Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 04:20:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 316 317 319 320 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1138646 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Neka odoh ja malo do Njujorka da slusam dobru muziku i uzivam u klopi iz celog sveta
1.ko te drzi?  Smile
Citat
Razocaran sam sa vasim ukusom zena ,od 100 miliona zena u USA i 300 hiljada predivnih srpkinja vi aktivno trazite debele i ruzne socijalne slucajeve ...auuuu mora da ste bosanci.
2.ma,afganistansko-iracko-balkansko-bliskoistocno-bosansko-srpske seljacine.nosimo turbane na glavama i slusamo habibi muziku.  Smile

Citat
Neka Ja cu onako po srpskom kao i u Srbiji lagano ekonomskom klasom ,lep rostilj i lepu klopu ,sa lepom zenom
3.cek,ne kapiram bas najbolje...dva reda iznad,kazes da oces u Njujork,a sad bi natrag u Srbiju?  Smile
Citat
i prodavnice su lepse u Americi

Smile Smile Smile Smile Smile

4.jeli,a sta je sa saobracajnim znakovima?  Smile jesu i oni lepsi? da znam da ako jesu,da se odmah selim tamo.  Smile
Citat
Kosulju i pantalone ili cizme proizvedene u USA mozes da nosis bar 20 godina ako zatreba i bice kao da su juce kupljene a vi samo nastavite da kupujete Kinesku robu imaju oni nivoe kvaliteta za svaki dzep ali nista nije prvoklasno.
5.covece,ti si bas odrastao na Holivudu,a?  Smile
6.alo,genije,shvatas li ti da se sva roba za skoro sve proizvodjace proizvodi u Aziji?
shvatas li ti da su patike kupljene ovde,i patike kupljene u NY iz iste fabrike,iz istog mesta,iz istog grada,iz iste drzave,u Aziji?
7.takodje se varas da samo ovde postoje radnje sa jeftinom/zaplenjenom/falicnom robom.
imas toga i u svojoj voljenoj americi.obidji malo,pa ces videti.  Smile
otidi do prve Kineske cetvrti.otidi do nekog siromasnijeg kvarta.pitaj ih gde kupuju odecu.svi ce te uputiti na kineske prodavnice,komisione,ili radnje sa onim citavim sanducima odece na snizenju,gde ljudi kopaju i traze nesto sto im odgovara. Smile retko ko ce ti reci da ide do 5. avenije da bi sebi kupovao odecu.verovatno zato sto zna da on tamo nema sta da trazi. Smile
Citat
A i Boli me kurac malo za one tamo po dalekom istoku ,ono sto je moglo da se uzme je uzeto i iz Azije i Afrike i Indije ovo sve ostalo sto se desava je nevazno,sve je to samo vrsta vezbekoja ce biti ponovljena opet za par godina...
ti ocigledno ne pratis vesti...
8.vidi,ako nisi znao,tvoji drugari su u Afganu razvili pravi biznis trgovine drogom,a pre samo nekoliko meseci su "otkrili" deo ruda i bogatstava,koje su jos Rusi trazili,ali nisu uspeli da ih sve lociraju,zahvaljujuci angazovanju tvojih drugara i njihovih talibana.
i,da,cak i da ne nadju nista,njima vezba uvek dobro dodje.
9.jos je Hitler propagirao tu doktrinu da vojska,cak i kad bi bio mir,bi morala da nadje sebi neko ratiste,ne bi li ostala u formi.
to upravo rade tvoji drugari.cak i kada iscede ili razore skroz neku drzavu,ostaju u njoj i prave jos sranja,ne bi li sebi napravili jos akcije.
a ti ako to smatras normalnim,svaka ti cast.

10.Da vidim dal bi to smatrao normalnim kada bi tako i Rusija i Kina uzele pa se igrale pikada nuklearnim raketama po tvojoj Zemlji slobode.
pricas kojesta,bre.
Citat
ali ajde bre jer mi gledamo cigane drukcije ko im jebe mater sve bi ih istrebili ,smrde ,prose, skupljaju se po grobljima
11.lupetas opet.cigani su,bar nekad,ovde imali daleko veca prava nego sto meksikanci imaju sada u SADu.da ne pominjem tek crnce.
raspitaj se malo o vremenu dok je jos bila Kraljevina.raspitaj se kolko su ljudi cesto vidjali cigane po gradovima.sta su radili,gde ziveli,kako ziveli...
12.raspitaj se malo.ako imas uopste i gde u toj raspadnutoj neobrazovanoj zemlji.

