Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 01:10:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 296 297 299 300 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1143891 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Ta prica o tim "silnim rudnim bogatsvima" mi je interesantna. Da je tako, Ameri su mogli ladno da udju posle povlacenja Rusa i da budu docekani kao "prijatelji i oslobodioci" a ovi naravno isto izgrade bolnice i skole i puteve i ujedno kupe za brdo klikera neke koncesije na 999 godina za crpljenje rude.
Ameri nisu usli odma za njima prvo jer bi to bilo providno,drugo jer tek tada je pocelo veliko sranje,novi gradjanski rat,i trece,zato sto su tada bili zauzeti drugim drzavama,i pogotovu sjebavanjem SSSRa,i Varsavskog bloka.tj-njihovog poretka.
Citat
Po meni je vise tacnija ona teorija po kojoj je posle Pakistana u Avganistanu poceo da jaca americki uticaj, a posto su tada socijalisti izgubili izbore, Rusi su uleteli jer nisu hteli da imaju americke baze uz granicu sa SSSR-om.
to jeste jedan od razloga,ali ne glavni.oni su hteli rude i naftu.i rekoh,znali su vrlo dobro i gde se nalaze,i izvukli su deo,ali to je samo delic onoga sto su otkrili.

to je u neku ruku i lepo,jer pokazuje koliko su Sovjeti bili napredni cak i u geologiji i srodnim naukama.
skoro sam iz gomile krsa koje su idioti sa Biloskog fakulteta bacili nasred hodnika,uzeo jednu staru Rusku knjigu.zaboravih naslov,ali znam da se radi o metodama raspoznavanja i klasifikacije zemljista,ruda i topografije samo na osnovu satelitskih snimaka ili fotografija iz vazduha.
da nije bilo Sovjeta,ni Afganistanci sami ne bi znali sta sve imaju kod sebe.ironicno je kako je predmet njihove zelje postao njihov problem.  Smile posto,jelte,su onda i ameri otkrili to,i nasadili svoje guzice tamo.
Citat
To sa "lukom koja ne mrzne" je ideja iz drugog svetskog rata posto su Rusi bili pomalo prisutni u Iranu ali nije bilo izvodivo. Sto se tice napada na Iran, strateski imaju bolji prilaz preko Avganistana nego uz njihovu granicu ali za to nisu imali potrebe.
ma,svakako da im ne bi bilo na odmet da imaju luku na Indijskom okeanu,ali,mislim,teorije da su usli tamo da bi prvo osvojili njega,pa onda iz njega usli u Irak/Pakistan,sve to zbog jedne luke,su smesne.
ja sam,pre nego sto sam procitao i slusao o tim rudama u Afganu,mislio da su hteli to zbog pravljenja satelitske drzave,tj-branika na jugu svoje zemlje,a i zbog suma koje se nalaze tamo.da,i za to se malo zna,ali Afgan ima delove koji su krcati sumama.pa,reko,sta ga znam,valjda zbog toga.
a onda sam pre godinu dana pricao sa nekim osobama i i sam naleteo na podatke da su Sovjeti tamo isli u stvari zbog ruda i nafte.tad mi je to izgledalo cudno i netacno.pogotovu kad sam pricao sa jednom ortakom koji mi je to rekao.pogotovu je naglasio uranijum zadnji put kad je to pricao.ja sam se opet cudio.
par nedelja kasnije,seronje iz Times-a objavljuju da su ameri "nasli" blaga,a ja mu kazem da ne mogu da verujem da je znao sve to.
naravno,Sovjete spominju tek kolko moraju-kobajagi oni su sumnjali na to,ali nisu nista nasli,al su ostavili mape za sobom,pa su ih sad fini ameri nasli,i,eto,gle cuda-oktrili rude.  Smile
kako da ne.ovi su za to znali decenijama pre ulaska,imali su najbolje geologe i geografe.da nije bilo njih,Afganistanci ne bi ni izmapirali svoje vukojebine,a kamoli otkrili na cemu leze.a Ameri su to oktrili tek za vreme rata,tek kad su videli da Sovjeti dovoze tesku opremu i timove za mapiranje i spijunazom i studijama shvatili da ovi tamo traze nesto.al su srecom ovi sve mape odneli.ovo sto su ameri nasli su nasli pukim nabadanjem i dubokim kopanjem po nekim referencama.
seronje iz Timesa ne da seru,nego ne znam kako uopste i postoje danas,bez obzira sto ih Bela kuca stiti i placa,jer cim zinu,lazu ko psi.
i,da,naravno,ko sto rekoh-uranijum opet nisu pominjali.za to se prave ludi.
Citat
Pa bas da jesu, i nisu. Ne bi imali toliko mrtvih da su kontrolisali bas ceo Avganistan  Smile
netacno.i Ameri kontrolisu ceo Irak,pa ih ovi svakog dana jebu.
ali jeste tacno da Sovjeti ipak nisu drzali ceo Afgan.no,kao sto rekoh,to im ni nije bio primarni cilj.
Хкј, да не дужим, јер ме мрзи сад заиста.

