Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 15:42:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 282 283 285 286 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1148674 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pa sasvim sigurno da su obucavali. Ranije, dok su Rusi bili u prilici, isto su obucavali raznorazne "borce za slobodu" i delili kontejnere Kaljasnjikova po Africi, juznoj Americi, Aziji... Uobicajena praksa.
ne pricaj kojesta.Sovjeti jesu imali baze u par africkih zemalja i uticaj tamo,ali to ne znaci da su isli okolo po Africi i delili oruzje svima,vec su Afrikanci shvatili da su njihova oruzja jeftina a dobra,i poceli su da ih kupuju.takodje,te dilove su uglavnom sklapali trgovci oruzjem,a ne Moskva,ili ne znam ni ja ko.jebe se njoj za gomilu crnaca i par hiljada kalasa kada treba da prodaje hiljade tenkova i aviona velikim bajama oko sveta.vec je uglavnom bilo to da su fabrike slale velike pakete trupama ili velikim kupcima,pa su ih oni delili,ili preprodavali trgovcima,a oni crncima koji su obozavali da se kolju.Afrika je pogotovu tada bila pravo igraliste raznih velikih baja iz celog sveta,koji su trgovali svim i svacijim oruzjem,i zaradili brdo para na tome,jer su crnci bili previse tupavi te su umesto da se ujedine i urade nesto dobro,mislili samo kako sto pre da se poubijaju,jer je,eto,Ngogo u jednom,a Batugo u drugom plemenu.

takode,ti poistovecujes i opravdavas Rusku i Americku intervenciju na Ruskoj teritoriji-Ceceniji.jel ti shvatas to?

e,i,da,smorio si vise sa tim izmisljenim pricama o Ruskom podmicivanju dileja u Dagestanu.  Smile
Rusi ne moraju nikoga da podmicuju.ko im smeta,ukloni ga cev.ili snajperska,ili tenkovska.  Smile
a te glavonje tu su verovatno jos neke muslimanske dileje iz tog kraja koje su se obogatile svercom droga i oruzja i tako kupile te automobile.
zato ne izmisljaj vise te price o Ruskom placanju Cecenskih i Dagestanskih politicMara.
ne placaju oni nikome.jedan puk Alfi i nema problematicnih budala.  Smile i to se vrlo dobro zna na Kavkazu i okolnim vukojebinama.zato sada i posezu za ovim anonimnim pizdinskim bombaskim napadima,jer znaju da ako se usude na otvorenu akciju,sutra im Alfe i Vitjaz seku grkljan.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 21:23:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pa sasvim sigurno da su obucavali. Ranije, dok su Rusi bili u prilici, isto su obucavali raznorazne "borce za slobodu" i delili kontejnere Kaljasnjikova po Africi, juznoj Americi, Aziji... Uobicajena praksa.
ne pricaj kojesta.Sovjeti jesu imali baze u par africkih zemalja i uticaj tamo,ali to ne znaci da su isli okolo po Africi i delili oruzje svima,vec su Afrikanci shvatili da su njihova oruzja jeftina a dobra,i poceli su da ih kupuju.takodje,te dilove su uglavnom sklapale lokalne baje,a ne Moskva,ili ne znam ni ja ko.jebe se njoj za gomilu crnaca i par hiljada kalasa kada treba da prodaje hiljade tenkova i aviona velikim bajama oko sveta.vec je uglavnom bilo to da su fabrike slale velike pakete trupama ili velikim kupcima,pa su ih oni delili,ili preprodavali crncima koji su obozavali da se kolju.Afrika je pogotovu tada bila pravo igraliste raznih velikih baja iz celog sveta,koji su trgovali svim i svacijim oruzjem,i zaradili brdo para na tome,jer su crnci bili previse tupavi te su umesto da se ujedine i urade nesto dobro,mislili samo kako sto pre da se poubijaju,jer je,eto,Ngogo u jednom,a Batugo u drugom plemenu.

Pa recimo taj Ngogo je simpatizer "demokratije i ljudskih prava" dok je Batugo vise prijatelj" jednakosti i socijalizma" i tako dobijaju oruzje od razlicitih strana. Jasno, tu nema neke velike zarade ali se ranije borilo za svaku kotu izmedju istoka i zapada...

