Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto muskarci nemaju hrabrosti da pridju devojci?  (Pročitano 84678 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ženska te gleda kao gladna mačka, ali avaj ne želi da kvari ozbiljnu vezu koja bi trebala da postane budući brak i ako startuješ odbiće te (sa uzdahom žaljenja) Mnoge smo i mnogo voleli, ali ipak postoji ono vernost u vezi, kao i obziri da ne muvaš ženske svojih prijatelja. Nije svako ženski mazni pogled istovremeno pristajanje na šemu, niti je svaka "slučajno" zadignuta suknja dozvola za sex.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
a meni molim te objasni zašto si takav cinik i zašto ti ne prilaziš ili prilaziš ženama?

nisam cinik realan sam,a i ovo vam je prilika da vidite da nije bas sve tako kako vi mislite da jeste,kada kazem vi mislim na zenski deo populacije koji ne zeli "sponzore",vec iskrenu ljubav,nije vazno da li ja mislim da je takva ljubav moguca u danasnje vreme,ja postujem sto ti verujes u tako nesto,da i ja prilzim devojkama ali to nije bas sasvim "na slepo" uglavnom se dobar deo toga zna unapred,mislim da sam bio jasan....

"nije sramota biti siromasan i gladan,ali nije ni cast.."

Šta bi ovo trebalo da znači!? Siromašnima je zakonom zabranjen sex, tjah! Koliko ima sirotih momaka, pa otprilike toliko ima i sirotih devojaka, koje su mlade, zgodne i željne ljubavi i sexa. Ja nikad nisam bio pri velikim parama, da ženske fasciniram super-skupim autom i slično a imao sam ženske različitog socijalnog statusa, ako na to već gledamo kao uslov za muško-zenski kontakt. Druga su priča liksuzne prostitutke koje puno kostaju, ali je to već druga tema. Naši stari kojima je plast sena bio dovoljan, sad bez sobe u Hayatu ne može da im se digne, to su već traumatizovane ličnosti.

nisam hteo da provociram niti bilo sta slicno,samo mislim da ti postovi imaju manjak "relnog" a visak "teorijskog" i da to tako u realnom svetu ne funkcionise,mislim da si i previse ostrascen pa ne bih da pogorsavam,pricacemo kad se malo ohladis...

Siromasni su uvek upraznjavali vise sexa od bogatih...

jer se to maze na hleb???

Smile al' ste se raspisali Smile

ovo je shto je sesirchis napisala je bitno da svaka devojka zna

Citat
ta doza nesigurnosti koju imamo kada se radi o osobama za koje mislimo da su idealne za nas,
zna biti i simpatična...kada je u malim i jedva primjetnim nagovještajima.
to vas nekako i opusti i bude vam kompliment.
znate da pred vama ipak stoji normalan momak,
a ne neki seksualni predator koji je i pritom folirant,jer se često ispostavi da količina drske samouvjerenosti nije srazmjerna seksualnom umjeću Smile.
o emocijama...neću ni da govorim.
malo je verovatno da onaj ko vam prilazi 100% samouvereno ima iskrene namere prema vama,tj da mu se ozbiljno svidjate.verovatnije je da ste samo brojka za popunjavanje danashnje kvote - 10 startujem - 7 me iskulira - sa tri udjem u neku prichu - a jednu od te tri kresnem.Tuzno ali to prolazi kao shto je Imaginelo chini mi se opisao.

Zenski signali...neshto moze da se nauchi,tj. prepozna ali nikada ne mozesh da budesh siguran,i signali nisu nikakva garancija da necesh biti iskuliran.Ipak jedan mali savet za potencijalne shvalere Smile Smile - nikad nemoj da startujesh ribu koja tebe nije snimila pre toga ,preciznije recheno -koja ti nije dala do znanja da te je snimila(snimila te svaka,imaju zastrashujuci periferni vid + ceo zivot vezbaju da vide a ne budu vidjene Smile )Ako je iznenadish startom shanse za uspeh su ti 0,01 %.

prizemljeno i realno kao i uvek,zakljucak,decko je normalan i nema predrasuda,ne mrzi sebe do podne,a od podne ceo svet,sledi,postoji mogucnost da nauci nesto kroz iskustva drugih,pozitivno i dobro za tebe arlekin

@ inicio

Rodjace, uslovni refleks nema veze sa Pasterom, vec sa Pavlovim, zato se i zove Pavlovljev eksperiment.

A sto se tice ove rasprave. Mnogo ste se svi istripovali, i to sto pricate nema veze sa realnoscu, koja je u velikoj meri normalna. Cast izuzecima, nisam ih popisivao. Smile

lapsus,hvala sto si me ispravio

koja je to realnost,budi ljubazan pa napisti kako ona izgleda,da ne pisem ja posto cu da ispadnem ovakav ili onakav....
« Poslednja izmena: 08. Jan 2007, 14:18:24 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Realnost je ta da devojke daju signale, momci se na to i ne obziru vec pridju onoj koja ih je privukla na ovaj ili onaj nacin. Poenta je da momci prilaze ... ali cim se pojavi neka nezadovoljna, ospe paljbu po muskom rodu.

Stvari su proste a vi ste se raspisali o socioloskom aspektu seksualnih odnosa, dopaminu, endorfinu, kortizolu, estrogenu, testosteronu ... bla, bla, bla. O tim supsatancama ni biohemicari ne znaju bas mnogo.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Realnost je ta da devojke daju signale, momci se na to i ne obziru vec pridju onoj koja ih je privukla na ovaj ili onaj nacin. Poenta je da momci prilaze ... ali cim se pojavi neka nezadovoljna, ospe paljbu po muskom rodu.

Stvari su proste a vi ste se raspisali o socioloskom aspektu seksualnih odnosa, dopaminu, endorfinu, kortizolu, estrogenu, testosteronu ... bla, bla, bla. O tim supsatancama ni biohemicari ne znaju bas mnogo.

hvala sto si rekao istinu
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Мислим да мушкарци не прилазе девојкама од којих, (по њиховом сопственој процени или предрасуди) имају велике шансе да буду одбијени.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Zato je najbolje prici sa pricom da to i nije start, vec nesto sasvim drugo... Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Право да ти кажем, на жалост, моје искуство по питању интересантних прилазака је веома оскудно.
IP sačuvana
social share

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ženska te gleda kao gladna mačka, ali avaj ne želi da kvari ozbiljnu vezu koja bi trebala da postane budući brak i ako startuješ odbiće te (sa uzdahom žaljenja) Mnoge smo i mnogo voleli, ali ipak postoji ono vernost u vezi, kao i obziri da ne muvaš ženske svojih prijatelja. Nije svako ženski mazni pogled istovremeno pristajanje na šemu, niti je svaka "slučajno" zadignuta suknja dozvola za sex.
slično se dešava i kad žensko priđe.
i hvala bogu da je tako, znači da imamo još tragova ljudskog u sebi,
bez obzira na ovo što inicio priča (ništa lično, poštujem tvoj stav ali se ne slažem sa njim)

Zato je najbolje prici sa pricom da to i nije start, vec nesto sasvim drugo... Smile
folirantu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@iva...

Ajd sad ti pricaj "prijateljski" s njim nakon ove izjave Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Женска интуиција и у таквој врсти приче лако препозна праве мотиве....тако да, не брините!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.