Совјети се јесу повукли и изгубили и нико неће помињати колико су они нанели жртава противнику, јер је противник тотални аутсајдер. Прича ти је фазона: Изгубила Барса од неког друголигаша, јер Меси није играо од почетка, а Виља је погодио две стативе. Ма јебеш и Месија и стативе, играш против друголигаша.

Кажеш: al,naravno,sto bi iko pricao o tome...lepse zvuci "Sovjeti se povukli",nego "Sovjeti se povukli posto su pobili 150.000 dileja naoruzanih do zuba". Иначе, ако се не варам, 150 000 не укључује само мртве, већ и рањене и заробљене, мада није ни битно.

Па да те сад мало пецнем. Да ли би рекао пре: "америчке пиздурине су издувале у Вијетнаму и побегле, јер су ......." или "Амери су се повукли из Вијетнама, пошто су побили преко милион Вијетконговаца"? Smile

Повукли су се исто као и Совјети, па кад наводиш да ли су изгубили рат или добили, изгубили су га. Имали су и Амери проблеме кући, масован притисак јавности, који их је на крају и сломио. Једноставно америчке жртве у том рату су биле високе и народ тамо их није могао прихватити.
sve to stoji,ali ja pricam o tome,jer,da se ne lazemo,tu cesto ljudi vole da mesaju teze.  Smile
kad se prica o Vijetnamu,ameri se prave ludi,ne kazu ni da su pukli ni pobedili,i smisljaju svakakve izgovore.kao,eto,trudili se,ali zamalo uspeli.ili sta vec...
a kad se prica o Sovjetskom ratu u Afganu,tu odma krece ono "uuu,da,tu su pukli".a niko ne prica o tome da im je puklo 15.000 vojnika za 10 godina,dok su zato izbusili 150.00 dileja.a cesto ljudi vole da se prave ludi i pred dobro znanim cinjenicama da su ih raznorazne pizde iz sveta pumpale oruzjem i ljudstvom.kao i to da su Sovjeti,s druge strane,za vreme okupacije izgradili pola te zemlje.da nije bilo njih,oni bi i dan danas svi putovali magarcima.