Rusi ne moraju nikoga da podmicuju.ko im smeta,ukloni ga cev.ili snajperska,ili tenkovska.  Smile
a te glavonje tu su verovatno jos neke muslimanske dileje iz tog kraja koje su se obogatile svercom droga i oruzja i tako kupile te automobile.

Pa ako ih nisu Rusi podkupili kako to da eto Rusi na njihovoj teritoriji tolerisu sverc drogom, nesto tu ne stima, posto je ovaj eto legalan, Moskvi veran politicar  Smile

ne placaju oni nikome.jedan puk Alfi i nema problematicnih budala.  Smile i to se vrlo dobro zna na Kavkazu i okolnim vukojebinama.zato sada i posezu za ovim anonimnim pizdinskim bombaskim napadima,jer znaju da ako se usude na otvorenu akciju,sutra im Alfe i Vitjaz seku grkljan.

Hebi ga, jedan puk Alfi od kojih se vrati deset posto prezivelih invalida  Smile

e,i,da,smorio si vise sa tim izmisljenim pricama o Ruskom podmicivanju dileja u Dagestanu.  Smile

Dobro, odakle eto tom Dagestancu politicaru jedna od najvecih jahti na svetu  Smile

takode,ti poistovecujes i opravdavas Rusku i Americku intervenciju na Ruskoj teritoriji-Ceceniji.jel ti shvatas to?

Hebi ga, ranije su Rusi cackali Amerima pred nosom (Kuba) danas se okrenula ratna sreca (dobro, barem po meni Ameri i nemaju sta da traze na Kubi, al tu su se cackale velesile medjusobno, Kubanci su od svega dobili jednakost i socijalzam, ali bas ne mnogo slobode)
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
Ja volim Ameriku, ne mrzim je nikako  Smile Nemam razloga za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pa recimo taj Ngogo je simpatizer "demokratije i ljudskih prava" dok je Batugo vise prijatelj" jednakosti i socijalizma" i tako dobijaju oruzje od razlicitih strana. Jasno, tu nema neke velike zarade ali se ranije borilo za svaku kotu izmedju istoka i zapada...
ti opet imas pogresan nacin razmisljanja.ti mislis da se oni tamo kolju ili su se klali samo zbog tih zapad-istok tema?
ne,batce,oni se kolju oko svega.oko plemena,religije,obicaja...samo sto je zapad uglavnom katalizator tih sranja,tj-oni najvise rade na tom podrivanju,i to ne samo plemena,nego citavih drzava.bilo je cak i nasih ljudi koje je zapad bio angazovao za to,i koji su kasnije priznali i pricali o tome.

