Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto muskarci nemaju hrabrosti da pridju devojci?  (Pročitano 85082 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Meni je nedavno jedan mladic poneo kese iz prodavnice. Bas je bio simpatican. Usput je ubacio svoju vizitku u mandarine. Slatko.
hahaha xtra..al nije bas morao u mandarine Smile Smile

na sta je on mutavo rekao "hvala"...to je bilo bas previse... Smile
Pa dobro, sta je trebalo da kaze nego "hvala"
fokusirao si se na najmanje bitan deo posta
pa dobro ti si napisala da je to bilo previse Smile
to je bio samo slag na kraju  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
na sta je on mutavo rekao "hvala"...to je bilo bas previse... Smile

Pa dobro, sta je trebalo da kaze nego "hvala"
fokusirao si se na najmanje bitan deo posta
Eto, neko me pretekao, ali i ja kazem, tu ti je bila prekretnica njegovo "hvala" a ovdje smo da utvrdimo razloge "zasto muskarci..."
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

It's my life and it's now or never

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 656
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Nisam musko,ali cu ipak odgovoriti.Mislim da muskarci redje prilaze devojkama oko kojih moraju malo vise da se potrude.A mozda se samo boje odbijanja.
IP sačuvana
social share
Dosadan dan, padam u san, motam pedale nevidljive... Smiley)))
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

uživaj u životu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 1979
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
mob
Nokia 6070
to smo potvrdili...i oni su to sami priznali. to je razlog
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
cao ivo...  Smile da ti pridjem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
iskrenost i spontanost tebi nije seksi i simpatična?

Ако је неко миран, неупадљив и ћутљив, а с друге стране, са друштвом "не престаје да прича", без тумачења таквог наступа, не знам где си ту препознала искреност и спонтаност...

a da,primjetila sam da si ti samouvjeren i siguran u sebe Smile

(ovo je,mislim...naravno kompliment.pošto vidim ih skupljaš. Smile)

Од неистомишљеника да... што смо ја и ти одједном на различитим странама? Smile

očigledno nismo ciljna  grupa jedno drugom Smile
mada,to i nije razlog da se pobjegne od komunikacije sa nekim.

znaš...dule,
iskrenost i spontanost je osjećati,a i umijeti pokazati da si zbunjen pred osobom koja te obuzima.i opet nema ništa normalnije nego osjećati,i vidjeti da neko osjeća,zbunjenost i "blagu" pometnju kada govorimo i dodirujemo se sa osobom koja nas "pomjera".

ima ljudi koji tu "pomjerenost" i "pometenost" umiju sakriti iza mačo stila ili potpuno,što ne mora da bude i loše,potpuno blokiraju ili zamaskiraju da je i uguše.često je i nema.

ali ja dule...nalazim da je seksi,simpatično i ohrabrajuće,kada vidim da je neko toliko ushićem sa mnom(da i ne liči na sebe)...a opet živ,prirodan...jer potpuno je prirodno ne biti isti kada nismo ushićeni sa nekim i onda kada jesmo.

znaš,moji prijatelji bi se iznenadili kada bi mogli da prisustvuju kada ja pustim da emocije prema muškarcu prednjače  naspram moje urođene verbalnosti i sigurnosti.
to ne znači da sam ja drugačija i da lažem,to znači da su emocije prema nekom toliko jake i iskrene...da me i čine drugačijom.

ako to nije iskrenost i prije svega lijepo,ja onda nemam pojma šta je.

nismo isti kada volimo i kada ne volimo,kada želimo i kada ne želimo.

i duliša,
nismo ja i ti na istim stranama.mada,ne kažem da se ne može uživati u tome što nismo Smile

« Poslednja izmena: 19. Apr 2007, 01:36:17 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Meni je nedavno jedan mladic poneo kese iz prodavnice. Bas je bio simpatican. Usput je ubacio svoju vizitku u mandarine. Slatko.

i shta je dalje bilo Smile (izede me radoznalost Smile) ... jel' pokushao da te zavede ili je hteo da ti uvali polovne auto-delove  Smile Smile  ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
    Iako imam cetrdesetak godina osecam se mladim u odnosu na Vas stvarno mlade .
    Jedno ne mogu da shvatim u danasnje vreme - slika koju cesto vidjam po kaficima- mladi sede u glavnom za jednim stolom musko drustvo za drugim zensko, retkost je da sede zajedno osim ako nisu u semi. I umesto da se smekaju , da se nabacuju jedni drugima, da sede za istim stolom- bleje, pisu  SMS poruke i sl. Pa ne mogu da verujem da nemaju  sta jedni drugima da kazu. Ne shvatam kako se smuvaju onda   -    mozda SMS- jer su zaboravili da pricaju. I tako prolaze im dani, kradu ih od sebe najvise a meni i mom drustvu dodje prosto zao steo nemamo njihove godine pa da ih pozovemo ( zenske koje se prosto sa golisavim stomacicima i dekolteima nude na posluzavniku ) za sto i da krenemo  u osvajanje.
Uozbiljite se bre, zivot je kratak pogotovu na brzinu kojom se danas zivi.
Nije tesko prici, hemija se vidi i oseti ali treba je pravilono trositi a ne bacati uzalud.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bukvalno se slazem sa tobom da je to tako kao sto si opisao, ali zasto...?
licno priznajem da je tako najcesce i sa mojim drustvom, sami kao duhovi, a devojke cekaju.
ja licno prilazim i ne plasim se odbijanja, na koje najcesce naidjem, samo imam problem sto ne prilazim svakoj devojci, vec po nekim kriterijumima i ukusu...
nimalo nije manji problem to sto devojke same ne preuzimaju inicijativu, zasto one ne pridju muskarcima???
mislim da je to globalni problem svih nas, i da tako ne bi trebalo da bude, jer bi nam sigurno bilo bolje da se "mesamo".
moje misljenje je da smo svi nekako postali stidljivi, i neznam zasto, ali nekako kao da je sramota da neko nekog odbije. meni to licno ne smeta, bilo da nisam toj devojci po ukusu, bilo da je udata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
Slazem se...kao sto rekoh,moja je mene ispalila 3 puta pre nego sto smo se smuvali,a vremenski je to bilo.....7 meseci....Samo treba biti uporan......A da,u vezi smo vec 2 godine i 6 meseci...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.34 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.