Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto muskarci nemaju hrabrosti da pridju devojci?  (Pročitano 85045 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Prestanite da skrecete od teme, da me ne prinudite da brisem postove. Prepucavajte se privatnim porukama!!!
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Što se mene tiče, briši ih... Nego, frajeri često ustuknu da priđu ribi, zato što misle da moraju da imaju neku super-bajkovitu priču kao prilaz i onda se plaše da izađu na "ispit". Razmišljaju, možda se nisu dobro pripremili? A, tu je ponekad i loša gluma, uloga "ledene kraljice", koja odgovara sa DA ili NE , vrlo nezainteresovano, neprijatnog stava...itd. Kad provališ da te ta ista riba gleda celo veče a znaš da nisi totalni kreten da napraviš totalnu glupost u prve dve rečenice, onda je pitanje- zašto se devojke boje da im muškarci priđu? Naravno, ne generalizujem..ali, dešava se često... mislim, realno...ako startuješ 10 riba, u proseku možeš da smuvaš 3. A posle prve ispale, nije ti baš do skakanja s jedne na drugu, smoriš se, uglavnom u slučaju da ona bude mulac..Kad startuješ lepoticu koja ume da se ponaša i kad te iskašira ti si i dalje ok. Drago ti je što si prišao...To su uzajamni odnosi, girls and boys...nije to jednostrano...
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@vater....lici mi na ono....od pozadi Smile

moguce Smile Smile

Što se mene tiče, briši ih... Nego, frajeri često ustuknu da priđu ribi, zato što misle da moraju da imaju neku super-bajkovitu priču kao prilaz i onda se plaše da izađu na "ispit". Razmišljaju, možda se nisu dobro pripremili? A, tu je ponekad i loša gluma, uloga "ledene kraljice", koja odgovara sa DA ili NE , vrlo nezainteresovano, neprijatnog stava...itd. Kad provališ da te ta ista riba gleda celo veče a znaš da nisi totalni kreten da napraviš totalnu glupost u prve dve rečenice, onda je pitanje- zašto se devojke boje da im muškarci priđu? Naravno, ne generalizujem..ali, dešava se često... mislim, realno...ako startuješ 10 riba, u proseku možeš da smuvaš 3. A posle prve ispale, nije ti baš do skakanja s jedne na drugu, smoriš se, uglavnom u slučaju da ona bude mulac..Kad startuješ lepoticu koja ume da se ponaša i kad te iskašira ti si i dalje ok. Drago ti je što si prišao...To su uzajamni odnosi, girls and boys...nije to jednostrano...

meni to lichi na prichu iz bajke i drago mi je ako ti imash bash takva iskustva, ali mislim da je sve malo malo drugachije a to malo menja sve u srzi "problema" Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
cekamo nekoga originalnog  Smile

A ja necu da se pojavim. Pa ti vidi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ma, ljudi, ja ovde ne trazim istinu, znam šta znam, niko ne mora da se složi.. Ali, poenta "originalnosti" je nekad samo ženska priča. Nekad se traži originalnost, ali mi je smešno kad čujem neke devojke koje poznajem i koje su definitivno tupe,dosadne i nepismene a traže originalnost.?? Drugo, kako sandra unapred zna da li je neko originalan? Npr. meni to prebacuje a ne zna ni ko sam, kakvu priču imam, kako izgledam niti bilo šta drugo... Ja mislim na rezervisanost kao predrasudu, od samog početka, možda dok još neko nije ni otvorio usta... Ja lično, ribama nisam prilazio, kad se nisam osećao kreativno, i nisam imao spontanu priču, jer naučene, nabubane priče "staaarih šmekera" i mene teraju na bljuvanje a kamo li žene. Treće, kad riba odlepi(veselo veče), dešava se da te zbuni koliko je "neoriginalna " pa te bahato savata a ne priča ti pre toga bajke za laku noć. A da li je pitanje, ova tema, potraga da se otkrije razlog zašto muškarci ne prilaze devojkama, pa one ostaju bez partnera ili zašto ih lišavaju flerta koji ih toliko hrani. Ono, iznervirao me danas dečko pa mi treba malo flerta, da se podignem psihički...Think bout it
      i molim devoke da ne tripuju ovo kao napad na njih,ja pričam o slučajevima, svi smo mi ljudi- ima krelaca među muškarcima kao što ih ima među ženama.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Off je obrisan!
IP sačuvana
social share

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Drago mi je što za razliku od mene nenormalnog, postoje zdravi sportisti kao vaterpolista...Živeo, brate moj... Izvini ako sam te osujetio sa onim totalno odokativnim3 od 10...max i što ti je to bajka.Ali, stvar je u tome što možda prođe mesec dana od 1. do 10. starta Tako sam ja to ocenio, bolje da nisam jer ima onih koji će da prozivaju druge nenormalnima i da imaju 13 godina a da se dodvoravaju ženskim članovima foruma po najljigavijem principu : Ja te razumem, on je kreten...patetic...
Elem, poenta moje priče je vrlo prosta: Ako pričamo o nekoj "ozbiljnoj" vezi (mada i bilo kakvoj drugoj), mnogo se češće ljudi spoje preko prijatelja, upoznao nas ovaj, onaj...nego startom u gradu.. Bar mnogi to kažu. Nema mnogo motivacije..E sad, ja imam 28 godina, tako da ne pričam o onim lepim, nevinim "pokušajima" starta gde je dovaljan razlog što ti se ona sviđa da srce počne da lupa i da se kočiš... A to je, jednostavno...nemam odgovor... TREMA pred nešto vrlo bitno, veliko...to je to valjda...
« Poslednja izmena: 20. Apr 2007, 21:26:34 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
 Smile

won't happen again Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
pravi balkanski macho  Smile

Nisam macho niti sebe smatram takvom osobom,niti mislim da sam faca i glavni...veoma sam smiren i dobar.Ponovo kazem,da mi devojku muva neko na moje oci a zna da ima decka,ma moze to da bude i Predsednik Drzave,zakacio bih se s' njim.Cesarice pogresno si protumacila moj odgovor...ali nema veze Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.