to su te cinjenice koje se cesto "zaboravljaju",pogotovu,jelte,jer se radi o Sovjetima,strasnim nemanima koja piju benzin i bljuju vatru,a,unistenje Amera u Vijetnamu se cesto ublazuje i opravdava nekim blesavim izgovorima,uz dobre stare hvalospeve.
ne kazem da ti to radis,jer ne radis.ali me nervira kad ljudi odma krenu s tim "jaaooo,da,razbili ih mudzosi".da,razbili bi ih cesto.njih i jos 10 obliznjih blokova,i to tonom eksploziva spcecijalno narucenim iz Amerike,namontiran u Americkom/Pakistanskom/cijem god kampu,na ekstremistu iz Sudana/Iraka,ili ko zna koje druge vukojebine.
a da ne pocinjem tek o lupetanjima na koje nalecem o vojnoj opremi.price i hvalospevi o sjebavanju nenaoruzanih aviona bez ikakvih protivmera tik iznad piste,najnovijim Stingerom.to smo svi culi.a samo oni koji se malo potrude i procitaju nesto drugo sem novina i lupetanja,nauce da su s druge strane,bile i drugacije situacije.da su se na primer Mi-24ke nekad vracale cak i posle 3 pogotka Stingerom(a cisto radi poredjenja,nahvaljene Apace(a tek transportne helise) su sjebavali obicnim RPGovima na Kosovu i u Iraku).ili kako su Sovjeti uspevali rekordnim brzinama da dignu i isto tako rekordnim brzinama spuste ogromne teretnjake.

o tim stvarima uglavnom niko ne prica,vec se svi odma vataju za pricu o "pucanju Sovjeta".
Citat
Sovjeti nisu poveli jos 30 drzava u rat da ih podze i tamo salju svoje vojnike , isli su sami i imali protiv sebe mnogo savremenije ( za to vreme ) naoruzane mudzahedine nego sto su to danas talibani
upravo tako.njima nije imao ko da cuva ledja.pogotovu sto su upotrebili vrlo ogranicenu kolicinu opreme i ljudstva.
dok ameri sada dovoze onde sta god im padne na pamet,i mogu da rade sta oce,jer imaju NATO pseta da im cuvaju ledja dok se oni igraju sa mapama i traze zakopana blaga koja ce da otmu,i koja opet ne bi otkrili da nije bilo Sovjeta i njihove nauke,ko sto je to slucaj sa 80% njihovih tehnologija/izuma/otkrica.
tipican americki stil ratovanja.
Citat
Pitao bih vas sta bi sad bilo sa Amerikancima da talibanima  Rusi i Kinezi isporuce moderno pesadijsko , protivoklopo i protivavionsko naoruzanje .  Smile
pa bila bi masovna bezanija odande,eto sta bi bilo.

Sa druge strane, i kod Rusa je bilo vojnika iz "saveznickih" zemalja kao Cehoslovacka i slicno.
kolko ih je bilo?i sta su oni radili?bilo ih je mozda par stotina,a obezbedjivali su objekte,ili isli kao logisticka podrska geoloskim/gradjevinskim/naucnim timovima.
to je nista u poredjenju sa NATO coporom od ne znam ni ja kolko pajaca i brdom savremenog naoruzanja.
Citat
A sad "savremenije" naoruzanje, jeste, najsavremenije RPG i Kaljasnjikov  Smile
1.Kalas i RPG tada JESU bili savremeni.uostalom,nije stvar u savremenosti-stvar je u efikasnosti.a RPG je i dan danas smrt za skoro sve tenkove,pa zamisli tek sta je znacio tada.plus Sovjeti su tu vise koristili oklopnjake i desantna vozila nego tenkove.zato su ih i porokali toliko.
2.ti izgleda zaboravljas da su oni njih punili i Stingerima specijalno pravljenim za obaranje Sovjetskih letelica(nazalost,nije se pokazao bas kako su fantazirali da oce  Smile ),eksplozivima,municijom,lakim naoruzanjem,pa cak i vozilima,informacijama,parama...takodje su im slali i instruktore i ljude.
no,i pored toga,da nije bilo nekih presudnih faktora,ne bi uspeli da isteraju Sovjete.
da se nije desio pad ekonomije,da nisu pocele unutrasnje zajebancije(koje su opet napravili ameri),da nije bilo Cernobilja i jos par drugih kriza,ovi se ne bi povukli.mada ne sumnjam da bi mudzosi i ove pizde nastavili da ih cukaju jos dugo potom.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2010, 15:41:48 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3510
ХКЈ - Али мајка Бежанија никад није плакала Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3510
За разлику од Стојанове и Станкове Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Amerika je pun Stojanovih i Stankovih majki .  Smile

Bitka za Kandahar - part XX ..