13. cisto da te podsetim,ta Kraljevina je bila pre 80 godina.  Smile a ti uporedjujes to sa danasnjim stanjem u SADu,kvazi bastionu demokratije i pravde... Smile
Citat
a pored njih bi i siptare samo da se pruzi lepa sansa
ono sto sam rekao za cigane,vazilo je,u manjoj meri,i za Siptare.i oni su ovde radili i ziveli,i niko ih nije dirao.
jesi cuo ti,nesreco,mozda,za park Siptarac na Vracaru?  Smile
Citat
Kosovo ,jel pitam se sto nas nema sa pojasima eksploziva da ginemo za slobodu u Pristini ili tamo negde
14. mozda zato sto...
1. bi tvoji drugari dole izbusili svakog Srbina koji ne bi stao 20 metara pred punkt
2. mi nismo ekstremisticke dileje,pa da se raznosimo eksplozivom,niti se kotimo ko oni koji to rade,pa da mozemo sebi da priustimo to
3. bi usledilo novo bombardovanje Srbije

mozda zato,a?  Smile
Citat
Zasto se ne trebe i uklanjaju u Srbiji kad svi znaju da nam ne misle dobro poput Hrvata.
Cenzus je 2009 -te lepo objavio da smo mi Srbi najomrzeniji narod a najvise od onih koji zive oko nas,
Jebote uspesna drzava federacija se raspala jer niko ne zeli da zivi sa nama i to jos nekima ne ide u glavu.
15.jel ti shvatas sta pises?
alo,genije,ti seres o tome kako nas niko ne voli,a onda pitas zasto ne idemo da koljemo ljude stranih nacionalnosti koji tiho i mirno zive i rade u zemlji? Smile

jel ti razumes kakve gluposti ti pricas????????
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Citat
Sada je klasna podela u celom svetu ali oduvek je nje i bilo neka se niko ne zavarava ,neka bude svima jasno ,nisu svi ljudi jednaki ,neko je vise sposoban neko manje,neko ima bolje kontakte a neko nikakve,neko ima zaledjinu i nasledstvo a neko nema nista ,ima bogatih i siromasnih ,neko ima za lekove neko nema ,
dakle ko ima ima a ko nema ko ga jebe .
16. c,c,c...tolike reci,a samo si jednostavno mogao da kazes-"ja mislim da je amerika vise klase u odnosu na ostatak sveta,a unutar nje,belci su visa klasa u odnosu na ostale.ko nema para,neka crkne!  Smile "
eto,zar nije to bilo jednostavnije?  Smile

17.i,ne brini se,znamo i mi ovde balkansko-afganist.... zatucani Srbi,i ostatak sveta,kakve ste vi fasisticke svinje,ne moras da nam objasnjavas.  Smile
18.celom svetu ste se nasisali krvi,a opet cete rado da pustite bilo kog nesrecnika koji nema para za bolnicu,da umre nasred ulice.  Smile
znamo da ste fasisticke kriminalne svinje. Smile

19.
Jedino je smrt bez ikakvih predrasuda
...pogotovu kada se na horizontu pojavi vasa vojska.

1.Pa niko me ne drzi Ja sam slobodan covek putujem valjda tamo gde  zelim i hocu.

2.U mom kraju u Srbiji se iskljucivo slusa rok i pank ,
ali ako si podlozan poljoprivrednim slagerima to je tvoj licni izbor isto poput tvog ukusa debelih zena.  

3.Ja to nisam rekao,Ja samo idem na odmor do Amerike jer je tamo jeftino i prijatno.

4.Propustio si poentu ,U Americi informacije preko telefona ili na putevima ili nekim delovima grada su zastupljene na jezicima onog naroda koji je tu u vecini.
To je tolerancija i postovanje ,ne vidim da tako nesto postoji u Srbiji  u svakodnevnom zivotu i ako u njoj zivi preko 50 drugih nacija.

5.Rodjen sam ,skolovan i odrastao sam u Srbiji a armiju sam sluzio u Sloveniji i Hrvatskoj.

6.Nigde nisam pomenuo patike gde si se ti prebacio , vec sam samo spomenuo kosulje i pantalone od Americkog proizvodjaca ali mogao bih i da dodam kozne cizme,poslacu ti link ukoliko zelis.

