Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 23:22:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 317 318 320 321 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1138165 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
hohoho...ovaj koktel mi se svidja.  Smile
zamena teza + dobra stara "americki narod je fin,samo im je vlast zla" prica...  Smile

ja sam vec ovde zilion puta pricao o navici pojedinih naroda,pogotovu Srba,da gaje kojekakve blesave iluzije da je americki narod u stvari (vecinski) super,da su ljudi tamo fini i tolerantni prema celom svetu,nego,eto,imaju nevaljalu vlast,pa ispadnu losi.

zivis u iluziji,covece.  Smile

to sto vecina njih,kada bi ih pitao sta misle o nekoj drzavi poput Srbije,ne bi znala sta da kaze,ili bi rekli da su neutralni,to druze ne znaci da nas oni vole.to ili znaci da nemaju pojma ni na kom je kontinentu to,ili da su nas pobrkali sa nekom drugom drzavom.  Smile

posto sam vec zilion puta pisao o tome,ne pada mi na pamet,pogotovu ne zbog tebe,da sad opet gubim vreme na to,pa cu samo jos jednom ponoviti-ljudi,okanite se blesavih teorija o dobrom narodu,a losoj vlasti u Americi.to su uglavnom sve slicna sovinisticka govna.neki mozda ne bi pobili nas,jer ne znaju gde se nalazimo,ili imaju poreklo odavde,al bi zato rado pobili neke druge nevine narode.sto mu opet dodje na isto,tj. poenta je opet ista,da su sovinisticka agresivna govna koje boli kurac za ceo svet.

i,kao sto sam pricao to,pricao sam i odakle mi takav zakljucak.prvo,na osnovu toga sto sam licno bio tamo 3 puta,drugo sto sam imao priliku licno da vidim njihov metalitet,i to cak u razgovoru sa jednim mladjim rodjakom koji zivi onde,i koji ima potpuno drugacije stavove o nekim stvarima od svog oca i ostatka starije rodbine,koja se nije rodila tamo,vec otisla pre par decenija.

manite se tih blesavih iluzija.ko ne veruje,neka ode tamo,nek objasni sta je i gde je Srbija,pa ce videti sta ko misli o nama.bice dobro ako ispitanici uopste uspeju da nas razlikuju od Varvara.  Smile

sta sad,ja treba da budem zahvalan nekim ljudima odande koji ne bi da nas uniste?  Smile
uuu,e,hvala vam puno,super ste.
a to sto bi sprzili pola Azije,Afrike,pa cak i Evrope,i isisali svima ostalim krv,to nije bitno,ili sta...?  Smile

da volim nekoga i budem mu zahvalan sto je posle godina mucenja ostavio mene na miru?  Smile ili sto mozda mene sad ne dira,a ostatku sveta sisa krv?  Smile i ja sad njemu treba da budem zahvalan,i protumacim to kao nekakvu ljubav,toleranciju...?  Smile kako da ne.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2010, 19:14:48 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Aleks sada već potvrđuješ teoriju da pamet i bogatsvo ne idu uvek zajedno. Koda neko kaže da mrzi Ameriku, zna se da se to odnosi na državu, političare, vojsku, uopšte sve što personifikuje golu surovu silu. Ameruku mrzi bar dve tećine ljudi na planeti, a za to ima podosta razloga. Zar mi Iračani, Avganistanci, treba da umiremo od sreće kada nam neko spomene Ameriku. Dokle god sam živ neću zaboraviti 1999 godinu i bombardobvanje Srbije.Da je Amerika vredna ljubavi ne bi izazivala ovakvu nestabilnost , kao što čini sa Srbijom. E moj Aleks , mućni ćupom , nije ptica sve što leti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
narod je samo delimicno kriv,jer ih je vlast svih ovih decenija toliko otupela,a toliko im paranoje,besa,mrznje i sovinizma usadila u one suplje lobanje,da oni u svemu vide neprijatelja,ljubomoru,opasnost...a u svakom potezu svoje vlade vide "rat protiv terorizma","oslobadjanje",i slicno...