1. U rejonu Zhiri - punkt Salogi Mahtab borci za slobodu unistili jos jedno BOV - posada nazalost nije prezivela napad .

2. Evo nesto sto cak i americki okupator  priznaje :http://news.webindia123.com/news/articles/World/20101008/1604861.html&rurl ..... Tri komada , tri komada to je nasa nada .. Slava im !

3. Kanada nije zabranila da se postavljaju slike njihovih poginulih i ranjenih , pa koristim ovu priliku za ekskluzivu

Americki lekari iz 101 evakuisu kontuzovane Kanadjane !

4. Americki vojnici masovno oboljevaju od .. proliva .. sracke .. dijareje .. pardon, stomacnog gripa .

Dostavka vode , hrane , municije , lekova i drugih potreba je i dalje iz vazduha  Smile

5. Amerikanci pojacavaju svoju grupu A-10 . Tajno to rade , a u pitanju su pojacanja od dva aviona za 81 ( EFS ) eskadrulu .

JEP !!! Dovukli su i Harijer .  Smile .. Iz 201 eskadrile ...

6. U  Heljmandu se vode teske borbe - talibani ,,razvlace ,,  koalicione trupe iz reona Kandahar  .

Opet krsim cenzuru  - al samo da bih pokazao kako  im to razvlacenje dobro ide .  Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2010, 20:46:27 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
kao i to da su Sovjeti,s druge strane,za vreme okupacije izgradili pola te zemlje.da nije bilo njih,oni bi i dan danas svi putovali magarcima.

Hebiga, svi oni dolaze da ti opljackaju zemlju, uvedu "demokratiju" ili "komunizam", izgrade par skola i puteva, slikaju se kako su dobri pa pomazu a ovamo ti odnose 1000 i vise puta vise nego sto su ti dali. Ali eto oni su jaci pa naravno mogu da ti "pokazu" kako se "ispravno" zivi a da ti do tada nisi znao eto da je zemlja okrugla. Nije bas da nisu Avganistanci znali za nista, Kabul je relativno bio izgradjen, cak su turisti dolazili (vecinom hipi pokret tada, znam jednom tipa koji je bio nekih po godine pre upada Rusa). Uglavnom, sto se tice okoline, drzali su se negde u sredini po razvijenosti.

ma,svakako da im ne bi bilo na odmet da imaju luku na Indijskom okeanu,ali,mislim,teorije da su usli tamo da bi prvo osvojili njega,pa onda iz njega usli u Irak/Pakistan,sve to zbog jedne luke,su smesne.

Dobro, nije bas smesno imati luku u Pakistanu i sa time biti u kontaktu sa plovnim putevima nafte iz Persijskog zaliva, imati pregled nad Indijom i delom Afrike. Ali dobro, to u to vreme nije bas bilo nesto moguce niti cilj.

ne kazem da ti to radis,jer ne radis.ali me nervira kad ljudi odma krenu s tim "jaaooo,da,razbili ih mudzosi".da,razbili bi ih cesto.njih i jos 10 obliznjih blokova,i to tonom eksploziva spcecijalno narucenim iz Amerike,namontiran u Americkom/Pakistanskom/cijem god kampu,na ekstremistu iz Sudana/Iraka,ili ko zna koje druge vukojebine.