7. Ni to nisam rekao ,vec sam rekao da Kinezi prave robu razlicitih kvaliteta za svaki dzep ali ni onaj najbolji i najskuplji produkt ne moze da se uporedi sa kvalitetom nekih proizvoda nekih domacih proizvodjaca u Americi ,
Jos jednom ,nisam pricao o najkama koje se proizvode i Indiji ili Kini.

8.Nemam nista protiv droga svi se lekovi prave od opijuma pocevsi od aspirina ,a i Milosevic je imao zasadjenu indijsku konoplju pored puta Beograd Zagreb naravno za "industrijske svrhe",a za rude poput Lapis Lazulija koji postoji samo u Afganistanu znam vrlo dobro kupio sam skoro na licitaciji i bivsoj i sadasnjoj suprugi po predivnu plemensku ogrlicu daleko ispod cene volim taj plavi kamen sa prosutim zlatom.

9.Nije Hitler nego Aristotel i koliko znam i nas JNA dok je postojao je bio na istom principu ,do 45 jednom godisnje vezba ili kako smo zvali "placen odmor o drzavnom trosku".

10.Sa obzirom da je prosle godine nestalo 1500 kilograma obogacenog plutonijuma sve zemlje su manje vise u opasnosti ,naravno tu je i 52 nestala nuklearnih bombi ,neko ih ima ,da ja imam jednu verovatno bih je iskoristio u Meki.

11.Mozda su imali na papiru i stari srpski zakonik stiti sve pripadnike druge vere ja sam ga cak i objavio prosle godine na jednoj temi ovog foruma,cinjenica je da u praksi 95% roma nista nisu uspeli da postignu i pored tog zakona.
12.Jos jednom raz
umi sta ti pricam,Ja ne zivim u Americi rekoh ti tamo je vrlo lepo ali jos lepse kad samo ides na odmor ,ljudi previse rade tamo i imaju samo par nedelja godisnjeg odmora ,evropa je mnogo bolja po tom pitanju.

13.Taj zakon o zastiti drugih nacionalnosti i vera postoji jos iz srednjeg veka,a sto se tice crnaca i meksikanaca u Americi danas postoji strasno veliki broj uspesnih ljudi prvo u sportu i u muzici,medicini,prirodnim naukama,dizajnu i modi i u umetnosti, nisam nigde video cigane u Srbiji ni priblizno tom domenu ,jedino mozda nekoj folk muzici S.Bajramovic je mozda bio jedini na tom nivou balkanskog bluza.

14.Kad covek nije spreman da umre za svoja uverenja ili zemlju u kojoj je rodjen i u kojoj je ziveo zbog straha odmogucih posledica ,sta onda to znaci ?

15.To je bilo retoricno pitanje,ironija ,odgovor je nepotreban.
Jer kad vec mrzis toliko Ameriku trebas da znas da oni koji te najvise mrze po javno sprovedenom zvanicnom referendumu se nalaze oko tebe .Definitivno i budi ubedjen razlog za tu mrznju i nepodnosljivost nije tvoje moguce samozrtvovanje.

16.Razlika u klasi u proseku u USA je 80% izmedju najsiromasnijeg i najbogatijeg ,
U Srbiji je ta klasna razlika oko 220 % ili ti je to promaklo?
17.
Fasista Ja ?Veliki ujka predivnom crnom decaku po mami srbinu po tati sa Jamajke,pa vise ce diskriminacije dete da dobije u Srbiji kada bude poceo da dolazi na odmor kad malo poraste ? Napisacu ti post kasnije o mogucoj opravdanoj  mrznji srpskog naroda prema drugim i mogucim razlozima.  

18.Covece tamo gde Ja zivim Bolnica i medicinski troskovi su besplatni i oduvek su bili ,mora da opet mislis na Ameriku slazem se tu sa tobom zdravstveni sistem im je veliko sranje.