a da je tupavo,naravno da je tupavo.umesto da mucnu glavom,shvate kolko je to blesavo i lose,i okrenu se protiv pravih neprijatelja koji im podrivaju drzave,oni se kolju i kolju.koga ne ubije metak iz cevi,ubije neka od bolesti.i to opet zahvaljujuci onima kojima to odgovara i koji zauzvrat vrte brda para preko njihovih grbaca.
Pa ako ih nisu Rusi podkupili kako to da eto Rusi na njihovoj teritoriji tolerisu sverc drogom, nesto tu ne stima, posto je ovaj eto legalan, Moskvi veran politicar  Smile
tolerisanje nije isto sto i eliminacija.tj-zelja nije isto sto i akcija.mozda je lik vest,ili je pak,nekadasnji ratnik na strani federalnih snaga,koji je iskoristio svoje veze i rupe u zakonu i organizaciji,i napravio tako biznis.a mozda je i jednostano obican krimos koji je poziveo dovoljno dugo i dovoljno...vesto,da kupi to.ne bi bilo prvi put da mini-sljam postane veliki baja.
Citat
Hebi ga, jedan puk Alfi od kojih se vrati deset posto prezivelih invalida   Smile
da,da,kako da ne...  Smile zato su verovatno mudzoske dileje uvek bezale glavom bez obzira kad bi culi da Moskva salje Alfe,ili slicne jedinice po njih.
Citat
Dobro, odakle eto tom Dagestancu politicaru jedna od najvecih jahti na svetu   Smile
ili je ono sto sam gore napisao,ili je to mudo neciji rodjak,ili sin.to sto su pojedini politicari tamo bogati ne mora automatski da znaci da ih je Moskva placala.mnogi od njih su jednostavno koristili haos i prilike za vreme ratova i time uspeli da se obogate.pa,evo,pazi-96' na aerodromu u Groznom,koji je tada bio van kontrole Federalnih snaga,bilo stacionirano oko 140 L-39 Albatrosa koji su ostali tu u sklopu vojne avio-skole,i koje su Cecenske dileje htele da naoruzaju i upotrebe u akciji.(cak su bili tripovali da ce stici do Moskve s tim).Moskva je znala za to,i poslala je par Mi-24ki koji su im jebali sve po spisku i unistili sve avione.i,sad,iako unisteni,ti avioni ipak nisu bili obican krs-mnogi su uzeli i poskidali im delove i naoruzanje i sa tim pravili improvizacije,ili,pak i biznis.a to je samo sto se toga tice.tu je jos i brdo druge tehnike koje su otimali ili rashodavali,zatim iznude od naroda,sverc droge,ljudi,delova,i slicno...jer,kao sto rekoh,jedno vreme dobar deo Cecenije nije bio pod kontrolom Federalnih snaga i vladao je pravi haos.za vreme tog haosa mnogi du mogli da rade sta oce,a da kad se pojave trupe,se naprave ludi i nevini.
Citat
Hebi ga, ranije su Rusi cackali Amerima pred nosom (Kuba) danas se okrenula ratna sreca (dobro, barem po meni Ameri i nemaju sta da traze na Kubi, al tu su se cackale velesile medjusobno, Kubanci su od svega dobili jednakost i socijalzam, ali bas ne mnogo slobode)
Rusi su cackali Amerima pred nosom POSTO su te jajare probale da instaliraju rakete u Turskoj.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 22:58:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ti opet imas pogresan nacin razmisljanja.ti mislis da se oni tamo kolju ili su se klali samo zbog tih zapad-istok tema?
ne,batce,oni se kolju oko svega.oko plemena,religije,obicaja...samo sto je zapad uglavnom katalizator tih sranja,tj-oni najvise rade na tom podrivanju,i to ne samo plemena,nego citavih drzava.bilo je cak i nasih ljudi koje je zapad bio angazovao za to,i koji su kasnije priznali i pricali o tome.

To je naravno tako, medjutim, pobednik mora da igra onako kako mu njegova strana koja je pomagala kaze, odnosno, mora da postane "demokrata" ili "socijalista" i da podrzava odgovarajucu politiku.
Inace, Artukovic je osamdesetih predan Jugoslaviji nakon sto je SFRJ obecala da ce prestati sa obukom Palestinaca u JNA (znao sam cak jednog koji je bio u istoj kasarni sa Palestincima)

a da je tupavo,naravno da je tupavo.umesto da mucnu glavom,shvate kolko je to blesavo i lose,i okrenu se protiv pravih neprijatelja koji im podrivaju drzave,oni se kolju i kolju.koga ne ubije metak iz cevi,ubije neka od bolesti.i to opet zahvaljujuci onima kojima to odgovara i koji zauzvrat vrte brda para preko njihovih grbaca.
jednostano obican krimos koji je poziveo dovoljno dugo i dovoljno...vesto,da kupi to.ne bi bilo prvi put da mini-sljam postane veliki baja.

Nazalost tako je, ljudska narav je nerpomenljiva  Smile

tolerisanje nije isto sto i eliminacija.tj-zelja nije isto sto i akcija.mozda je lik vest,ili je pak,nekadasnji ratnik na strani federalnih snaga,koji je iskoristio svoje veze i rupe u zakonu i organizaciji,i napravio tako biznis.a mozda je i jednostano obican krimos koji je poziveo dovoljno dugo i dovoljno...vesto,da kupi to.ne bi bilo prvi put da mini-sljam postane veliki baja.

Pa sasvim sigurno da se nije obogatio nekretninama ili deonica, nego je jasno ko dan da je krimos, al ovaj nije na americkoj vec na ruskoj strani. A posto taj Dagestan nema nesto sto izvozi pare je zaradio najverovatnije na pretovaru narkotika (a mislim Rusi su slepi pa nisu videli i ne znaju nista) tako da na kraju ispada da eto i Rusi bas nisu cisti sto se tice tog obrta sa drogom i pruzaju mu politicku sigurnost a zauvrat imaju relativno miran Dagestan. Znaci, u pitanju je trgovina, ovaj radi posao, Rusi cute i svima dobro.