Sustina price da i danas imaju ekstemiste iz Sudana i slicnih zemalja, da rokaju sa eksplozivom iz zasede i slicno. Ista situacija ko i sa Rusima. Tada su se borili protiv okupatora i jasno da su prihvatali svaku pomoc sa strane. Ali ionako, osim "stingera" su koristili uglavnom u najvecem broju sovjetsko oruzje, zaplenjeno, kuplljeno (neki put od samih Rusa) i iz skladista koje su opeljesili dok Rusi nisu dosli do njih.
Rusi su tada uradili ko i danas, postavili marionetsku vladu. naoruzali nesto njima vernih trupa (ajde da kazemo slobodno saradnika okupatora) i krenuli u pripremu da peljese zemlju jer su eto domorodci preglupi pa je steta da toliko bogatsvo stoji neiskoristeno. Osim toga, drustveno uredjenje im je skroz lose pa treba to da se promeni u "diktaturu proleterijata" ili danas "demokratiju"
Sada, nisu tada bili prljavi mudzosi potpomognuti sa kojekakvim ekstremistickim olosom koji su se borili protiv "oslobodioca i dobrotvora" Rusa a danas su ponosni i casni talibani koji se goloruki sami bore protiv mrskog im okupatora.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
HRVATSKU je nedavno šokirala vijest o Slađani Vidović, 16-godišnjoj djevojčici koja je počinila samoubojstvo vješanjem jer nije mogla podnijeti pritisak vršnjaka u srednjoj školi u američkoj saveznoj državi Ohio. Okrutna kako samo djeca znaju biti, Slađanu su kolege iz razreda svakodnevno vrijeđali i provocirali jer - nije im se sviđao njezin naglasak.

Iako si je Slađana život oduzela još 2008. godine, priča se pročula tek dvije godine kasnije, nakon što su njeni roditelji odlučili tužiti srednju školu u Mentoru jer smatraju kako odgovorne osobe u školi nisu ništa poduzele da spase njenu kćer. Tragom ove informacije krenula je istražiteljica Associated Pressa Meghan Barr i utvrdila kako se zadnjih godina ubilo čak četiri učenika ove škole u inače mirnom gradiću od 50.000 stanovnika. Sva djeca koja su digla ruku na sebe bila su žrtve "bullyinga".

Jedna škola, četiri samoubojstva

"Uvijek se smijala. Uvijek se čula glazba. Sada više nema ni smijeha ni glazbe", na svom slabom engleskom ispričao je otac Dragan AP-ovoj novinarki, sjetno pogledavajući prema uokvirenoj fotografiji svoje kćeri. "Slađana se borila, ali više nije imala snage", kaže njena najbolja prijateljica Jelena Jandrić.

Slađanina majka Suzana Vidović prisjeća se scene s pogreba svoje neprežaljene kćerke. "Djevojčice koje su je prije toga mjesecima mučile prišle su lijesu. I smijale su se. Smijale su se kako je izgledala. Iako je bila mrtva", prepričava Suzana šokirana okrutnošću srednjoškolaca u Mentoru.

Nažalost, Slađana nije bila jedina žrtva zlostavljanja u školi koja je izlaz potražila u samoubojstvu. U ožujku 2009. godine Eric Mohat se ubio hicem iz vatrenog oružja. Tri tjedna kasnije, na sličan način, samoubojstvo je počinila i njegova prijateljica Meredith Rezak. Tri godine ranije stradala je vjerojatno prva žrtva "bullyinga" u Mentoru: Jennifer Eyring popila je bočicu majčinih tableta za smirenje.

Bili su drukčiji i platili su cijenu

Jedina stvar koju su sva ta djeca imala zajedničko jest da su u školi bili autsajderi i zbog toga stalno na meti "popularnih" srednjoškolaca. Eric Mohat bio je glasan i napadan dječak, koji je volio rozu boju, a na rukavu je stalno nosio plišanog majmuna. Njegova obitelj i prijatelji kažu da nije bio gay, ali za ostale učenike srednje škole u Mentoru Eric je bio "pederčina" i kao takav je zaslužio da ga se zlostavlja. Sve dok jednog dana više nije mogao to izdržati i prislonio si je pištolj uz glavu.