ali,molim lepo-jel taj isti,ko kurac glupi narod,odabrao tu vlast?jeste.
jel mi danas zivimo u 21. veku,gde samo uz par tastera covek moze da sazna sta god ga zanima o bilo cemu? zivimo.
jel nas istorija uci da se u stvari gotovo svaki rat vodio radi pljacke? da.
itd,itd,da ne duzim mnogo...

jel danas moguce samo uz par kliktaja misem,malo razmisljanja,i malo volje,za vrlo kratko vreme shvatiti da su svi americki ratovi,aktovi,misije,i uopste-njeno postojanje i istorija,bazirani na pljacki i ubijanju?jeste.

ako danasnji amer,koji zivi mnogo bolje nego mnogi narodi sveta,koji ima pristup brdima informacija i dokaza,ne moze,ili ne zeli da shvati da mu je vlast obicna bagra lopova,ubica,silovatelja,i lazova,onda se taj amer ili pravi blesav,ili je uistinu glup ko kurac,i nema nikakve svrhe na ovoj planeti.

200 jebenih godina oni postoje.
200 jebenih godina oni sisaju krv drugima.
ako neko cak ni posle cele ljudske istorije,ili barem posle 200 godina americkog sejanja zla,ne moze,ili ne zeli da shvati da njegova drzava NIJE uvek u pravu,da njegova vlast unistava ostatak sveta,molim lepo,gospodo,tog ili boli kurac,ili je ipak postao nesposoban cak i za osnovne logicke operacije.a ja,pravo da vam kazem,ne vidim sta ce covecanstvu takvi slucajevi.takvi slucajevi su za bolnice i zatvore.
« Poslednja izmena: 23. Okt 2010, 19:27:39 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
...
« Poslednja izmena: 23. Okt 2010, 19:43:36 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Ne prihvatam nikakvu krivicu za dešavanja 1999 godine, jer je čist cinizam da Amerika ima svoje interese u Srbiji. Kao što je i cinizam da je Amerika ta koja odlučuje šta je dobro , a šta zlo.Ja hoću da živim kako ja hoću, zar time ugrožavam građane Njujorka , ili Tokija. Pa oni ne znaju gde je Srbija.
Nije bogatas, jer realno u americi su jeftinije stvari, gomila engleza i to onih iz srednje i siromasne klase ide u ameriku da pazari, slicno kao kod nas ovi sto idu u bugarsku i tursku po robu. Smiley

Jeftine su patike u Americi, a put do Amerike je džaba, a može i stopom.
Majke ti iz koje si ti bajke, neko ko ima para da ode časkom do Amerike da pazari patike, nije bogat?
Ajde porediš one koji idu u Mađarsu, Bugarsku i Ameriku da pazare.

Air max u americi kosta 40 dolara, a u britaniji kosta 100 funti.
Da 40 dolara plus putni troškovi 700 eura. Jeftine patike nema šta. Smile
Niko ne kaže da je Amerika skupa, već da je skupo do nje doći i to mogu samo lovarni ljudi. Ako to ne shvataš, e jbg ne znam, da ti crtam?
« Poslednja izmena: 23. Okt 2010, 19:31:09 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Ne prihvatam nikakvu krivicu za dešavanja 1999 godine, jer je čist cinizam da Amerika ima svoje interese u Srbiji. Kao što je i cinizam da je Amerika ta koja odlučuje šta je dobro , a šta zlo.Ja hoću da živim kako ja hoću, zar time ugrožavam građane Njujorka , ili Tokija. Pa oni ne znaju gde je Srbija.
kamo srece da i prosecan amer razmislja kao ti ili ja...

ali,vidi,kao sto rekoh,kod njih ne ide to tako.kod njih je neko ili "patriota" ili "terorista/ljubomorac".