Rusi su cackali Amerima pred nosom POSTO su te jajare probale da instaliraju rakete u Turskoj.

Istina. Medjutim, Turska je bila clan NATO-a, Kuba jos nije bila na ruskoj strani pa su izvrsili "revoluciju" ne da bi oslobodili narod vec da bi parirali Amerima mada po meni bi mogli da ture te rakete tamo gde se ne turaju. Ili da nema radijacije da ih detoniraju svaki u svojo zemlji pa da planeta odahne (malo iluzije  Smile)
Al eto te rakete i nuklearno oruzje je nekako ocuvalo mir, barem onaj od svetskog rata (Hitler je do zadnjeg trenutka odbijao kategoricno upotrebu hemijskog oruzja jer se plasio odmazde, da su pre drugog svetskog rata imali nuklearno naoruzanje, mozda rata ne bi ni bilo).

...a to je samo sto se toga tice.tu je jos i brdo druge tehnike koje su otimali ili rashodavali,zatim iznude od naroda,sverc droge,ljudi,delova,i slicno...jer,kao sto rekoh,jedno vreme dobar deo Cecenije nije bio pod kontrolom Federalnih snaga i vladao je pravi haos.za vreme tog haosa mnogi du mogli da rade sta oce,a da kad se pojave trupe,se naprave ludi i nevini.

Dobro, sad Rusi kao ne znaju sta su ovi radili pa im progledali kroz prste i jos nagradili politickim privilegijama. Pa gde je tu onda razlika izmedju njihovih metoda i Amera (da ostavimo po strani u kojem delu sveta se to dogadja)  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
To je naravno tako, medjutim, pobednik mora da igra onako kako mu njegova strana koja je pomagala kaze, odnosno, mora da postane "demokrata" ili "socijalista" i da podrzava odgovarajucu politiku.
pa,nije bas.ne uvek.rekoh-dosta se kolju i medju-plemenski i tako,zbog tih idiotskih stvari.mislim,nije uvek na nivou drzave,ili regije.
Citat
Inace, Artukovic je osamdesetih predan Jugoslaviji nakon sto je SFRJ obecala da ce prestati sa obukom Palestinaca u JNA (znao sam cak jednog koji je bio u istoj kasarni sa Palestincima)
ja nisam mislio na njega,vec na one koji su "radili" u Africi,ali,nema veze,slobodno reci ako znas nesto vise i o ovome,posto uopste nisam znao da su nasi i u to bili umesani...
Citat
Pa sasvim sigurno da se nije obogatio nekretninama ili deonica, nego je jasno ko dan da je krimos, al ovaj nije na americkoj vec na ruskoj strani. A posto taj Dagestan nema nesto sto izvozi pare je zaradio najverovatnije na pretovaru narkotika (a mislim Rusi su slepi pa nisu videli i ne znaju nista) tako da na kraju ispada da eto i Rusi bas nisu cisti sto se tice tog obrta sa drogom i pruzaju mu politicku sigurnost a zauvrat imaju relativno miran Dagestan. Znaci, u pitanju je trgovina, ovaj radi posao, Rusi cute i svima dobro.
pa,naravno.nisam ja ni tvrdio da su Rusi tu bili posteni i fini.mnogi Rusi,cak i politicari i vojnici,su trgovali sa Cecenima i sklapali dilove sa njima.sto je naravno,bedno i podmuklo,isto koliko i ovo sto rade pojedinci kod nas sa sipcinama.jednostavno cim je negde haos i rat,odma se tu nadju oni koji to unovce i iskoriste.
tu je takodje jos jedna cinjenica,da je tada na mestu drzave bila pijana bitanga kojoj je jedan jedini cilj bio unistavanje zemlje.njega ne da nije bolelo uvo za te izdaje,nego su ga jos radovale.taj bi verovatno cak i pustio dileje da rade sta oce da nije bilo par razumnih ljudi koji su ipak potezali veze kolko su mogli da se tu nesto uradi.

