Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 20:07:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 237 238 240 241 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1153112 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Al Kaida je i stvorena od strane CIA tako da tehnicki svi su oni njihova celjad Smile

Dobro, to je ovako jedna načelna opservacija: "Podržavali su mudžose protivu Sovjeta, eto im sad rezultat."

Ali mene interesuje za konkretne ličnosti, i za današnje vreme. Da li je recimo Ajman Zavahiri zaposlen u CIA.

Da li mu iz Vašingtona jave: "Uradi to i to." A on kaže: "Dobro, ali ne zaboravite da mi isplatite zaostale zarade za april i maj."

Ili lider Al-Ka3ide u Avganistanu koji je nedavno ubijen, Mustafa Abul-Jazid. Da li je on u stvari sada u Bečićima a njegova smrt lažirana?
Nešto mi je sve to klimavo objašnjenje, ja ipak naginjem teoriji da je Al-Ka3ida danas neprijatelj SAD.

A ne volim ove koji ne znaju ama baš ništa o svemu tome, a mlate kao da su posisali sve informacije ovog sveta.
Valjda se zna da sam ja zadužena za sisanje ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Citat

ово нећу оспорити Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Alcatel 
Добро Торивоје, како објашњаваш чињеницу да је Ал-Ка'ида преузела одговорност.

Одговорност за "Ghazwatayn Mubarakatayn" како их ми називамо ("Два благословена напада")
11. септембра 2001.

Али немој да само одговориш "Јао па то је бар једноставно!" него се определи за конкретну теорију.
Да ли су ти представници Ал-Ка'иде који су преузели одговорност у ствари запослени у ЦИА? Је ли то позиција коју намераваш да заступаш.

Vidiš da znaš odgovor. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Nešto mi je sve to klimavo objašnjenje, ja ipak naginjem teoriji da je Al-Ka3ida danas neprijatelj SAD.

Kad nesto ne znas dovoljno onda gradis teorije  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N93
Al Kaida je i stvorena od strane CIA tako da tehnicki svi su oni njihova celjad Smile

Dobro, to je ovako jedna načelna opservacija: "Podržavali su mudžose protivu Sovjeta, eto im sad rezultat."

Ali mene interesuje za konkretne ličnosti, i za današnje vreme. Da li je recimo Ajman Zavahiri zaposlen u CIA.

Da li mu iz Vašingtona jave: "Uradi to i to." A on kaže: "Dobro, ali ne zaboravite da mi isplatite zaostale zarade za april i maj."

Ili lider Al-Ka3ide u Avganistanu koji je nedavno ubijen, Mustafa Abul-Jazid. Da li je on u stvari sada u Bečićima a njegova smrt lažirana?

A ne volim ove koji ne znaju ama baš ništa o svemu tome, a mlate kao da su posisali sve informacije ovog sveta.

Pa ne znam zaista, pretpostavljam da 99% tzv. Al Kaide stvarno misli da vodi sveti rat protiv okupatora, i da slican procenat vojnika stvarno misli da uvodi demokratiju na bliski istok.

Za one na vrhu dil je: mi vama dajemo priliku da se borite protiv zlih imperijalista i time postajete heroji celog muslimanskog sveta, dobijete pare i oruzije, pomagacemo vam da uzgajate opijum i sto je najvaznije necemo da vas ubijemo. Vi nama dajete priliku da vodimo rat xy godina da pokrenemo malo vojnu industriju i predstavljate spoljnog neprijatelja nasem narodu, nije patriotski da se bune zbog ekonomskog i drustvenog kolapsa kad je zemlja u ratu.

A sto se tice konkretne licnosti Mustafe Abul-Jazida, mozda je opsovao majku Bin ladenu pa ovaj javio kolegama iz CIA da ga roknu  Smile

BTW, ako je kao sto kazes Al Kaida preuzela odgovornost za 9/11, zasto FBI nije osvezio svoju poternicu i ukljucio taj dogadjaj u poternicu za istim?

http://www.fbi.gov/wanted/topten/fugitives/laden.htm
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
hkj

Sto pricas o necemu kad se ne razumes?
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
hkj

Smile Smile Smile Smile
a ti mi se pa toliko razumes i tolka si faca da ces nekoga da ucutkujes i pripovedas na forumu?  Smile aj,tisina.  Smile

btw,upravo citam jednu knjigu,"Vazdusna moc Rusije",i sve sto navodim i tvrdim se takodje moze naci i u njoj,i gomili drugih knjiga.zao mi je ako to nije po tvojoj volji,al,jbg...

jednom sam presao preko tvog bezobrazluka koji u zadnje vreme razbacujes svuda i po svakome bez ikakvog povoda,al ako su drugi naivni pa te trpe takvog vise puta,ja nisam.ne znam koji ti je kurac u zadnje vreme i kakvi te problemi more kad si poceo da sikces i frkces na SVE zive na forumu,ali kad se smiris i naucis da normalno razgovaras,javi se.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 15:42:40 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 3510
Запад је изгубио рат у Авганистану
Тагови: Вести

