tema krenula na drugu stranu...

cesto se spominje ta rec ''devojka za jedno vece'' i devojka '' za koju se treba pomuciti''.. moram naglasiti da devojka koja je jednom muskarcu bila vazna i vredna truda, nekom drugom je najverovatnije posluzila ''za jedno vece'' .
Rekoh da je ja ne bih zenio, pacijenata sigurno ima...sta vise (bez "cak")  Smile

Citat
Da znate kojim putem je knjiga otisla, znali biste da je sledece delo doticne spisateljice "Zasto muskarci ZENE zloce"...

I nemoj i ti da me nerviras, jer koliko god se trudila, jednostavno nisi takav tip zene (za razliku od Oblachka)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ти изгледа уопште ниси ни покушао да разумеш оно што сам написала.
Не само да сам критиковала текст, већ и оне који су "злоће" у свакодневном животу и партнерским односима.
Моји наводи нису ни најмање екстремни, осврни се око себе, људи то раде једни другима.

A koliko dugo ce da ostane tako (fino udomljena Smile ), s obzirom da je mala djavolica... to cemo jos da vidimo... Smile

Не знам, Паки, већ 10 година су у браку и 3 деце, па видећмо....
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
drustvance ... zamolicu vas da se drzite teme, bez prozivki i ostrijih slovca  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Не знам, Паки, већ 10 година су у браку и 3 деце, па видећмо....
Pa onda i nije toliki zloca

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 21:32:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.