inace,imao sam svojevremeno na kompu tri mape(nacrta) za napad na Grozni,koje sam sasvim slucajno bio nasao na netu.sad mi zao sto sam ih izbrisao...  Smile
Citat
(Hitler je do zadnjeg trenutka odbijao kategoricno upotrebu hemijskog oruzja jer se plasio odmazde
eto,vidis,ja to nisam znao...  Smile i drago mi je da sam sad naucio i nesto novo ovde od tebe.
Citat
Dobro, sad Rusi kao ne znaju sta su ovi radili pa im progledali kroz prste i jos nagradili politickim privilegijama.
ne mora da znaci da su im gledali kroz prste.tamo je njesra trajalo 10 godina.za to vreme mnogi su mogli(a verovatno i jesu) da se obogate do jaja,pobegnu iz zemlje,naprave jos para,i onda se vrate.ili se pak drze po strani,ili se sklone u obliznje republike,a odatle vode biznis,i kad se sve smiri,vrate se.rekoh-to je bio haos.divlji zapad.i to jos u vreme pijanog idiota! radio je ko sta oce i tesko je sad istraziti,a jos teze pohvatati sve koji su muljali.pogotovu sto tamo brate imas takvih vukojebina da mozes da sakrijes sta god oces.
Citat
Pa gde je tu onda razlika izmedju njihovih metoda i Amera (da ostavimo po strani u kojem delu sveta se to dogadja)   Smile
razlika je u tome sto su dilove sa Cecenima sklapali alavi izdajnici u Ruskim redovima.nisu bili jedini,naravno,tamo su i drugi muljali,ali,da,i medju Rusima je bilo tih izdajnika koji su radili to.
znaci-to je sve bilo na nivou par izadjnika koji su zeleli da se obogate izdajom otadzbine.a neki su,pak,jednostavno bili u skripcu,tj-odrasli su tamo,ali su se nasli izmedju dve vatre,te nisu znali sta drugo.sto ne znaci da opravdavam to,nego samo kazem.
a ameri sve to rade na drzavnom nivou.i sto je najgore-samo,i samo to rade.
cela njihova istorija,njihov razvoj i njihov uspeh se bazira na prljavoj igri.na genocidima,na prevarama,otmicama,kradjama,ucenama...
ok,to su radili i ti Rusi,i druge nacije kroz istoriju.ali,brate,oni su to uradili dva-tri puta,i kolko su mogli.a ovi postoje svega 200 godina i dosad su to uradili bezbroj puta.i to im je jedino sto rade.to ne rade kad moraju,to ne rade kad su sigurni da ce uspeti,to rade stalno.za sta god im treba.treba im jos para-nastampaju jos novcanica.trebalo im je njiva-nisu uzeli motiku i lopatu,nego doveli crnce.a im nesto treba,eto novog rata ili genocida.kao sto rekoh-postoje svega 200 godina,a vec su doktorirali prljavu igru i jos gore-napravili od nje svakodnevnu radnju.mislim da je njima,ili bar njihovim vladarima, potpuno ista tezina pitanja "ocemo da prosetamo do parka?" i "ocemo da unistimo jednu od najstarijih civilizacija sveta jer me mrzi da cekam do sledece nedelje dok ne napumpamo opet cenu nafte?".
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 23:58:18 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
ma zašto sve teme počinju sa "zašto mrzim..."

zar ne postoji ni1 tema koja počinje sa "zašto volim...?"

evo zašto ja volim Japan  Smile

La la la la la la 1, 2, 3, 4, 5, 6 Boom it ^-^*
« Poslednja izmena: 24. Sep 2010, 04:03:36 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50140
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24

... a zasto volis Svedsku?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

bilo je par...Zasto vole Rusiju,zasto volim NATO(zajbancija za sve wanna-be-amere),a mislim da je bilo jos par vezanih za neke drzave(zaboravio sam koje...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 

La la la la la la 1, 2, 3, 4, 5, 6 Boom it ^-^*

Nemoj bre , da me bre plagiraš , ima ohoh kako sam postavio temu " Zašto volem Poljsku " , ali su je sile mraka prebacile u scaštaru , buvljaru ili tako to !

http://forum.burek.com/zasto-volim-poljsku-t512926.html

IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 282 283 285 286 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 15:42:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.402 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.