Jedna od rijetkih Ericovih prijateljica uskoro je otišla za njim. Kraj tijela Meredith Rezak pronađen je mobilni telefon, a u njemu Mohatova fotografija s natpisom "R.I.P. Eric a.k.a. Twiggy". Za razliku od Erica, Meredith je bila gay. Nedugo prije samoubojstva to je priznala svojim roditeljima i prijateljima i odmah je počelo zlostavljanje. "Bila su to glupa vrijeđanja, ništa posebno. Nitko nije znao da je to toliko dira", prepričava 20-godišnji Drew Juratovac, bivši učenik škole koji je dobro poznavao i Meredith i Erica.

Prva žrtva zlostavljanja učenika u srednjoj školi u Mentoru bila je Jennifer Eyring. 16-godišnja djevojka svakog je jutra prije škole pila tablete za smirenje želuca i preklinjala majku da joj dopusti da ostane kod kuće. No, u školu je morala ići. Pred kraj, postalo je toliko kritično da je njena majka Janet prelomila odluku: dopustit će joj da se školuje od kuće, preko interneta. No, nikad joj to nije stigla reći. Jedne noći tog ljeta Jennifer je uzela bočicu antidepresiva i nekoliko sati kasnije preminula od predoziranja.

Priču Associated Pressa nitko od čelnika škole nije želio komentirati. Isto kao što nisu željeli otkriti što rade kako bi spriječili zlostavljanje učenika od strane njihovih kolega. Učenici srednje škole u Mentoru, pak, smatraju kako problema, zapravo, nema. "Nije pošteno da zbog tih samoubojstava cijela škola izgleda loše. Nisu svi dobre osobe. U skupini od 3000 ljudi, mora biti i loših ljudi", kaže 17-godišnji Matt Super, koji će iduće godine maturirati.

http://www.index.hr/vijesti/rubrika/svijet/23.aspx
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Jedina stvar koju su sva ta djeca imala zajedničko jest da su u školi bili autsajderi i zbog toga stalno na meti "popularnih" srednjoškolaca. Eric Mohat bio je glasan i napadan dječak, koji je volio rozu boju, a na rukavu je stalno nosio plišanog majmuna. Njegova obitelj i prijatelji kažu da nije bio gay, ali za ostale učenike srednje škole u Mentoru Eric je bio "pederčina" i kao takav je zaslužio da ga se zlostavlja. Sve dok jednog dana više nije mogao to izdržati i prislonio si je pištolj uz glavu.

Jedna od rijetkih Ericovih prijateljica uskoro je otišla za njim. Kraj tijela Meredith Rezak pronađen je mobilni telefon, a u njemu Mohatova fotografija s natpisom "R.I.P. Eric a.k.a. Twiggy". Za razliku od Erica, Meredith je bila gay. Nedugo prije samoubojstva to je priznala svojim roditeljima i prijateljima i odmah je počelo zlostavljanje. "Bila su to glupa vrijeđanja, ništa posebno. Nitko nije znao da je to toliko dira", prepričava 20-godišnji Drew Juratovac, bivši učenik škole koji je dobro poznavao i Meredith i Erica.

I sada ti prolivas gorke suze sto su zezali neke gejeve u skoli, sta to bi sa tobom  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
Citat
I sada ti prolivas gorke suze sto su zezali neke gejeve u skoli, sta to bi sa tobom
да ли су они били ''гејеви'' то ја не знам!
по истраживањима америчког удружења психијатара 95% грађанки и грађана Америке своје животињске потребе упражњава на ''необичан'' начин.  зато је у америци мање опасно бити педер,шта више је пожељно  него бити странац!!!!

па како сад оправдати убиство? нису били популарни, прича о чирлидерсицама и квотербековима,ако то ниси онда си ''аут'',''аутсајдер'',''штребер'',''имигрант'',''терориста'',....прича која полако захвата и овдашње малограђане! Ако такав један умре/ буде убијених,па добро,није ни био за ''живот''.Добра порука родитеља који децу шаљу ''преко баре'',да им деца ''виде света'', да виде како ''живи сав нормалан свет''  Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2010, 23:48:56 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Kod nas se kaže , Bežanova majka ne plače. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 296 297 299 300 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 01:10:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.362 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.