Bela kuca je uvek u pravu,Amerika je najbolja na svetu,ona oslobadja druge od zla,ona nikada ne ubija neopravdano,a uvek pobedjuje,ona je neunistiva,a sveta.i na svetu je samo ona bitna.

ako si ti(mislim na prosecnog tupavog amera) zaista postao toliki kreten da danas,u 21.veku,verujes u sve to, ILI,postao pak toliko debeo i lenj,da te mrzi cak i da odes do kompjutera,procitas par stranica,upotrebis mozak na svega 2 minuta,i zakljucis da zivis u jednoj fasistickoj tvorevini,koja,aj sto muci ceo svet,nego muci cak i sopstveni narod,onda tebi treba terapija,bato.

zbog takvih debelih,supljoglavih idiota,koji ne umeju ni konzervu piva da otvore bez uputstva,ali su zato krcati paranojom,besom,i najvise-arogancijom,snobizmom i sovinizmom,zbog takvih danas milioni ljudi nemaju krova nad glavom,hrane u stomaku,ili druge osnovne ljudske potrebe.

Americki idioti su ti koji su krivi za Americko divljanje po svetu.krivi jer su ili toliko lenji,ili toliko glupi,ili toliko inertni i sebicni,da upotrebe mozak i shvate sta rade svetu.a njihova vlast samo koristi to i zato i radi sta oce.
i to radi vec 200 godina,i opet nikome to ne dolazi iz dupeta u glavu.
« Poslednja izmena: 23. Okt 2010, 19:40:10 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Jbg Ameri žive na naš račun, znači od pljačke. Malo je nezgodno da sami sebi prizanjud da su banditi i pljačkaši.
« Poslednja izmena: 23. Okt 2010, 19:41:15 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Mozda se zbog ovakvih .. vrednosti .. kod nekih likova  javlja ljubav prema  SAD  ?  Smile

Nevada's first legal male prostitute compares himself to Rosa Parks  Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2010, 19:42:37 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Nije bogatas, jer realno u americi su jeftinije stvari, gomila engleza i to onih iz srednje i siromasne klase ide u ameriku da pazari, slicno kao kod nas ovi sto idu u bugarsku i tursku po robu. Smiley

Jeftine su patike u Americi, a put do Amerike je džaba, a može i stopom.
Majke ti iz koje si ti bajke, neko ko ima para da ode časkom do Amerike da pazari patike, nije bogat?
Ajde porediš one koji idu u Mađarsu, Bugarsku i Ameriku da pazare.

Air max u americi kosta 40 dolara, a u britaniji kosta 100 funti. 1 primer, a o tehnologiji da ne prica, ovi nasi sto odu kupe po dva lap topa.

U americi ti najjeftiniji model porsea kosta 30 -35 000 dolara au evropi preko 45 000 evra.

Ja mislim da je Engleska najskuplja u svetu.

A i bilo je na vestima, mnogi englezi su isli u NY da pazare.

Nisam ja ispao iz bajke nego ti nisi obaveste.

A sto se tice avionske karte jeftiniji je ici preko americkih kompanija koje opet nisu skupe za srednji stalez u engleskoj.

Odu bez icega, bez kofera, kupe u NY kofer i nakupuju od odece do tehnologije.

Evo ti sa povratnom kartom od Londona do New Yorka.  279 £

Jel ti sada jasnije Perudji?
« Poslednja izmena: 23. Okt 2010, 19:43:59 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Jbg Ameri žive na naš račun, znači od pljačke. Malo je nezgodno da sami sebi prizanjud da su banditi i pljačkaši.
normalno,uraditi to bi bilo...razumno,ljudski...inteligentno.  Smile

mnogo je lepse ostati u fotelji,uz porciju velike kofe KFCa,konzervu koka kole,i pratiti visoko-intelektualni program na TVu,koji varira od Jerryja Springera,preko pederskih nazovi-komedija,do najboljeg i najtacnijeg obrazovnog programa-CNNa.i,naravno,napaljeno urlati "God bless America" i salutirati kad god se na ekranu pojave oni njihovi pajaci sa stolnjacima preko kovcega.  Smile

oni u stvari ne treba da se nazivaju "Zemlja slobode",nego "Zemlja(linija) manjeg otpora".to je njihov moto za sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 317 318 320 321 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 23:22:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.