19.Ajde keve ti Prestani da Pricas gluposti .
« Poslednja izmena: 23. Okt 2010, 13:10:04 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
"3.Ja to nisam rekao,Ja samo idem na odmor do Amerike jer je tamo jeftino i prijatno"

Znači bogataš. Sada su tvoja razmišljanja potpuno jasna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Citat
2.U mom kraju u Srbiji se iskljucivo slusa rok i pank ,
ali ako si podlozan poljoprivrednim slagerima to je tvoj licni izbor isto poput tvog ukusa debelih zena.
tako je,care! svako ko ne voli ameriku,je obicna zatucana balkansko-afganistansko... seljacina,koja slusa habibi i turbo-folk muziku. Smiley
nego,reci ti meni,da nemas ti nekih problema s monitorom,ili nesto,kada nisi u stanju da citas valjano?  Smile
Citat
4.Propustio si poentu ,U Americi informacije preko telefona ili na putevima ili nekim delovima grada su zastupljene na jezicima onog naroda koji je tu u vecini.
prvo,da,to je zanimljivo iskustvo.pogotovu kada se ukljuci i NSA,koja automatski zapocinje pracenje cim se cuje strani jezik,ili odredjene reci poput "predsednik","oruzje" i slicno...
proveri ako ne verujes.
drugo,i prosli put si prosuo tu pricu o znakovima i infrastrukturi na stranim jezicima.
za odredjene objekte sa stranim recima sam znao,ali nikada nigde nisam video da je na primer,neki saobracajni znak na stranom jeziku tamo,pa ajde molim te prosvetli i pokazi neku sliku,ili makar reci gde si ti to,blago meni,video...? Smile
Citat
To je tolerancija i postovanje ,ne vidim da tako nesto postoji u Srbiji  u svakodnevnom zivotu i ako tamo zivi preko 50 drugih nacija.
ma,tolerancija u picku materinu.  Smile
svaki treci crnac ili u mardelju,ili izlazi iz mardelja,ili na putu za mardelj.  Smile
za Arape to ne vazi,jer retko koji od njih uopste stigne do kopna,nego vecina napravi mali tranzit preko Gvantanama.  Smile
nema sta,tolerancija do jaja...  Smile
nego,reci ti meni,a ko je to po tebi u Srbiji uskracen tog prava,tj-koje jos jezike treba mi da ukljucimo u nas sistem,da bi ti bio srecan?  Smile
Citat
5.Rodjen sam ,skolovan i odrastao sam u Srbiji imam imovinu ,kuce,radnju i restoran u Srbiji.
ali se ponasas i razmisljas ko da si odrastao na Holivudu.
Citat
7. Ni to nisam rekao ,vec sam rekao da Kinezi prave robu razlicitih kvaliteta za svaki dzep ali ni onaj najbolji i najskuplji produkt ne moze da se uporedi sa kvalitetom nekih proizvoda nekih domacih proizvodjaca u Americi
odredjene stvari,cija proizvodnja nije prebacena u Aziju,i dalje imaju jak kvalitet,i tu se slazem.
Citat
8.Nemam nista protiv droga svi se lekovi prave od opijuma pocevsi od aspirina ,a i Milosevic je imao zasadjenu indijsku konoplju pored puta Beograd Zagreb naravno za "industrijske svrhe",a za rude poput Lapis Lazulija koji postoji samo u Afganistanu znam vrlo dobro kupio sam skoro na licitaciji i bivsoj i sadasnjoj suprugi po predivnu plemensku ogrlicu daleko ispod cene volim taj plavi kamen sa prosutim zlatom.
aaa,znaci  po tebi je sasvim ok da ameri upadnu u tudju zemlju,udaljenu 10.000 km od njih,unakaze je,i onda pocnu da gaje drogu i prodaju je po svetu,i sve to pod okriljem "oslobodilacke operacije"?  Smile
Citat
Nije Hitler nego Aristotel
i Hitler,takodje.  Smile
Citat
koliko znam i nas JNA dok je postojao je bio na istom principu ,do 45 jednom godisnje vezba ili kako smo zvali "placen odmor o drzavnom trosku".
stvarno?nisam znao...s kim smo mi to ratovali i koga ugnjetavali izmedju 45' i 90'?  Smile
da nismo mozda i mi isli u  Koreju,Vijetnam,Palestinu,Panamu...?  Smile
Citat
10.Sa obzirom da je prosle godine nestalo 1500 kilograma obogacenog plutonijuma sve zemlje su manje vise u opasnosti
da,s tim sto su najugrozenije one koje se trpaju svuda i koje imaju najvise neprijatelja po svetu.a mislim da se Amerika i NATO najbolje uklapaju u taj profil.  Smile
Citat
da ja imam jednu verovatno bih je iskoristio u Meki.
e,vidis,ja bih u Nju Jorku.  Smile
u stvari,i ne bih.necu ja da prljam ruke zbog govana.pustio bih nekom drugom to zadovoljstvo.nekom od nekoliko stotina miliona ljudi sirom sveta,koji takodje ne mogu da ih smisle.
Citat
11.Mozda su imali na papiru i stari srpski zakonik stiti sve pripadnike druge vere ja sam ga cak i objavio prosle godine na jednoj temi ovog foruma,cinjenica je da u praksi 95% roma nista nisu uspeli da postignu i pored tog zakona.
tacno je da danas Romi imaju jako malo prava i privilegija,ali to je zato sto je vec decenijama takvo raspolozenje prema njima u narodu i na vlasti.
ali je moja poenta da su manjine ovde imale prava i privilegije,jos dok su americke budale u kostimima duhova(KKK) besile crnce po trgovima.
Citat
13.Taj zakon o zastiti drugih nacionalnosti i vera postoji jos iz srednjeg veka,a sto se tice crnaca i meksikanaca u Americi danas postoji strasno veliki broj uspesnih ljudi prvo u sportu i u muzici,medicini,prirodnim naukama,dizajnu i modi i u umetnosti
ali opet moraju da se zaustave i legitimisu cim ih ugleda pandur.  Smile
Citat
Kad covek nije spreman da umre za svoja uverenja ili zemlju u kojoj je rodjen i u kojoj je ziveo zbog straha od mogucih posledica ,sta onda to znaci ?
da je shvatio da je u ratu sa silama koje nikada nece moci da pobedi?(amerima)  Smile
Citat
Jer kad vec mrzis toliko Ameriku trebas da znas da oni koji te najvise mrze po javno sprovedenom zvanicnom referendumu se nalaze oko tebe
navikli smo se mi vec na to... Smile
Citat
16.Razlika u klasi u proseku u USA je 80% izmedju najsiromasnijeg i najbogatijeg ,
U Srbiji je ta klasna razlika oko 220 % ili ti je to promaklo?
desava se to kada zemlja prodje kroz ratove,sankcije,revoucije,gradjanske ratove,i jos se na politickoj sceni nahvataju svakakvi krpelji.
al,ne brinem se ja,i amerima ce se vremenom sve vise povecavati ta razlika.  Smile
Citat
19.Ajde keve ti Prestani da Pricas gluposti .
u pravu si.pusticu da slike govore...

