Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 10:28:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1135747 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Gledam juce potpisivanje sporazuma u Pragu!
CNN je prenosio ceo Obamin govor za za vreme obracanja predsednika Medvedeva neki komentator je komentarisao sta je rekao Obama. BBC, Euronews, SKY.... nisu imali prevod sa ruskog pa su nesto improvizovali slusajuci zvanicnog prevodioca u sali!
Primeri profesionalnog novinarstva...
Ja sam normalno gledao kanal Rusija 24.

Nemaju oni novinarstvo , oni zive od lazi .... A nemaju ni lepe spikerke  Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 10:08:47 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 

"Al jel ima negde jos takvih osim u Iranu i Jemenu Smile"

Pa nije znao da ce se jednog dana nositi minici do pupka Smile
Inace, tad su zene bile motane ko u arapskim zemljama a Rimljani se tamo osecali ko danas Ameri u Kabulu Smile

6) Za brak su podobne žene iz prve kategorije, dakle DJEVOJKE ovo je prvi i osnovni uslov za srećan brak.

Brate ,Ja nisam ono pisao vec samo citirao ,verovatno neces verovati ako ti kazem da logicno predpostavljam da u Americi sa 100 miliona duboko religioznih ljudi ima najveca koncetracija devica ,svi imaju neki novi fazon sada po skolama tamo da se cuvaju i odugovlace gubljenje nevinosti sto duze mogu.

Hvala i drugi put. Smile
Isus je rekao: "A ja vam kažem da svaki koji pogleda na ženu sa željom, već je učinio preljubu u srcu svom." (Matej 5,28)

Ja sam veliki gresnik ,samo to radim al Ja uvek otvoreno pitam svoju zenu
"pogledaj onu malu sto je lepa molim te ,jer smem da je dovedem kuci da se malo igramo"
Kakva bre preljuba u srcu ,Dok se ne overi i uzme tri poena to se ne racuna,Hvala.
A sto se tice devojcica i decaka bez obzira na njihove majke i njihovu razlicitu nacionalnost
prva je cisto primera radi crvenokosa Engleskinja plavih ociju ,sva deca liche na mene poput klona.
Prijatelji cesto kazu "kako si ih bre ovako pravio sve su isti poput tebe"

U zadnje vreme cisto razonode radi razmisljam kako bih bilo interesantno da imam dete sa orjentalkom
ali ne mogu da se odlucim izmedju Japana ,Filipina i Juzne Koreje i Kine
ili da idem za neke vise etnokulture kao sto je Tibet ,Kambodzija ili mozda Inuet eskimkicu i oni su pravoslavci.
Znam da vam verovatno sve isto izgledaju ,ali kad se covek malo vise druzi i putuje onda moze praviti te razlike
Ja na primer kad sretnem Afrikanca tacno ti mogu reci njegovu nacionalnost ,nigerija,gana,somalija,etiopija ekvador,west indis ,zimbabve,obala slonovace,juzna africka republika.Prvo radio sam sa njima a na drugoj strani
uglavnom mnogo sam se druzio i sa ovima iz Aparthejda pa su me naucili i skrenuli paznju na stvar ili dve.

Citat
« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 11:59:46 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Ruski i nemacki lekari su otisli najdalje na polju istrazivanja telegonije - amerikaci dosta kaskaju ( iz poznatih razloga )  Smile .... nije politicki korektno istrazivanje ....  Smile

Jasno, ruska medicina je napredna pre svega zbog rada velikog doktora Grigorija Jefimovica  Smile

@Alex, sta ti napisa, samo citat bez komentara  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel 
Pošto su Amerikanci i Rusi posle drugog svetskog rata silovali oko milion Nemica, šta bi se moglo reći , prema ovoj teoriji o Nemačkoj naciji? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Otkud nam Skusha nesto  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Шаттлы Энтерпрайз, Индевор и Атлантис выставлены на продажу. Товар залежалый. Хорошая скидка.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=351170

НАСА избавляется от "космических ветеранов" - не дожидаясь завершения последней миссии, шаттлы выставлены на продажу, в стоимость входит транспортировка с Мыса Канаверал в любой крупный аэропорт. На данный момент, подано два десятка заявок.

Распродажа шаттлов начинается в тот момент, когда Белый дом меняет свои космические планы, что были так амбициозны два года назад при Джордже Буше: строительство новых кораблей, высадка на Луну, но они уже перечеркнуты, а на космические "челноки" предлагаются скидки.
Вместо 42 миллионов долларов только 28

Продаётся шаттл "Энтерпрайз": без пробега, цвет белый, в хорошем состоянии, зимняя резина, хранился в теплом ангаре.

Кстати. Дискавери осталось два полета

После этого милости просим в Роскосмос, так как Констеллейшн и Орион .....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Satl Enterprajz , AIndever  , Atlantis stavljeni na prodaju .  Smile .... roba dobro ocuvana ,  povoljna prilika ...

Americki kosmicki program - bucno reklamiran u vreme Dzordza Busa : let na Mesec , izgradnja novih svemirskih brodova - zavrse krahom .  Smile

Kad Satl ode u penziju morace traziti milostinju od Ruskosmosa - kao Konstelejsn i Orion ....  Smile

« Poslednja izmena: 11. Apr 2010, 17:26:29 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Ko o čemu Bora o Rusima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
pa,jbg,@Boro,nije to nista cudno.samo Rusi,koji su odustali od svog programa,su imali vise desetina satlova,a kamoli ameri.(sto ne znaci da kazem da su americki bolji,naravno,nego samo da ih imaju dosta).logicno je da nece svaki da ide u muzej,jbt...

Ko o čemu Bora o Rusima. Smile
cuti,@Bora je ekstreman malo,ali,jos i prica tacne stvari,ili samo kaci clanke.
zamisli sta bi bilo da se @Mali Seronja nalozi tako,pa da krene da rafalise forum svojim gonvarijama i lazima...  Smiley 1
vec nam je cimanje stalno utabavati ove sadasnje wanna-be-amere,sto se uvek,ko ciganski "opasni momci",vracaju po jos,nego nam jos treba jos jedan primerak,tri puta ludji i bolesniji od svih njih zajedno...  Smiley 1

iiiidii,brreee...  Smiley 1
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Rusi su malo kasnije poceli sa Buranom, i bila je dobra stvar. Iako je izgledao vrlo slicno americkom Shuttleu, princip je bio drugaciji. Ujedno su imali par bezpilotnih letova i to je bila letelica na daljinsko upravljanje koja je oborila dosta rekorda. Recimo u duzini leta, u visini leta, u brzini itd. Nije se od toga odustalo vec ih uhvatio rapsad SSSR-a i to je poslalo Buran u istoriju, nazalost.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Jeste Buran je sada pretvoren u restorn a shatlovi bez motora ,
Samo je misija za bazu na mesecu skrapirana zbog uspeha ISS sad je trenutno rekordnih 23 clanova posade na stanici u orbiti zemlje,Novi shatl je vec spreman ali umesto 2011 koristice ga od 2020 posto su ruske sojuz rakete ekonomicnije i treba da budu iskoristene do kraja.
Moj omiljeni Amerikanac koji je dosao da igra sah u Srbiji za vreme sankcija je Bobi Fisher ,
Americke vlasti ga jos uvek traze za izdajstvo a Srbija i Island su mu ponudile Asajlam i sad zivi u Rejkaviku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 10:28:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.