30.07.2010, 17:43

Премијер Велике Британије  Давид Камерон сматра да је немогуће добити данашњи рат у Авганистану преноси  утицајни британски часопис „Спектејтор". У чланку под називом  „Како смо изгубили рат" ово издање истиче да је Камерон већ дигао руке од Авганистана а такође подвлачи да  је до таквог закључка премијер дошао још пре објављивања у Интернету  90 хиљада  поверљивих докумената о Авганистану. Камерон  је  одустао од задатка да победи у овом рату и тражи начин како да   се извуче из њега, истиче издање.
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
hkj

Smile Smile Smile Smile
a ti mi se pa toliko razumes i tolka si faca da ces nekoga da ucutkujes i pripovedas na forumu?  Smile aj,tisina.  Smile

btw,upravo citam jednu knjigu,"Vazdusna moc Rusije",i sve sto navodim i tvrdim se takodje moze naci i u njoj,i gomili drugih knjiga.zao mi je ako to nije po tvojoj volji,al,jbg...

jednom sam presao preko tvog bezobrazluka koji u zadnje vreme razbacujes svuda i po svakome bez ikakvog povoda,al ako su drugi naivni pa te trpe takvog vise puta,ja nisam.ne znam koji ti je kurac u zadnje vreme i kakvi te problemi more kad si poceo da sikces i frkces na SVE zive na forumu,ali kad se smiris i naucis da normalno razgovaras,javi se.

Su-35 avion je jos demonstrator tek treba da se uvede u ruskog vazduhoplovstvo i to samo 48 primeraka, dok je F-22 proizveden u oko 150 primeraka mozda i vise...

Sigurno ce  svaki poznavalac vojne avijacije reci da je stelt prednost ali izgleda da po nekoj tvojoj teoriji to nema nikakve vaznosti...

Ja ne umanjujem rusku tehniku tako da ne razumem zasto to uporedjujes?

Covece ti rusi koje ti hvalis kupuju francuske bordove, alo i to su rekli kupujemo ih sa sve tehnologijom? A zasto sigurno nije da im se bacaju pare nego zato sto su izgleda nesposobni da porizvedu slican brod, koji su naglasili da im je od jako velike vaznosti a naveli su razlog rat koji se desio u juznoj osetiji i abhaziji...

Tako da si ti samo obican sarlatan koji velica rusku tehniku a pojma nema...  Smile

IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
iako vise uopste ne vidim razlog komuniciranja s tobom i vidim da i dalje teras svoj bezobrazluk,odgovoricu ti,cisto da ne bude da izbegavam debatu.
Su-35 avion je jos demonstrator tek treba da se uvede u ruskog vazduhoplovstvo i to samo 48 primeraka, dok je F-22 proizveden u oko 150 primeraka mozda i vise...
da,pod pritiskom i lobiranjem,koje je zamalo srozalo ceo vojni budzet i delimicno iscedilo ekonomiju.
Citat
Sigurno ce  svaki poznavalac vojne avijacije reci da je stelt prednost ali izgleda da po nekoj tvojoj teoriji to nema nikakve vaznosti...
kao sto ce i svaki poznavalac vojne avijacije reci da Su-35BM u performansama nadmasuje Raptora,koji pritom zdere i gorivo,i delove i pare.
stealth jeste prednost,ali ne presudan faktor.
Citat
Ja ne umanjujem rusku tehniku tako da ne razumem zasto to uporedjujes?
ne,ti samo pljujes i kevces na svakoga ko se skroz,totalno ne slaze sa tobom i tvojim tvrdnjama.
Covece ti rusi koje ti hvalis kupuju francuske bordove, alo i to su rekli kupujemo ih sa sve tehnologijom?
da,i?
Citat
A zasto sigurno nije da im se bacaju pare nego zato sto su izgleda nesposobni da porizvedu slican brod, koji su naglasili da im je od jako velike vaznosti a naveli su razlog rat koji se desio u juznoj osetiji i abhaziji...
to jesu razlozi,ali ne i jedini.tu je i problem sto oni nemaju brodogradilista za pravljenje takvih brodova,cak i kad bi imali para i volje.
Tako da si ti samo obican sarlatan koji velica rusku tehniku a pojma nema...  Smile
a ti si obican uobrazeni licemer koji tripuje da je popio svu pamet sveta i naucio sve sto ima o vojnoj tehnici,a koji ne ume da odvoji licne probleme i nerviranja od foruma,pa dolazi ovde da se izdrkava i kevce cak i na (nekadasnje) istomiljenike i prijatelje.a ocigledno u skorije vreme imas i problema sa citanjem,cim mi seres da bez osnova velicam Rusku vojnu tehniku,a sam sam bio reko da mi se Raptor generalno svidja.to sto ga ne cenim toliko i ne uzdizem kao ti,e,jebi ga,to je vec drugo...

p.s.-kad tolko volis smajlije kao @zglavkar,evo,da ti ugodim...  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 20:51:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 237 238 240 241 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 20:07:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.