itd...moze to tako do sutra da se prikazuje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 3510
САД знала за мучења цивила у Ираку, није хтела да их спречи

Сателитска телевизијска станица "Ал џазира" објавила је да је од веб странице "Викиликс" добила документе у којима се описују мучења и убиства цивила током рата у Ираку.
У извештају се наводи да ова открића обухватају и информације о прикривању мучења за које је одговорна ирачка држава и податке о погибијама "неколико стотина" цивила на пунктовима војске САД.   
Тако се у једном од извештаја помиње милитант под шифром "ДАТ 326", кога су 7. јула 2006. године привели припадници ирачке војске на контролној тачки у граду Тармија, северно од Багдада.

Људе нису само мучили Ирачани, већ и Американци, којима је било дозвољено да псима плаше и нападају затворенике

Када су га касније те вечери испитивале америчке снаге, заробљеник је описао како су га ирачки војници злостављали и тукли. "ДАТ 326" каже да су га војници положили на стомак, са везаним рукама иза леђа, а онда су га газили, скакали по њему, чак су уринирали и пљували на њега. 
Иако је прича сведока потврђена од стране медицинских радника који су прегледали затвореника, америчка војска је одустала од случаја. 
''Из разлога што у инциденту нема доказа о умешаности војске САД, америчка војска неће спровести истрагу'', наводи се у извештају ког је објавио сајт ''Викиликс'', а пренела ''Ал џазира''. 
Телевизија са седиштем у Катару наводи да се тајни документи односе на период од 1. јануара 2004. године до 31. децембра 2009. године и да показују да су САД водиле евиденцију о броју жртава рата у Ираку, иако је Вашингтон то раније демантовао.   
"Ал џазира" наводи да ће емитовати серију емисија у којима ће бити објављени "запањујући нови подаци о операцијама америчких снага током рата у Ираку". Емисије ће бити засноване на фајловима добијеним од "Викиликса", веб странице која је дошла до више од 400 000 тајних докумената војске САД и одлучила да их подели светским медијима. 
"Тајни материјали су четири пута већи од фајлова 'Викиликса' о Авганистану", наводи "Ал џазира". "Викиликс" је изазвао бес Пентагона када је у јулу објавио 77.000 поверљивих документа америчке војске о рату у Авганистану.
 Портпарол Пентагона Џеф Морел изјавио је да "'Викиликс' наставља да излаже ризику животе америчких војника, њихове коалиционе партнере и Ирачане и Авганистанце који раде за САД".

IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11

Citat
da ja imam jednu verovatno bih je iskoristio u Meki.
e,vidis,ja bih u Nju Jorku.  Smile
u stvari,i ne bih.necu ja da prljam ruke zbog govana.pustio bih nekom drugom to zadovoljstvo.nekom od nekoliko stotina miliona ljudi sirom sveta,koji takodje ne mogu da ih smisle.

Ma vecina zapadnog sveta (tu racunam i Srbiju pa i Rusiju) bi volela da okine bombicu u Meki (pitaj samo Yetija  Smile). I naravno, obrnuto, kad bi muslimani imali vise bombica naravno roknuli bi prvo Njujork, ali ni drugima ne bi ostali duzni. Dosla bi na red Moskva, tamo zbog Cecenije, pa bi na kraju dosla i Srbija na red, neki tamo u Meki bi se setio Bosne.
Samo ono sto me najvise nervira, licno, a jos vise me nervira sto niko nece da vidi, merila koja svi prihvataju koje Ameri serviraju. Serviraju ti neki film, naravno, naprave blokbaster. Napravi Evropljan film, dobije neku nagradu kao fol Kan ite stvari, al ga pogleda 5% ljudi kolko pogleda neki americki blok baster. Ameri serviraju hip hop i rap, svi odma hip hopuju i reperi su, cak i Rusi  Smile
Jasno, Ameri izdignu Arape i podmazuju ih za naftu, da ne bi prodavali drugima, ali eto svi treba da ih mrze i da im ne veruju da ne bi imali neki uvid u dilove sto ih ovi rade. Sto se mene tice, onaj Nedzad bi mogo lagano u penziju, al sto me jos vise nervira, Ameri koji se busaju da bi oni trebaii da ga "penzionisu", rade dilove sa Saudijcima, gde zene ni kola ne smu da voze, u Iranu jos nekako to bar mogu.
Sada treba baciti bombu na Meku eto cisto tako, al nema veze sto eto Ameri toce jeftino njihovu naftu, hebo te. Ok Holivud je Holivud, lepi filmovi i to al ajde da se ne lazemo, Supermen je u stvari tip koji je pao sa konja i ziveo nepokretan u kolicima. Ajde nek bace bombu na Meku i nek bace Arape u kameno doba, al onda bi morali da zasucu rukave, da malo smrsaju i pocnu da rade oni koji misle da gorivo tece iz creva na pumpi. Da nestane nafte kod Arapa, nestalo bi preko noci i "terorizma" kojim plase Ameri ceo svet i saudijske feudalce.

САД знала за мучења цивила у Ираку, није хтела да их спречи

Upravo si otkrio Ameriku  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 3510

« Poslednja izmena: 23. Okt 2010, 15:23:16 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
@hkj, gubiš vreme čovek je bogat, a znaš da sit gladnom ne veruje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Nije bogatas, jer realno u americi su jeftinije stvari, gomila engleza i to onih iz srednje i siromasne klase ide u ameriku da pazari, slicno kao kod nas ovi sto idu u bugarsku i tursku po robu. Smiley

IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Nije bogatas, jer realno u americi su jeftinije stvari, gomila engleza i to onih iz srednje i siromasne klase ide u ameriku da pazari, slicno kao kod nas ovi sto idu u bugarsku i tursku po robu. Smiley

Jeftine su patike u Americi, a put do Amerike je džaba, a može i stopom.
Majke ti iz koje si ti bajke, neko ko ima para da ode časkom do Amerike da pazari patike, nije bogat?
Ajde porediš one koji idu u Mađarsu, Bugarsku i Ameriku da pazare.
« Poslednja izmena: 23. Okt 2010, 18:54:36 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Stvarno me interesuje po kom fazonu neki od vas razmisaljaju gde postavljate granicu mrznje i na osnovu cega  
Amerika je satvarana od svih nacija sveta izmedju koga je bio i nas Srpski narod.

Ima bar nekoliko miliona ljudi ciji su preci poreklom iz Srbije u okolini LA zivi bar 300 hiljada u Cikagu oko 100 hiljada srba, neki ljudi srpskog porekla nikada nisu rodjeni ili ziveli u Srbiji ili nisu imali njeno drzavljanstvo a srbi se sa njima grdni ponose i ako su zvanicno Amerikanci Kao Mila Jovovic kojoj je na primer Mama Glumica Otac srbin doktor u Kijevu , Amerika nije bila dobra prema njima i radili su kao fizikalci to jest cistaci kod direktora  Brajana de Palme .Carls Jeger –Jegeric pilot probio zvucni zid i jedan od pilota crne ptice.Nikola Tesla takodje poreklom Srbin rodjen u tadasnjoj Austro-Ugarskoj skolovan u Becu,Pragu i Budimpesti prihvatio americko drzavljanstvo  niti je imao srpske papire ,drzavljanstvo ,niti je ikada ziveo u Srbiji. To posle sto mu je honorarno ponudjeno se ne racuna ,Dakle Amerika je prema svima njima bila dobra kao zemlja novih mogucnosti.

Elvis i Anstajn su na primer ameri  jevrejskog porekla jer treba da ih mrzim duplo zbog toga.

Srbija rentovala od Izraela spijunski satelit kao da oni nece dati svu informaciju Amerima ,gde je tu logika.
Izrael cepa palestince ako tako im i treba oni su bili originalni hriscani sad su muslimani dakle izdajice.
Bas isto kao i bosanci sve su to srpske poturice treba ih sve pobiti izdajnici svoga roda.
Za vreme rata doveli su mudzahedine na teritoriju bosne da se bore za njih cuo sam da ih je puno ostalo.

Treba mrzeti sve Austrijance i madjare sve su to unucad Austrougarskih vojnika protiv kojih se moj deda borio na Solunskom frontu. Evo dadilja cuva moju decu u susednoj sobi idem sad da joj jebem majku madjarsku.

Da li treba mrzeti Tursku danas i njihove ljude za 500 godina ugnjetavanja i ubijanja stotine hiljada Srba oni su bolji kandidati od Amerike kad vec gledamo u proslost.

Treba li mrzeti danas Nemacku za ubistvo stotine hiljada Srba i njihovo pravilo za svakog njihovog ubijenog vojnika streljanje 100 srpskih civila.

Da li treba mrzeti partizane komuniste koji su se obukli u cetnike i ubili nenaoruzan tim nemackih arheologa i izazvali streljanje dece u Kragujevcu.

Da li Treba mrzeti Hercegovackog Hrvata Josipa Broza jer je ubio srpskog Ivo Lolu Ribara samo da bi garantovao sebi dozivotno predsednistvo.

Treba valjda mrzeti Hrvatske nacionaliste koji su u Jasenovcu napravili fabriku smrti za Srbe na kojima su se izivljavali i da li nas  jos uvek nas preziru.

Treba mrzeti Kosovare albanskog porekla koji su izvrsili sistematski genocid srpskog naroda na kosovu i koji su imali cak i privremene operacione sale za vadjenje ljudskih organa srpskom stanovnistvu .

Da li Treba mrzeti Milosevica koji je plaseci se politicke nemoci ubijao sve one koji su mu protivrecili poput Stambolica.

Da li treba mrzeti  Ameriku koja je napala diktatorski rezim Milosevica umesto da pomogne finansijski opoziciju . Na kraju pokazali smo koliko nam je Sloba stvarno vredeo,shvatili smo koje malo kasno i na kraju smo ga sami predali Hagu ili bolje reci prodali.

Da li treba verovati bilo kom narodu koji zivi oko Srbije svi su zeleli nezavisnost od nas a sto se sveta tice, zasto bi nama neki narod uopste verovao.

Nista ne vredi ziveti u proslosti i pizdeti u prazno .
Zabole me sto neki mrze Ameriku to je njihovo pravo ,
verovatno vecina nikad nije ni bila pa pricaju neosnovano jer nemogu ama bas nista drugo
a to sto se politike tice to nije razlog da se mrzi jedna zemlja ima tamo i dobrih ljudi kao i svuda.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 316 317 319 320 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 04:20:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.2 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.